Секс без презерватив

• 31 529
  • 407
  •   1
Отговори
# 225
Каквото и да си говорим, този вид секс не е за "начинаещи", дори да са здрави и двамата.Та съветвам авторката ако не е наясно с нейната или мъжката физиология да не се впуска все още...

# 226
Ама моля ви, къде сега сложихте спекулума, дето ви го слагат без прелюдия, па макар и лубрикиран?

# 227
  • Бургас
Ама моля ви, къде сега сложихте спекулума, дето ви го слагат без прелюдия, па макар и лубрикиран?
Хич не го слагат с лубрикирант.Най- много са го мокрили  с вода.И наистина е повече психология,никога не ме е боляло,просто е гадно.
И няма база за сравнение със секса.Едно е да се разчекнеш пред лекар,друго е да правиш секс с някой,който те привлича .

# 228
  • Варна
Как така с вода ще го мокрят, това е несериозно... Joy
Лубрикант ли е, някакъв специален гел ли е, не знам, но се слага там нещо за смазка задължително. И не, не е просто гадно, боли си. Особено ако се налага по-голям размер за някоя манипулация.

# 229
Някой трябва спешно да си смени гинеколога..mariqivanova799, Не знам при какви ходиш, ма моите досега с вода не са мокрили определено...

# 230
  • Бургас
Мен не ме е боляло.
Ходех при един доктор,който го вадеше от стерилната опаковка и директно на чешмата го намокряше.Абсолютно всеки път.
Наскоро ходих при друг лекар,извади го от стерилната опаковка и директно го ръгна.Използвам думата "ръгна",защото е най-подходяща.Лубрикант йок.
Но не ме заболя,никога не ме е боляло от спекулум.

# 231
Психологичен ефект повече предполагам
Аз съм гнуслив по принцип и психологическия ефект, който получавам от кондома, е приятното чувство, че не ми е целия олигавен в какво ли не.

Такива проблеми нямам, то това му е сладкото на секса. Иначе като се опаковаш с гуми и найлони става все едно, че ближеш захар през стъкло. Вече като мярка за безопасност го приемам и съм използвал такива средства, не си струват рисковете, ама заради гнусливост ми е странно. Жена, която ме кефи и ми харесва достатъчно, за да си легна с нея, не ме гнус да и правя всичко без предпазни средства. Все пак всеки е различен и си има свои разбирания.

# 232
То може най-многото рецептори да са на входа на влагалището, но това не значи, че вътре ги няма изобщо. Иначе нямаше да има разлика в усещането и между вибратор, пенис и спекулум... Rolling Eyes

Ама чак сега, спекулум. Говоря за рецептори, чувствителност към допир и способност за удоволствие. Все едно, ако разтегнеш мускул, или ти се забие някакво желязо в прасеца и ти разкъса мускула, или отидеш на зъболекар, който ти бърка с машинката в устата, единствената причина да изпиташ болка, а не оргазъм, да е фактът, че не са ти наврели пенис на уреченото място, който е с по-подходяща форма и текстура от бормашина, метална тръба или спекулум.

# 233
  • Варна
Не знам, аз такова ниво на гнусливост и то от секс съм виждала само в Шелдън от The big bang theory.
Рядко изобщо поглеждам в ляво на постовете и гледам кой ги е написал, но това изказване дълго ще го помня. За мен от този ден нататък братан винаги ще е мъжът, който го е гнус от женските телесни течности и трябва да пие едно малко преди, и после чак след душ успява да преодолее преживяното. Joy

# 234

Наскоро ходих при друг лекар,извади го от стерилната опаковка и директно го ръгна.Използвам думата "ръгна",защото е най-подходяща.Лубрикант йок.

Tи да не си попаднала на оня GospodinD, ли къв беше? Той също се обясняваше тук как "ръга" некви неща, по някакъв начин, без да пита Joy

# 235
  • Бургас

Tи да не си попаднала на оня GospodinD, ли къв беше? Той също се обясняваше тук как "ръга" некви неща, по някакъв начин, без да пита Joy
Няма да се учудя.Joy

# 236
Братане, а как правиш орална любов на жената?

# 237
С маска, как

# 238
Братане, а как правиш орална любов на жената?

С маска, ръкавици и дезинфектант сигурно Joy

# 239
  • Варна
За орална сигурно поне 3 малки и жената да го черпи суши.

Общи условия

Активация на акаунт