Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 38 899
  • 694
  •   2
Отговори
# 120
Не стъпвам на кантар аз! Само , когато ме кабинета ме накарат.
Има ли някоя от ва, която вече е в 45 дневен болничен?

Аз Simple Smile вече две седмици почти

# 121
Ех, че хубаво!! Айде, не остана!
Аз ще взема моя след около 2 седмици и нямам търпение, че малко да се успокоя. Сега ми е по-притеснено да не се случи нещо безвреме.
Обаче ме притеснява това, че в един ден трябва да си взема болничния и да съм на преглед в друг град при друг лекар и се чудя да сменям ли часа за прегледа или ще успея да свърша и двете неща..

# 122
  • София
И аз вече в 45 дневен. Даже документите за болницата си разпечатах и попълних (да не ми губят времето, като тръгна да раждам). Вечер все имам предменструални болки и буквално всяка вечер се моля "Айде да не е днес, че много ми се спи". В събота съм на погача и приятелката като ме канеше ми казва "Много ще се радвам да дойдеш, ако не те е страх. Ама не се притеснявай, има кой да те закара" Laughing

Аз да ви успокоя момичета съм +18кг, но не съм нашишкавяла сериозно, предимно на корема Grinning

# 123
  • au bout du monde
От днес 32с - 1964гр.
Днес се е врътнал и е с краката на долу.

Казаха ми, че вероятно ще трябва да предизвикат раждането седмица преди термин, заради диабета ми. При другите така ли е? Ако са ми добри показателите на скана от 36с. евентуално може да изчакаме термина, но повече няма да се чака. Терминът ми е на 22ри, но аз искам поне на 23ти да се роди😆 докторът вика ще започнем на 22ри, а пък то може да стане 23ти докато се роди 🤣

# 124
Имам въпрос към момичетата с термин по в началото на месеца-вие от тук нататък колко често ще се следите? Нещо ме хваща мен шубето и смятам да е  вече веднъж седмично. За тоновете е ясно.

# 125
Аз съм вече на ехограф и тонове всяка седмица. Но аз по някои календари съм вече в девети месец, де. Леле Fearful

# 126
Честит 9ти месец Simple Smile! И аз съм на тонове вече всяка седмица, ама ще искам и преглед с ехограф.
Аз съм вече на ехограф и тонове всяка седмица. Но аз по някои календари съм вече в девети месец, де. Леле Fearful

# 127
  • София
Аз ходих на 2 седмици, като сега на 3ти ми е прегледа и след това почваме всяка седмица, но не съм много наясно дали всяка седмица ще има ехограф.

Момичета, на вас колко ви е хемоглобина и желязото? Мен ми излязоха изследванията за таласемия и са отрицателни, но хемоглобин, хематокрит и желязо са ми под нормата и се чудя защо не се вдигат, въпреки Малтофера. Thinking

# 128
Сменяте ли рязко настроенията? Имам чувството, че имам биполярно разстройство, честно! Вчера бях кълбо от нерви , ревях за глупости. Днес съм съвсем друг човек.
И с предната бременност бях откачена , ама това чак мен ме плаши Wink

# 129
Azida, как го пиеш, да не го пиеш заедно с магнезий или с млечни продукти? Иначе хемоглобинът ми е 122, а желязото 17

# 130
Здравейте,  Вчера бях много изнервена....Днеска бях на запис на тонове и всичко е наред с бебчо. Бил като по учебник.  Качила съм 7 кила до момента. Бебчо миналия четвъртък беше главчино разположение и 2 кг. И 300. Утре съм на очен лекар. Глюкозата ми през април беше се качила на 4.9, но с намаляване на сладкото. Сега е 3.8. ТСХ ми е 2.54 и трябва още да го свалям. Но важното е,  че за сега всичко е наред.

# 131
  • София
С млечни продукти не, но Магнерота си го пия 3x2. Моят хемоглобин е  97, а желязото 8,5, а пък не е нищо да не приемам.

# 132
Азидаа, моят хемоглобин е 119, а желязото 16. Пробвай ако искаш с билкова кръв, тя помага както за желязото, така и за хемоглобина. Иначе трябва 3, 4 часа отстояние между желязото и магнезия.
По отношение на настроенията, мисля, че е повсеместно смяната им. Все пак бая хормони ни тресат, а и финалът наближава Simple Smile.

# 133
Аз от понеделник влизам в 45 дневния преди раждане. Все ми се струва, че нещата няма да се случат чак на 15.07,ами по към 7-8 юли, ама ще видим.

# 134
Наистина финалът наближава Heart Eyes Решили ли сте как ще раждате - естествено, нормално, секцио, ако имате избор? Аз се чудя дали ще издържа без епидурална упойка.

Общи условия

Активация на акаунт