Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 38 904
  • 694
  •   2
Отговори
# 135
  • София
И билкова кръв пих и пак нищо. За 3-4 часа отстояние никой не ми е споменавал за жалост, ще започна пък да видя дали ще повлияе.

Аз все си мисля, че ще родя някъде към средата на юни и сега съм почнала заготовки и готвене в промишлени количества, че ме е стах да не остана гладна след като родя Joy

За раждането АГ-то ме попита "Естествено ли ще раждаш?", което много ме учуди. Надявам се само да си договоря екип навреме, че иначе искам или не ще си раждам без упойка.

# 136
Аз откъм упойките съм много боса. Я обяснете моля какви са вариантите.
Категорично държа да е естествено раждането, дано и да е така. Успокоявам се с това, че толкова много хора са го изтърпяли, че аз ли няма.

# 137
Аз родих едно дете нормално без упойка, но мъжът ми беше с мен в родилна зала. Без него сега не знам дали ще имам толкова смелост

# 138
  • София, св. Троица
Здравейте дами,
Минавам само да споделя един източник на информация и подкрепа за кърмене и да ви поканя на една безплатна лекция "Кърмене - естествено начало"

Желая успешно раждане на всички много хубави емоции с бебенцата Gift Heart

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 18:35 от Aidin

# 139
Настроението и при мен започна да се сменя доста често.  На моменти съм кълбо от нерви и след това ми минава. 45 дневния болничен ми започва в края на другата седмица и осъзнавам, че времето вече наближава, а дори не сме готови с покупките.
Относно раждането ми се иска да е нормално, но ще видим как ще се развият нещата. АГ-то каза, че има много време и не сме го коментирали.
За килограмите вече съм  + 11, 12 кг в 31 г.с. + 4 дни. Не се ограничвам от нищо и после ще мисля как ще ги свалям. Важното е да родим живи и здрави бебченца. Simple Smile

# 140
От днес 32с - 1964гр.
Днес се е врътнал и е с краката на долу.

Казаха ми, че вероятно ще трябва да предизвикат раждането седмица преди термин, заради диабета ми. При другите така ли е? Ако са ми добри показателите на скана от 36с. евентуално може да изчакаме термина, но повече няма да се чака. Терминът ми е на 22ри, но аз искам поне на 23ти да се роди😆 докторът вика ще започнем на 22ри, а пък то може да стане 23ти докато се роди 🤣

С теб сме заедно. И аз от днес съм 32ра седмица, но но мен ми казаха още в самото начало термин 23ти. 😊

# 141
Моят 45 дневен болничен започва от 15 юни Simple Smile
Иначе за раждането искам да е естествено. Изпитвам ужас от упойки и операции, надявам се да не се стига до секцио, засега няма преде😁 имам много висок праг на болка и мисля, че няма да имам проблем с естественото раждане. С  покупките сме готови, поне така си мисля. То ще си проличи след като се роди бебето. Само се чудя дрехите за изписването с другия багаж ли да ги взема или трябва отделно да ми ги донесат 🤔 Някой запознат ли е?

# 142
Аз ще съм със секцио. Предния път родих секцио с епидурална и спинална упойка.

# 143
Моят 45дневен започва от 9ти юни, сега съм в 31г.с.+5 и съм +10кг. Напоследък не ми се яде толкова много заради киселините, иначе щях да съм поне +15.
Аз съм станала страхлива, хем ме е страх от упойката, но и от болката Grinning ще видя накрая какво ще реша
А за комплекта за изписване и аз се чудех дали да го нося още отначало в болницата или ММ да ми го донесе.

# 144
И аз от 18ти май съм вече в 45 дневен. Тази седмица ще изоера пелените, дрешките нощниците и ще подредя багажа за всеки случай. От другата седмица почвам да търся педиатър, че не остана. Искам да е личен лекар+педиатър, за да се възползвам юни месец да си сменя и моята шипна лекарка, понеже се местию в къщата и сегашната ми идва многоооо далече.
Да ви се оплача момичета Sad Ходих на зъболекар и за нещастие не е кариес. По-лошо е. Зъбът, който ме боли е вече умъртвен и вчера ми чисти каналите и ми сложи лекарство. Просто ако не се лекува може да стане лошо - гранулом, гной, вадене на зъб. Какъв гаден късмет имам с този зъб SadДано позакрепим нещата с него, че то сега съм в 35та седмица, не се знае бебка кога ще се роди и не искам да гнояса този зъб Sad Много ми е притеснено Sad

# 145
Мен много ме е страх, често казано, но мисля да родя естествено без упойка, ако е възможно разбира се. Вечер като си легна само раждането ми е в главата, колкото повече наближава по ме хваща страх...

# 146
Ами не правиш добре. Не трябва да го мислиш, особено пък и да се страхуваш. Току що даже четох във Фея приложението, че справянето с такива страхове става като започнеш да си визуализираш определени приятни ситуации - например как ще изглежда бебето, как го гушкаш и да мислиш за това. Аз междудругото и без да го знаех това от доста време като се сетя, че наближава раждането и започвах да си мисля за самото бебе - как ще ми дадат да го гушна, после как ще му се радвам, как ще ни изпишат и така. Определено се чувтвам по-добре.
Ами бихте ли ми казали - олекотена завивка от кога ще се ползва? Зимата дали ще е малко за олекотена завивка? Някак си не си представям малко бебе с такива неща отгоре му.

# 147
До момента олекотена завивка не съм ползвала! Моето дете спи без завивки. А купих комплект и така си стои- неизползван.
Тини, не го мисли раждането. То така или иначе ще се случи , само товариш себе си и детето.
Аз , когато влизах в болницата по свое желание предният път, за да ме следят си изплаках очите колко ме е страх. И какво стана ? Роди си се дребчо когато той реши, както той реши. Вярвай в лекаря си и всичко ще е точно!

# 148
С дъщеря ми в най-студените зимни нощи съм ползвала чувал + олекотена завивка, но ние спим на отворено. Иначе само чувал е достатъчен

# 149
Аз също ще съм секцио, висок диоптър, няколко предишни операции и може би заради това не ме е страх нито от упойки, нито от операцията. Даже по някаква незнайна моя лудост, се чувствам по-спокойна, че ще е контролирано, планирано и т.н. Не че не може да тръгне и по-рано, но за това имам още време преди да започна да се тревожа Grinning

Моя 45 дневен започва на 15ти и ще се отдам тогава на подреждане, пране и гладене на бебешките покупки. Сега се изморявам постоянно и от всичко, а все още си работя...

Общи условия

Активация на акаунт