Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 796
  • 694
  •   1
Отговори
# 105
Честито бебче и от мен. Нека да бъда здрав и да порасне голям и силен мъж!
Аз с малко по-различен въпрос и то към вече раждалите мами. Абе моите ареоли станаха гигантски, че се потъмниха, потъмниха, но тези размери.... 😀. Та след раждането връщат ли си размерите от преди?

# 106
Връщат се, споко Simple Smile

# 107
Namishi, честито бебче! Бъдете здрави.

Аз съм с въпрос към тези от вас, които са на Фраксипарин. Попринцип си го слагам сутрин около 8ч., преди работа. Тази сутрин обаче забравих. Следобед, след 5ч дали ще е проблем? Притеснява ме, че ще са минали повече от ден и половина, а аз знам че той май е към ден и половина в организма. Ако не да тичам до някоя аптека и сега да си го слагам?

# 108
Namishi, честито бебче! Бъдете здрави.

Аз съм с въпрос към тези от вас, които са на Фраксипарин. Попринцип си го слагам сутрин около 8ч., преди работа. Тази сутрин обаче забравих. Следобед, след 5ч дали ще е проблем? Притеснява ме, че ще са минали повече от ден и половина, а аз знам че той май е към ден и половина в организма. Ако не да тичам до някоя аптека и сега да си го слагам?
Според мен пропусни днеска,и го сложи утре. Ако го сложиш днес към 17-18 часа и утре го сложиш в 8 сутринта,ще има много малка разлика и може да се получи кървене. Нека и другите мами се включат. Действието му е 24 часа.

# 109
  • София
Пиши на Delisardeli, потребителката от темата за Фраксипарона, тя ще те постветва дали да изчакаш или да биеш веднага и след това с по 1 час да го върнеш обратно в час, който ти е удобен.
До сега не съм пропускала, но съм мислила как да действам, ако се случи и съм решила второто - бия веднага и после постепенно измествам.

От Паскалева знам, че 30 мин. - 1 час не са проблем и може да се мести така. Именно затова за себе си стм стигнала до горното решение.

# 110
  • София
Namishi, честита радост!
За фраксипарина мисля, че get_real е дала най-доброто предложение. Във ФБ групата за тромбофилия има момичета, които са на терапия с инжекция през ден, което означава, че не би било проблем ако изпуснеш, но аз също бих си я сложила веднага и после да я измествам всеки ден по малко. Нагласила съм си всекидневна аларма  да ми подсказва за инжекцията, че и аз шях да изпускам.

# 111
Ами аз реално си сложих Фраксито в 18:30. Днес в 16ч и така всеки ден ще намалям с по 2ч, докато се върна пак на сутрешен тормоз. Така ме посъветва и delisardeli.
Аз от 11.05 до днес съм отслабнала с 1кг., а съм в 33г.с. Много ми е странно, от днес даже ми е и малко притеснено. Една жена ами разказва как нейното бебе в 7ми месец се е омотала пъпната връв около врата и е спряло да наддава. Та и аз вече започвам малко да се шашкам това бебе защо не расте. Добре, че на 1ви съм на преглед, че щях да се побъркам иначе.
И междувременно ако някой се интересува от музикална въртележка за легло на Mamas and papas - продавам така. Пак е от прибързаните ми покупки, защото не пасва на бебешкото ни легло и сега се чудя какво да я правя.

# 112
Ами аз реално си сложих Фраксито в 18:30. Днес в 16ч и така всеки ден ще намалям с по 2ч, докато се върна пак на сутрешен тормоз. Така ме посъветва и delisardeli.
Аз от 11.05 до днес съм отслабнала с 1кг., а съм в 33г.с. Много ми е странно, от днес даже ми е и малко притеснено. Една жена ами разказва как нейното бебе в 7ми месец се е омотала пъпната връв около врата и е спряло да наддава. Та и аз вече започвам малко да се шашкам това бебе защо не расте. Добре, че на 1ви съм на преглед, че щях да се побъркам иначе.
И междувременно ако някой се интересува от музикална въртележка за легло на Mamas and papas - продавам така. Пак е от прибързаните ми покупки, защото не пасва на бебешкото ни легло и сега се чудя какво да я правя.
Не се притеснявай, аз съм 31 гс и на прегледа ми миналата седмица се оказа, че не съм качила и грам, но когато претеглиха бебето се видя, че то наддава нормално. Бъди спокойна!

# 113
  • София
Нормални е това с кг, и аз не мърдам, а бебето расте на дължини и обиколки. Само на кг не много.
Просто сме в такива седмици (33+1 съм)

# 114
Аз имам чувството, че качвам все повече и повече, чак се плаша,но пък не спазвам никакви ограничения. Досега съм около 14 кг отгоре, не знам дали е нормално... Успокояваме това, че бебчо е добре и си отговаря на седмиците. Днес съм 31 г.с.,това 8-ми месец ли се води?

# 115
Тинити, с първата бременност качих 20, 10 оставих в болницата.. не се притеснявай, стига бебче да е наред Simple Smile

# 116
Тинити, 14 не са много, но пък можеш да почнеш да се храниш по-внимателно и здравословно, няма да навреди

# 117
Не стъпвам на кантар аз! Само , когато ме кабинета ме накарат.
Има ли някоя от ва, която вече е в 45 дневен болничен?

# 118
Има, има Simple Smile. Иначе аз съм +12 кг. Cry
Не стъпвам на кантар аз! Само , когато ме кабинета ме накарат.
Има ли някоя от ва, която вече е в 45 дневен болничен?

# 119
Аз съм в 45 дневния болничен от вчера и мисля вече да глася чантите за болницата, че да ми е една идея по-спокойно. Все си мисля, че ще забравя нещо (все едно няма да родя без него) 😄

Общи условия

Активация на акаунт