Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 793
  • 694
  •   1
Отговори
# 90
Peoney, радвам се че си добре. Дръж фронта, малко ни остана!
Наистина драмата с кошарите е голяма. Ама добре, че сте вие да ме светнете, че тези кошарки, малките никак няма да са удобни след като започне да се изправя. Изобщо не бях се усетила.

# 91
В началото аз бях с намерението да вземем една сгъваема кошара. И при нас казуса с пространството също е голям и търсим максимално компактен вариант на всичко Simple Smile След това обаче се сетих, че бебето ще има дрехи, пелени, чаршафи... И започнахме да гледаме за дървена кошара, за да има чекмеджета. Само че, тези комбинираните просто не се събират на мястото, което имаме. И за щастие, наши приятели ни предложиха тяхната кошарка, която е с две дълги чекмеджета отдолу и събират чудно всички бебешки неща Simple Smile Докато търсих, не намерих вариант с две дълги чекмеджета и даже обмисляхме поръчка.

# 92
Аз си харесах дървена кошара 140/70 отдолу с чекмеджета.Сгъваема също ще вземем ,когато ходим при бабите и на почивки да я взимаме.
Да Ви се похваля днес пристигна втората покупка за бебока от Аико -количката и съм доволна 😁 (първата беше 2 шапчици миналата седмица)

# 93
Здравейте, момичета. Най-накрая успях да прочета всичко, което бях изпуснала. Да дам малко инфо и тук. На 17 май, в 18:33 ч. станах горда мама на борбено момченце. Антон се роди 2.160 кг и 42 см. Аз съм вече вкъщи, боря се да увелича кърмата. Тонката е още в болницата, днес е наддал 60 грамчета и отново е колкоти се роди. Вече си е в креватче и се чувства добре. Папка си само през устата със сондичка/биба редуват, че още му е трудно с бибата. Изследванията са му добри, няма възпаления. Чакам с нетърпение да си го гушна и цункам.
За нощниците, взех 2 от страницата във Фейсбук "за мами с любов". Много съм доволна, сега ще си ги нося и вкъщи - 14 лв и 24 лв с халат.
Кошара имаме дървена от тези големите, трансформиращите, а едни приятели ще ни подарят и преносима, за да си я носим като пътуваме. 🥰

# 94
Namishi, честита радост! 🥰Бъдете здрави с бебчо и много скоро да се гушкате вкъщи заедно! Моля те за подробности около раждането, стига разбира се да ти се споделя. 😊 Имаше ли причина да бърза да излиза по- рано и изобщо как мина всичко. Ох,голямо вълнение!!! ❤❤❤

# 95
Няма никакъв проблем, вие тука те ми като второ семейство. Направих тежка прееклампсия без абсолютно никакви симптоми. Нямах високо кръвно, нито отоци по тялото, нито сърбежи, нищо. На регулярни кръвни изследвания излязоха много високи асат и алат и Богданова ми каза да отида на другия ден да ме приеме я болницата да полежа за наблюдение. На 3тия ден алат се беше покачил спрямо предишния ден със 100 единици за 1 ден и ми казаха, че трябва да се направи секцио, което още не е спешно, но се касае за "днес" или "утре". В противен случай ще почнем да страдаме и аз, и бебето. Така, в неделя вечер, станах горда мама. Най-прекрасното чувство на света 🥰

# 96
Важното е, че всичко е наред и сърсем скоро ще бъдете заедно и много, много ще се гушкате. Другото е зад гърба ви, от сега нататък нека само хубави неща да ви се случват 🤗❤
Но ме хвърли в шок, асат и алат не са ми изследвани по време на бременност и щом се появява без симптоми изведнъж.. 😳

# 97
Честито, Namishi Heart Да е жив и здрав юнакът и да ви радва много, да се възстановиш бързо и да си го гушкаш скоро вкъщи Heart

# 98
Честито бебче!! Да е здраво и борбено!!
Айде утре и аз на асат и алат. Никога не съм ги изследвала !

# 99
  • София
Намиши, страхотна новина ❤❤❤❤
Честито! 🌞
Да е много здрав и щастлив Антон! 🌞❤🌞❤🌞❤

# 100
Namishi, честита ви радост и тук Simple Smile! Да ви е здрав и мнооога да ви радва. Добре, че сподели за чернодробните показатели, аз моите ги бях вкарала в норма, но сега пак съм със сърбежи и явно ще трябва пак да се изследвам.

# 101
Namishi радваме се, че всичко е минало успешно. Ако не е тайна къде ражда? И аз съм с огромни шансове за прееклампсия и съм се стресирала доста...ходя уж да се следя в майчин дом...ама нещо лекаря не ми вдъхва доверие...и не знам какво да правя. Пожелавам бебчо скоро да е У дома при мама!

# 102
  • София
Namishi, Честит да е Антон! Да ви е жив и здрав и много да ви радва Blue Heart

# 103
Namishi, честита радост! Да ви е жив и здрав! Много хубаво име сте му дали Simple Smile

# 104
Namishi радваме се, че всичко е минало успешно. Ако не е тайна къде ражда? И аз съм с огромни шансове за прееклампсия и съм се стресирала доста...ходя уж да се следя в майчин дом...ама нещо лекаря не ми вдъхва доверие...и не знам какво да правя. Пожелавам бебчо скоро да е У дома при мама!
Родих в Токуда. За мен това е най-добрата болница с най-добрите специалисти. Заслужава си всеки 1 лв. От самото начало се следих при д-р Богданова, която за мен е най-прекрасният лекар и човек. Благодарение на нея, аз и детето сме добре.

Благодаря на всички за пожеланията 💙

Общи условия

Активация на акаунт