Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 38 969
  • 694
  •   1
Отговори
# 180
  • au bout du monde
Казвам винаги датата, която те ми изчислиха т.е 4 дни напред ме водят 22.07, а не 26.07.

Днес мислих да стана по-рано, ама тц. Пак до 12 спах. Трябва да си лягам в 10ч най-късно, но винаги чета книга и то пак стане полунощ.

Снощи като си легнах се замислих, че остават около 2 месеца още, толкова бързо мина времето. Сякаш още не съм се нарадвала на бременността. Все казвам имам време. Сякаш беше вчера 14 ноември, когато видях двете черти Smiley Вече не искам да идва юли Joy

# 181
Аз хем искам да идва по бързо,хем ме е страх дали ще се справя като родител 🤔🤔 страх ме е като ревне дали ще разбера за какво реве,и ако не разбера как ще го успокоя. Но пък искам вече да го гушкам,целувам и обичам. С на бебко нещата съм готова,но още не съм почнала да оправям коя багаж,ама то има време де аз съм за 22.07.

# 182
Ще се справите и още как. Аз малко се плаша колко малко остава

# 183
И мен ме е страх... Вероятно след месец вече ще трябва да се ражда, а не се чувствам подготвена.

# 184
Нормални страхове са това.. като се родят бебчетата ще видите, как всичко ще усещате.. сякаш инстинктивно става.. аз не бях хващала бебе в ръце никога, докато не родих каката.. е, сама се учудих как се справях с лекота в началото.. на по късен етап идват други проблеми и тревоги, и пак майчинския инстинкт помага във всичко Simple Smile

# 185
И мен започва да ме хваща страх от Понеделник съм в 45 дневния и трябва поне за в болницата да си приготвя багажа ,но съм зациклила на нощниците.Нося размер С ,търся си нощница ,но всички са ми буквално като чувал.Не знам какво да правя.Не искам да са скъпи ,защото след болницата няма да ги нося.Няма никъде нощница за бременни размер С. 😁

# 186
И на мен ми остава около месец и тръпки ме побиват. Момичета, не се плашете от това как ще се справяте. Няма и да се замисляте даже, а вътрешното усещане и инстинкт ще ви водят.

# 187
И мен започва да ме хваща страх от Понеделник съм в 45 дневния и трябва поне за в болницата да си приготвя багажа ,но съм зациклила на нощниците.Нося размер С ,търся си нощница ,но всички са ми буквално като чувал.Не знам какво да правя.Не искам да са скъпи ,защото след болницата няма да ги нося.Няма никъде нощница за бременни размер С. 😁

Хм, моите са си С-ки, от уайкики, ама от преди 5 години

# 188

Хм, моите са си С-ки, от уайкики, ама от преди 5 години
Там не съм гледала.Утре ще погледна дано и цената да е добра ,защото ще ги нося 5 дни и край.

# 189
Аз след 2 седмици влизам в деветия месец и понеже аз съм излязла на втория ден от деветия, та гледам да съм подготвена от рано 😁 Багажа го нагласих вчера, едно куфарче за мен и сакче за бебо. Дрехите за изписването ММ ще ми ги донесе, че не искам да ги слагам от сега да се мачкат. Общо взето тръпна в очакване. Ще е голям майтап да си изчака термина, пък аз го очаквам едва ли не след десет дни 😄

# 190
За мен дете плаче основно ако е гладно или му се спи. За един месец ще му хванете цаката Wink

# 191
https://www.pijamite.bg/bg/products/noshtnici-/noshtnici-za-bremennikyrmachki/
Тук има с-ки Simple Smile

# 192
https://www.pijamite.bg/bg/products/noshtnici-/noshtnici-za-bremennikyrmachki/
Тук има с-ки Simple Smile

Благодаря ,но не мисля да давам 40 лв за 2 бр нощници за по 2-3 дни обличани и да не ги ползвам после. 😁 Искам нещо евтино ,после да не ми се свиди да го хвърля 😁

# 193
Аз както не нося нощници се чудя дали да не купя само една, а от втория ден- с пижама.

# 194
Аз както не нося нощници се чудя дали да не купя само една, а от втория ден- с пижама.
И аз по принцип не нося нощници, но няма ли да е много неудобно с пижама?

Общи условия

Активация на акаунт