Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 38 989
  • 694
  •   1
Отговори
# 195
Идеално ми беше с пижама. Ставах си от леглото без да ме е срам, че ще ми се види нещо Wink и не си протърквам краката , понеже са дундести Wink

# 196
Хм, момичета, като говорите за страхове... днес си загледах корема - ами той не е както беше само преди седмица! Беба е слязла по-долу и коремът ми е щръкнал напред. Преди ми започваше от под гърдите, сега е нисък и напред....нали се сещате това на какви мисли ме навежда и как тихичко не страх, а ужас ме обзема като си помисля за инструменти, маски, игли по 20 см. и т.н и т.н....и как "Няма "Не мога""......
Иначе днес подреждах дрешките (бяха ми дадени и аз докупувах) - видях какво имам, какво да докупя, подредих по местата и реорганизирах малко шкафовете вкъщи. Сега остава да почна да пера и подреждам на чисто.
Приятно е като мислиш за след раждането - как ще излизате с количката, какво ще облечеш на бебето - кое с кое, какво ще подлагаш и др. и избягах от страха някак си.
Излишно е да ви казвам, че се въртях почти цял ден на крак и съответно крака, кръст, таз, коляно ме болят....
Както се казва, най-доброто предстои Neutral Face

# 197
  • au bout du monde
Ох, мен как ме е страх от игли. Всеки път като ми взимат кръв и направо припадам.
Като си помисля за епидуралната с каква дълга игла се слага и май ще се откажа от упойката Laughing

# 198
  • Бургас
Момичета,  имам няколко въпроса. Днес си сглобихме кошарата и скрина. Кошарката е Лорели Дрийм и като е на високото ниво нищо не крие какво има в чекмеджето и ме дразни. Някоя от вас да е измислила начин да се скрие?  Другият ми въпрос е колко често смятате да пере те чаршафките в началото, че ми каза позната всеки ден, но на мен ми се струва прекалено за бебе, което няма да се цапа и поти. Вие как мислите?

# 199
Мисля веднъж в седмицата. Моето спеше върху пелена и реално нямаше достъп до чаршафа, за това веднъж в седмицата

# 200
Пробвай как ще стои с чаршафчето, т.е до къде ще покрива. Ние най-високото ниво не сме го ползвали, средното и ниското и чаршафчето прикриваше. Но аз нямах проблем с навеждането.

# 201
  • София
Днес точно бях на погача у приятелка и ми направи впечатление именно това, че всичко се вижда. И аз си го мислех, но освен да са в кутии нещата или да се върже някаква пеленка на решетката, така че да виси и да закрива съдържимото.

За чаршафите и на мен ми е интересно. Всеки ден ми се вижда прекалено често, може би веднъж на няколко дена Thinking

# 202
А е може ли да се сложи шперплат над чекмеджетата. там има къде да легне ( там, където след това ще е матрака). Може да се купи от всеки строителен магазин и да се изреже по размер.  Има още еда плоскост, но с моя акъл..забрави как се казва, да речем, че е OSB Simple Smile

# 203
  • София
И ние на лорели взехме и точно това гледахме във всеки магазин и питахме няма ли вариант с някаква плоскост. Като разбрахме, че няма, склонихме да го вземем така. Там ще държа дрешките, които още няма да използвам и ще ги покрия с нещо. До колкото разбрах около 6 месеца ще е във вдигнато положение.

# 204
При нас стоя във вдигнато до годинката, защото синът ми ме правеше опити да прескача. По- скоро беше на средно положение

# 205
Хм, странно, моето на Лорели си имаше отгоре точно шперплат

# 206
За кошарката мисля да направя нещо такова

Аз от вчера само се тревожа с тази кръвна захар....на първия час след хранене беше  8,3 после на втория като замерих беше добре.Днес сутрин след закуска на една филийка черен хляб с фъстъчено масло пак 8.3.....
Когато бях при диебетолога и видя всички стойности и с това че бебка е абсолютно в норми каза ,че няма да приемам лекарства и дори ми каза да меря вече един път на ден.
Но аз не мога ....тревожа се дали всичко е наред и меря постоянно ,а когато се претеснява човек пак вдига захар...,дали е опасно много да бебенцето когато вдигаме захар?
Килограми не съм качила изобщо последния месец ,даже кантара показа надолу малко ,но то може и от дрехи да е...
Дотук в 33г.с съм +7кг

# 207
  • София
Аз вече ще си меря кръвната захар през няколко дена. Диетата, която спазвам оказва влияние на стойностите. И на мен ми се случи веднъж, 1 час след хранене да е 8 малко, но не се притесних толкова.
Преди прегледа при ендото бях + 12 кг, сега съм свалила до +9. Мислех, че е оказало влияние на бебчовците, но днес ги измериха по около 1500, 31 гс + 1 ден.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 15:27 от queen_bee

# 208
Привет, бях малко в болница, след като вторник вечерта и цяла нощ имах контракции и нищо от познатите неща не помогна. Поседях около 4 дни, вляхме малко системи. Сега съм си вкъщи и съм много по-добре. Иначе 45 дневния ми почна на 22.05, все още не съм отишла да го взема физически, трябваше на 28.05, но на 27 ме приеха в болницата. АГ каза, че ще го издаде със задна дата. Иначе с покупките съм до никъде, нито за мен нито за бебчо.
Добрата новина е, че бебчо се е завъртял и вече е косо. Остана още малко да се завърти както трябва. За раждането още не сме говорили с АГ, очаквам като си взема болничния да поговорим. Дано се съгласи да ме изражда, ако не каквото такова, ще съм при който се падне на смяна. Чудя се не е ли по-добър избор за нормално раждане? Та като цяло съм за нормално, но имам проблем, който ме притеснява, преди години имах кондилом, които лекувах и изчезна, но не съм правила последваща контрола. Последния път питах АГ не може ли да се направи изследване , той каза че няма от какво да се притеснявам, но четох доста неща и се страхувам че е ли опасно за бебето и се предава.
Последните дни не съм себе си, доста съм заспала, имам много неща да довърша вкъщи и никакво време.
Настроението ми е като асансьор, постоянно се мени. Отделно хемороидите в болницата се възпалиха още повече и сега отново болят.

# 209
Smile, съжалявам че е трябвало да полжеиш в болницата, надявам се всичко вече да бъде наред и да гушкаме бебоците около термин!

За късната овулация и термина - ние от самото начало вървим назад, аз си знам че овулацията ми беше на 24,25 ден. Реално по ПРМ съм с две седмици напред, но аз си гледам термина, който др Стратиева ми каза на първата фетална морфология - 17юли. И въпреки всичко имам едни наум че тези срокове са малко плаващи. Затова се надявам да изчака юли и най-вече да е здрава!

Как сте с настроенията? Понякога както си седя и ми става много криво без причина. Пък много лесно се напрягам от някакви неща, ужас направо.

Хубава вечер! Blush

Общи условия

Активация на акаунт