Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 39 112
  • 694
  •   1
Отговори
# 240
Само в сайта ли е намалението? Дали няма и в някоя верига? Аз бих взела кърпички, но пък само заради тях не ми се поръчва и занимава с куриери.
Само в сайта е намалението, кърпичките ги гледах около 1.30 за голям пакет. Мисля, че за поръчка над 30 лв има и безплатна доставка Simple Smile

# 241
Моята кожа по принцип е доста чувствитела и много ме съмнява да не е от тези маски, които постоянно трябваше да носим. Но пък вече все по-рядко се налага да слагам. Предимно имам около носа и брадичката. Тъкмо ми минат и излизат нови на едни и същи места, много ме дразнят! В момента се мажа само с крем Здраве, заради бременността. Май ще изчакам да родя и тогава ще взема мерки. Пък ако минат след раждането ще е супер, ама ме съмнява.

Купих си рокля за изписването от LC Waikiki, иначе другото не ми е оправено, ама рокля имам. Joy Взех си и едни къси дънки за 13лв.
Има доста намалени неща, понеже са стара колекция.  Имаше и тениски за по 6 лева,ама вече мисля, че имам достатъчно. Blush

Каква рокля си взе и ако не е за бременни как се ориентира за размер ? Аз мислех да поръчам от сайта някаква един размер по-голяма от този дето нося по принцип.

# 242
И на мен ми излязоха папилони по врата, много е неприятно.. Имам чувството, че някои от тях растат с дни. Определено след раждането ще ходя да ми ги махат.

# 243
Моята кожа по принцип е доста чувствитела и много ме съмнява да не е от тези маски, които постоянно трябваше да носим. Но пък вече все по-рядко се налага да слагам. Предимно имам около носа и брадичката. Тъкмо ми минат и излизат нови на едни и същи места, много ме дразнят! В момента се мажа само с крем Здраве, заради бременността. Май ще изчакам да родя и тогава ще взема мерки. Пък ако минат след раждането ще е супер, ама ме съмнява.

Купих си рокля за изписването от LC Waikiki, иначе другото не ми е оправено, ама рокля имам. Joy Взех си и едни къси дънки за 13лв.
Има доста намалени неща, понеже са стара колекция.  Имаше и тениски за по 6 лева,ама вече мисля, че имам достатъчно. Blush

Каква рокля си взе и ако не е за бременни как се ориентира за размер ? Аз мислех да поръчам от сайта някаква един размер по-голяма от този дето нося по принцип.
Мерих я в магазина, роклята е за бременни.

# 244
Пъпките от носенето на маски е напълно възможен вариант. Другото, което съм забелязала е, че от телефона ми излизат много пъпки. Вече редовно го почиствам със спирт.

# 245
И аз имам папиломче ,близо до интимната област.Козметичката каза че ще ми го изгори каза след раждането.
Прането на дрешки и пелени оставих за следващата седмица-започвам❤
Нямам търпение в сряда съм на преглед да видим бебчо 🥰🥰

# 246
Еха колко сте активни Simple Smile
И аз изпрах всичко и започвам да гладя, но си е доста. Все за седмица ще ги изгладя. Иначе за бебо купих доста неща от Пепко-имаше 30% намаление преди месец. И от Джъмбо купих някои неща- включително и едно малко корито за къпане. Иначе с тея големи корита и тясна баня си е трудничко Simple Smile
А на вас яде ли ви се като за последно...днес изядох цели 2 шоколада-ужас не знам какво става Sad

# 247
На мен ми се яде и то само "боклуци" ме съблазняват, но много бързо се наяждам и ми става тежко. Animal Elephant
И аз ходих миналия месец е Пепко, но беше доста празно. Дали са заредили нова стока? Май трябва да го посетя скоро.

Трябва да ходя в училището, за да си попълня хартиения дневник, а така не ми се занимава...Nerd

# 248
И аз започнах с прането. Не искам да го отлагам за последния момент, че много лесно се изморявам.
Относно яденето, аз доста често си хапвам и напоследък много сладки неща ми се ядат. Grinning Еми не мога да се ограничавам.

# 249
Може да сме коментирали, но пак да питам - на какви мокри кърпи сте се спрели? От съседна тема видях, че на Бебо нещата в сайта са им на 50% и много се чудя дали да не поръчам по-голямо количество?

# 250
Аз съм се спряла на мокри кърпи Бебелан.

# 251
Аз прането и гладенето съм го оставила за последно. Може би края на юни. Иначе съм се спряла на мокри кърпи бебо,днес направих поръчка. А яденето..... само мелям нещо 😂😂

# 252
Вчера бях в Пепко, беше заредено с летни неща. От днес имат и 30 % намаление на летните стоки.
Аз ще ползвам кърпички Бебелан. Но днес от Кауфланд взех за болницата Памперс 80 бр за 2.50. Явно е някаква промоция. Никога не съм ги ползвала. не знам колко са плътни.

# 253
Момичета, аз днес цял ден съм с контракции. Доста са силни и в момента пак тече система. Не знам какво става, но се надявам да я задържим поне още 2 седмици. Disappointed

# 254
Момичета, аз днес цял ден съм с контракции. Доста са силни и в момента пак тече система. Не знам какво става, но се надявам да я задържим поне още 2 седмици. Disappointed
Дано отминат и успееш да издържиш още, стискам палци! Heart

Общи условия

Активация на акаунт