Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 39 184
  • 694
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, аз днес цял ден съм с контракции. Доста са силни и в момента пак тече система. Не знам какво става, но се надявам да я задържим поне още 2 седмици. Disappointed
Стискам палци всичко да е наред Flowers Hibiscus

# 256
  • София
Peoney, стискам палци да отминат Heart Exl

За кърпички взех на Памперс от една промоция на Кауфланд 5 пакета по 52бр. за 6 лв., малко Бебелан и сега поръчах и от Бебо различни видове да пробваме.

# 257
И аз много ям. Лошото е, че ям неща, които уж не ми се ядат, смисъл не знам какво ми се яде, но тъпча все нещо в устата. Това сиг е на нервна основа. Вчера се притеглих и кантара показа +3 кг, ядосах се на себе си. Тази сутрин ставам и показва - 3 кг. Къде отиде цялата храна, която изядох не знам Grinning Днеска ядох пак сладолед с шоколад. Много лошо.
Забравих да кажа и че ми се ядат торти. Но не домашни, ами някакви по-бутикови и скъпички. Баща ми има рд в неделя и нямам търпение да дочакам тортата, която поръчах Grinning

# 258
Нищо не ми се яде, но се старая да закусва, защото иначе ми е лошо.
Най- странното беше веднъж след преглед, че ми се доядоха кебапчета с лютеница. Това е единствената ми прищявка за 8 месеца Wink а, и пъпеш оня ден ама не взех.

# 259
Момичета, аз днес цял ден съм с контракции. Доста са силни и в момента пак тече система. Не знам какво става, но се надявам да я задържим поне още 2 седмици. Disappointed
Стискам палци нещата до се нормализират и да утихнат контракциите.

За кърпичките- взех Бебелан. Много ми харесват откъм плътност и не са разтегливи.
За яденето- аз откакто съм в 8 месец имах апетит колкото в началото (зверски). Сега съм накрая на 8 месец и поутихна. Дано така и да продължи, че с кантара хич не се разбираме.

# 260
Peoney ,стиснати палчета и от мен и дано всичко е наред.

# 261
Peoney, как си? Отшумяха ли нещата при теб? Стиснати палци и от мен!
Момичета, защо се презапасявате с толкова мокри кърпички? Аз взех преди месец един пакет на Бебо и Уатър Уайпс и като за начало ми се струват Ок. Навсякъде пише, че е хубаво мокрите кърпички да се използват само навън.
Някой беше споменал, че се бори със зъб. Е, и мен ме сполетя! Това ми е сигурно 7, 8 посещение на зъболекар за почти 9 месеца. Оказа се счупен зъб на кофти място, горе, ама ще го преборим.
Как се чувствате вие? Аз напоследък нямам много сили, не съм стягала багаж, не съм прала и не ми се готви. Мрън!

# 262
Аз като видя Бебелан на промоция в Кауфланд купувам кашонче. В началото кърпичките летят като стой та гледай. Поне ако не си привърженик на био гледането на детето и не си си направила тампончета, напоени с вода, които се перат.  И вода като пускат на промоция вземам стекове, да имам до следващата промоция. Сега има намалена вода, но ми е рано да купувам.
Чувствам се...тежък парцал. Леглото е моят магнит. Нищо не ми се прави! Стягам багажа аз, то вече не се знае кога какво ще се случва.

# 263
Хаха, за тампончета напоени с вода не бих се сетила Simple Smile. Чешмяна вода за забърсване на дупе би свършила чудесна работа, нали в началото сме по цял ден всъщи.

А вода от кога се дава на бебето? Знам, че.въпросът е деликатен, но го повдигам, тъй като не съм много информирана по темата Simple Smile
Аз като видя Бебелан на промоция в Кауфланд купувам кашонче. В началото кърпичките летят като стой та гледай. Поне ако не си привърженик на био гледането на детето и не си си направила тампончета, напоени с вода, които се перат.  И вода като пускат на промоция вземам стекове, да имам до следващата промоция. Сега има намалена вода, но ми е рано да купувам.
Чувствам се...тежък парцал. Леглото е моят магнит. Нищо не ми се прави! Стягам багажа аз, то вече не се знае кога какво ще се случва.

# 264
В никакъв случай не планирам в началото са сме по цял ден вкъщи. Само да мога да ходя и тръгваме Simple Smile

Вода давах след шестия месец

# 265
  • Бургас
Добро утро. Започнах полека да стягам багажа за болницата и в списъка има крем за зърна по желание и ми се иска да си взема да имам, независимо дали ще ми се наложи да ползвам. Някоя от вас насочила ли се е към марка?
За вода мисля да си имам едно шишенце и да предлагам понякога, ще разчитам детето да покаже иска ли и има ли нужда. Все пак е лятно бебе и още някоя глътка вода не ми се вижда излишна.

# 266
Ако кърмиш на поискване е напълно излишно само да се занимаваш със стерилизиране и мъкнене на шише, то ти ще се затрудняваш само така. Аз съм отгледала вече едно юнско бебе и в жегите не съм давала вода, гаранция, че оцеляват, въпреки ужаса на наште 😃

За крем вземи лансинох, без отмиване е и е мм хубав

# 267
Peoney стискам палчета всичко да е наред с теб и да издържиш поне още няколко седмици.Simple Smile
Багажа за болницата все още не ми е готов, но започнах да го подговям по малко. Вече си набавих почти всичко. Остана да взема памперси и мокри кърпи. Smile
I.v.y. крем взех вчера на Лансинох. Много е малък от 10 мл, но такъв ми предложиха в аптеката. И аз не знам дали ще го използвам, но да го имам в багажа. Ако не стигне ще пращам ММ да докупува. Simple Smile

# 268
Честно казано, не смея да говоря за вода, защото това е доста спорна тема. Аз ползвам и за направата на АМ , за това купувам много, тъй като детето ми ще е на смесено хранене или АМ само.
Моят син от родилното пие вода. Не казвам, че изпива 3 литра на ден, но не я плюе. Сега пие наистина много водя, на почти 3 години.
Всеки решава сам за себе си как да си гледа детето. Дали с водя, дали да кърми, как да го облича , много се дразня, когато някоя майка бива нападана за взетите от нея решения. Не го казвам във връзка с някой коментар тук, а общо , защото за 3 години се наслушах и нагледах на всевъзможни теории и нападки.

# 269
А, разбира се, аз само казвам, че оцеляват, защото майките основно се притесняват, че лятото ще умрат от жажда, но ако се кърми на поискване наистина няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт