Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 936
  • 694
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, купихте ли от еднократните чаршафи/ подложки за преповиване и смятате ли да купувате?

Аз съм взела подложки за преповиване, но не са еднократни. Първоначално смятам да го преповивам на леглото, пък ако се окаже неудобно тогава ще го мисля. Simple Smile

# 391
Скрит текст:
Аз нещо друго все си мисля ,когато си легна и съм с таблета и доста време ми седи върху корема дали вреди на бебка.Гледам да се обръщам на страни за да сложа и таблета върху леглото ,но все пак ...., Надявам се да е защитена и да не й вредя.Но ако върху корема си сложа и възглавница и после таблет ,нищо няма да виждам😀

Аз постоянно съм или с таблета или с Киндъл-а върху корема. Понякога ми става много забавно, защото започва да го побутва отдолу. Може би усеща натиска. Не знам дали тази възглавница ще опази бебето от някакво облъчване, предполагам това те тревожи.
Точно това ме претеснява и се надявам да няма пробем,то ако вредят и на нас вредят .Но се надявам те да са достатъчно защитени вътре

# 392
Момичета, купихте ли от еднократните чаршафи/ подложки за преповиване и смятате ли да купувате?

Аз съм взела подложки за преповиване, но не са еднократни. Първоначално смятам да го преповивам на леглото, пък ако се окаже неудобно тогава ще го мисля. Simple Smile
Имай предвид, че бебчовците често се изпускат, докато ги повиваш и са без памперс

# 393
В моя смисък за раждането има еднократни чаршафи 5 бр. Взех 10,защото и аз ще се чувствам по-спокойна ако под мен си слагам докато съм в болницата, а и може би и първите дни вкъщи.

# 394

Имай предвид, че бебчовците често се изпускат, докато ги повиваш и са без памперс
Абсолютно са необходими. Момчетата като пишат на фонтан често и до паркета/килима може да стигне. Удобни са докъм шестия месец. После бебето много се върти, мачка ги и си губи смисъла да се поставят.
Сега като го сложа на леглото и за секунди се стрелка и е на пода, бъркайки в някой шкаф. 😉
Относно мобилните устройства си спомням, че като бях в болницата за задържане една лекарка ми направи забележка, че все с телефона на ухо ме заварвала.

# 395
Моето дете освен пиш и други неща правеше, докато го преобуваме. Но ние на повивалника слагахме от тези хартии за преповиване. Трябва да видя има ли ги още в дм или в Лидл

# 396
Аз ги купувах или от детски магазин или от аптеката.
Сега ги ползвам да подлагам на детското столче, че много маца като яде. От един мисец иска сам. Не ми дава вече аз да го храня. Та, намират приложение дълго време.

# 397
Хм...аз съм си взела еднократни "пелени" за възрастни за в болницата (под мен, на леглото) и още един пакет от 10 бр. за вкъщи първите дни. Но сега ме карате да се замисля дали няма да ми трябват постоянно с малката вкъщи, докато се преповиваме..... Т.е. трябва да взема 5-6-7-10-20 пакета още ?
Като се замисля, на повивалника върху какво ще я повивам... ?

# 398
  • София
И аз съм взела такива еднократни непромокаеми подложки дали за мен в болницата, дали като го преобувам. А вкъщи повивалничето ми е непромокаемо и си мисля че такива подложки биха били излишни.Thinking

# 399
Ако се напишка ще ти протече от повивалника надолу. Аз подлагам памучна пеленка от джъмбо. Не ми се купуват още нееко неща

# 400
  • Бургас
Момичета, ето ви малко морско настроение в 9 месец. Да ви е слънчево и леко Simple Smile

# 401
Аз ползвах такива . Много по- икономични са ми.
Скрит текст:

# 402
Първите няколко месеца след раждането ползвахме от сгъваемите легла. После купихме дървено. Та, това сгъваемото, се продава с непромукаема подложка- повивалник. Върху него слагам памперсната пелена. Ползвах размер 60/90 см. Само върху подложката едно, че не ми е хигиенично, второ както беше отбелязано се стича, ако се случи случка, докато го преобуваш. Понякога и пелена да има зависи как пиша пак може да се стече, особето при момчетата. Имало е случаи при подложена пелена да стигне до паркета чак.

# 403
  • София
Ако се напишка ще ти протече от повивалника надолу. Аз подлагам памучна пеленка от джъмбо. Не ми се купуват още нееко неща
Тамън ще намеря приложение на милионите пелени, които събрах. Нашето легло както е близко, ако реши да пишка на фонтан и до леглото ще стигне Grinning

# 404
  • Бургас
Момичета, как сте? Отичат ли ви много краката? Какво ви помага да спадат лесно? Знам, че да се вдигнат на високо, но като не става лежането по гръб, а настрани и с крака на възглавница също не е най-удобното, търся други идеи. Днес докато ги накарам да спаднат и пак на крак и те пак се подуват...

Общи условия

Активация на акаунт