Близнашки майки не се майте.а по-скоро с нас се запознайте II

• 15 790
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,да ви попитам нормално ли е след ваксина ДТК да имаме Т 3-ти ден вече давам Панадолче ама ту се качва ту слиза и така....добре че е последната.

По последни данни
Пламен е 7.400-71см
Михаела е 5.740-66см

Поздрави от нас тримката:) Hug

# 136
Моите бебоци пък се родиха в 36седмица и 4 дена и въпреки че Пламен беше 3.500кг имаше проблеми с дишането ,а малката Михаелка 2.000кг си дишаше абсолютно самичка и изобщо не е влизала в кувиоз
Така че май няма значение колко кг са родени и дали е 34 или 37 пак няма гаранция за самостоятелното дишане и други съпровождащи проблеми 

# 137
ами 37 седмица си нормално да се ражда, но 34 са си недоносени .вярно има бебета, които трудно се адаптират, но тава си друга тема.  колкото по-малка е седмицата, толкова по-голяма е вероятността да имат проблеми не само с дишането

# 138
Да се похваля  Grinning: Бях на преглед снощи - бебоците си шават, растат си повече от добре, излизат с 3-4 дни по-напред  Whistling, тежат по 176 и 177 гр., т.е. са почти еднакви  Heart Eyes Измериха ги, но нищо не разбирам от тия цифри  newsm78 Горната плацента е предна (явно затова усещам само това бебече за сега), а долната е задна. Но най-интересната и вълнуваща новина от прегледа е, че вече знаем "със сигурност" какво е едното бебче - stork-boy  newsm44 Другото не се показа добре и може и да излезе някоя свенлива госпожица  Grinning

# 139
радвам се за вас Aya. така да е до края, все наред  Hug

# 140
 Браво Aya!  bouquet Многоп се радвам, че са добре бебчетата! Simple Smile И аз точно в 16 г.с. бях на 4D и тежаха колкото твоите,само че с 10 грама разлика! А сега имат разлика с 3-4 дни! Ама док каза ,че две седмици не ги броели за разлика! Така ,че спокойно!!Само да са живички и здравички!!!

# 141
......Горната плацента е предна (явно затова усещам само това бебече за сега), а долната е задна. .......
Моите плаценти са предни и двете, ама защо ли това нищо не ми говори  Embarassed

# 142
това че са две е добре. всяко бебе си има и се храни от своята, така и двете бебчета имат равностойна храна, не може едния да се храни повече от другия  Wink а че са предни означава местоположението им т.е. отпред на корема

# 143
  • София
При мен разликата беше 3 седмици като се родиха.По-големия си беше 37г.с. ама малкия 34г.с.Аз тогава много се притесних то и разлика в кг. имаше-единия 2.700 другия 1.990 ама да са живи и здрави вече почват да се настигат.Нямам търпение да ни дойде консултацията.Нормално ли е да са наддали последния месец само по 800гр.Много ме притеснява това.

# 144
  • София
  800 грама си е доста даже  Simple Smile Виж тук в сайта на Световната Здравна организация има табличка за кг според възраст http://www.who.int/childgrowth/standards/weight_for_age/en/index.html

# 145
те вече ще почнат по-помалко да качват  Peace 800 грама си е супер, няма място за притеснение  Hug

# 146
  • София
Благодаря.Понеже чета при други мами че бебетата им наддават по килограм и отгоре даже иреших че при нас е малко  Wink

# 147
При мен разликата беше 3 седмици като се родиха.По-големия си беше 37г.с. ама малкия 34г.с.Аз тогава много се притесних то и разлика в кг. имаше-единия 2.700 другия 1.990 ама да са живи и здрави вече почват да се настигат.Нямам търпение да ни дойде консултацията.Нормално ли е да са наддали последния месец само по 800гр.Много ме притеснява това.

какво искаш да кажеш

# 148
така ги е изкарал видеозона сигурно  Rolling Eyes , но аз знам че данните от първите няколко месеца са достоверни, после всяко бебе расте различно

# 149
мислиш, че иска да каже, че отговаряли на тези седмици newsm78
Що пише, че и разлика в кг- то е ясно, на ехото по друг начин няма как да е.

Общи условия

Активация на акаунт