Близнашки майки не се майте.а по-скоро с нас се запознайте II

• 15 802
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • София
на последния ехограф казаха,че единия е 37г.с. а другия 34г.с.,а като се родиха се видя разликата в килограмите.Съжалявам за неточното обяснение Embarassed

# 151
познах, инфото е от ехограф  Rolling Eyes , а не  реалното развитие на бебетата

# 152
бързо да си признае, ако е от нашите, една хубава майка с две хубави двумесечни бебета- момиче и момче от Дружба, днес я видях на пазара  Laughing

# 153
Привет, Близнашки мами!  Hug Heart Eyes
Преди време в тази тема се похвалих колко съм щастлива за приятелката ми, която е бременна с две4ки. Е, сега искам да споделя с вас радостта си - има си мом4енце и моми4енце, родени на 22.10 в Бургас, и се казват Добрин и Екатерина. Все още са в болницата, но като ги изпишат и се поокопитят ще я агитирам да се вклю4и при вас. Знам 4е ще я посрещнете с много гостоприемство и ентусиазъм. Откакто тя е бременна с две, 4есто ви навестявам и попро4итам. Май и на мен ми се прииска да си имам две4ки наведнъж.

# 154
честити бебочета на мама  Hug да са и живи и здпави   bouquet и я чакаме при нас

# 155
Честито   и от мен на новата близнашка майка  bouquet Да са й живи и здрави бебчетата Hug

# 156
Честити бебоци  Hug

А аз да питам коя близнашка майка беше на разходка петък привечер в Бизнес Парка - с бяла блузка и бяло пухено елече отгоре  Grinning

# 157
  • София
  Ех не съм била аз  Simple Smile Аз бях в четвъртък вечер до езерцето да си забирам таткото  Wink Може да се разберем някой път да се видим. Веднъж даже бяхме седнали на кафенце с Надя в едно от заведенията на езерцето Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 10:59 от Aila

# 158
Дали пък не е било четвъртък  Thinking Каквато съм отнесена и са ми се сляли дните, нищо чудно  Crazy А с бяло ли беше?  Flutter

# 159
Eхооо, къде сте бре майки? Да не правите снежни човеци вече?
  Nature Snowman
Как ще я караме зимата все вътре не ми е ясно? Вие извеждате ли ги, когато е много студено като днес например? cold
Честит рожден ден на Златослава и Ивайла на bebolini! Да са й живи и здрави и много много щастливи!   party023Весело изкарване на празника!
newsm59

# 160
не ги извеждам, на мен ми е адски студено и гадно времето, така че се разхождаме с колата до и в Била Mr. Green

# 161
Да честитя и аз за Бургаските близнета!  bouquet Дано да са живички и здравички и много да радват мама и татко! Heart Eyes
Аз днес бях на консултация майчета и да ви кажа ,че малко съм притеснена! Sad Казаха ми ,че бебчетата изостават с 2 седмици(в 23-са по видеозона)! Кажете ми дали е нормално! Аз уж си хапвам, но съм наддала с 10 кг до сега! Малко ли е според вас newsm78??

# 162
Рене, не мога да ти помогна с изоставането, но се надявам да е флашива трвога. Що се отнася до килограмите, според мен си повече от добре - ето ти линк на калкулатор за килограми през бременността. Там отчитат и случаи на близнаци  Peace

А какво ти казаха? Кога ще ходиш пак на преглед?

# 163
  • София
  Не мисля че има за какво да се притесняваш. Аз общо качих към 18 кг. А и определянето на г.седмица с ехограф е точно само в началото. После както при всички хора почват да се получават разминавания. Моята лекарка постоянно казваше че реално е съвсем нормално бебчетата да са по-дребни просто защото са две. Не може да очакваме да растат и да се развиват като едно бебче. Така че няма място за притеснение  Simple Smile

# 164
  • София
Рене не знам до колко наддаването на килограми е критерий за бебетата.Аз качих 35кг.а бебетата не бяха големи-1,990 и 2,700 така че не мисля че трябва да се притесняваш от това а имаш и още достатъчно време да качиш Joy

Общи условия

Активация на акаунт