Близнашки майки не се майте.а по-скоро с нас се запознайте II

• 15 809
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Моля да споделите тези, които имате/имали сте тъмната линия под пъпа надолу: При мен е много бледа (предполагам засега), но странното е, че е двойна  Shocked, т.е. до половината е единична а после се раклонява като четал с разстояние около 0,5см между двете черти  newsm78

# 166
  • София
Еми аз си имах такава линия, единична беше, но само в началото беше под пъпа, после си стигна чак до гръдния кош. Сега като стана дума забелязвам че е почнала да избледнява.

# 167
Еми аз си имах такава линия, единична беше, но само в началото беше под пъпа, после си стигна чак до гръдния кош. Сега като стана дума забелязвам че е почнала да избледнява.
и моята беше така  Peace вече я няма

# 168
PolarFox сама ли ги возиш твойте дечица?моите ги водя с баща ми в хит по принцип влизам с единя другия остава в колата ,но вчера решихме да сложихме и двамата в една количка .Ники да кара а Емо го сложихме горе и той почна да гледа на долу иска и той да се вози и аз викам хайде да ги разменим и Ники като се разпищя не иска да излиза ей едвам го успокоих майка ми пък деже се притесни че се разплакал  Shocked вече ще влизам само с единя или ако има две колички

# 169
Благодаря ви мамчета за успокоението!  bouquet
Аз сега гедам да си хапвам по -сладички неща ! Така ми каза акушерката, бебетата от  сладкото растяли! newsm78 Правя общо взето каквото ми кажат! Аз си мислех да не би от този Дуфалак ,които пия да не мога да кача килограми и от него да имам контракции! Моля мамите които са имали запек да ми кажат как са се справяли! Praynig Аз ако не пия Дуфалак или Майчин лист не отивам до тоалетната поне 3-4 дни и така запек и хемороиди и т.н.! Но пък си мисля че от тях имам контракции и за това сега съм на Гинипрал! #Crazy
Само ако знаете колко мого въпроси ме мъчат, а няма кого да питам! Може би това е период от бременността?

# 170
ами нормално да имаш контракции, ако редовно взимаш лекарства за запек, а и так ане си помагаш много. организма свиква, друг да му върши работата и си имаш лениви черва. това за сладкото е много голяма глупост. питай лекар какви могат да са последствията от прекалено висока захар и за теб и за децата.

# 171
Рене, на твое място ще наблягам изключително много на плодове - не че не хапвам и сладко (както обикновено, защото съм голям любител на сладкото, макар и да знам, че е вредно  Crazy), но определено ям много повече плодове от преди. Преди я се случи по един плод на седмица да хапна, я не - сега изяждам 1-2 банана и 1 ябълка. Ам по-често и кисело мляко, както и много по-често супички  Peace
За запека, аз си направих експеримент миналата седмица - за пръв път в живота ми имам нередовен стомах  Shocked На този етап ми помага 1 Активия със сливи и 1 ябълка на ден. Обикновено това е закуската ми  Wink Оптай, може да ти помогне. Пробвай да не поемаш медикаменти за този проблем, защото Джъмп е права  Rolling Eyes

За линията, ми тя и към гърдите продължава, още по-бледа, но ме озадачи факта, че не е права надолу  Crazy Първоначално дори не забелязах какво е, виждах само че е крива. Едва преди няколко дни видях, че на половината се разклонява почти до пъпа. Следя я зорко, но като че ли се изправя  newsm78

# 172
Боже, рене, спирай ги тия лаксативи ooooh!- сериозно, напълно противопоказни са бременни точно поради риска от контракции! И тая акушерка кой набор е, как растат от сладко бебетата #Cussing out

Туисти
, моита са на година и малко, возим ги в две отделни колички от горе. Мисля, че са малки за другия вариант.

# 173
Момичета,още като разбрах ,че от тях имам контракции ги спрях! И резултата е 3 дни неходене до WC! Sad Ям плодове,ам ябълка и киви на гладно ,но ням ефект! И супи ям! Какво да правя?  Tired Казвам ви че всичко съм пробвала! Неможе без нещо разхлабващо!
За сладкото- не се тъпча със сладко, просто 1 л мед и орехи и една вафличка на ден!

# 174
Не ти е лсено  Rolling Eyes
Защо не пробваш не на гладно? А сухи храни иначе ядеш ли? Пробвай само с манджички и супички  newsm78. И пий много вода и сокчета  Thinking Аз лично изпивам между 2 и 3л течности на ден (освен количеството, което си набавям с храната).
Намерих и линк с препоръки срещу лениви черва тук. Надявам се да имаш поне малко облекчение.  Blush

# 175
Рене, пробвай сутрин преди закуска да изпиваш по една чаша топло мляко с нес. Действа разхлабващо /кафето де/- до половин час.  Mr. Green

# 176
  • София
 О да и на мен кафето определено ми действа разхлабващо.
 Да се похваля, днес мойте принцеси стават на три месеца. Ето и две тортички от нас   party023  party023
 По - късно ще кача и една скорошна снимчица, ако ми остане време ... Simple Smile

# 177
Честито на Ваня и Николета! Да растат живи и здрави , че ги чакам за снахички!  Tada

# 178
Честито!   bouquet

# 179
Ами честит мини рожден ден да растете здрави и бързо и да стигате бързо батковците.Да не ви мъчат колики и да надавате добре smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт