Близнашки майки не се майте.а по-скоро с нас се запознайте II

• 15 811
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Честит мини рожден ден и от мен! Нека двете принцеси да растат щастливо и да са винаги много здрави!  bouquet  bouquet
Ще пробвам с кафе и ви благодаря за съветите! Hug

# 181
  • София
   Благодаря ви момичета  Simple Smile

# 182
  • София
Момичета да ви се похвалим вчера бяхме на консултация Ицко-6,200кг/64см наддал е 700гр newsm44,Миташки-5,600кг/62,5см наддал е 800гр newsm44.Лекарката каза че сме много добре и аз съм супер доволна,че се бях притеснила нещо ooooh!

# 183
  • София
Здравейте от нас! Да ви се похваля - на 7 октомври се родиха и нашите две принцеси - Станислава и Юлияна - 2200 и 2250, по 46 см. Родиха се в първия ден на 37-ма седмица. Прекарахме две седмици в Тина Киркова и вече сме си вкъщи  Grinning. Както знаете, лудницата е пълна.

Рене, това с килограмите не е сериозно - аз качих 10 кг за цялата бременност. Вярно, мънички се родиха девойките, ама не чак толкова. Наистина е важно да пиеш повече течности.

Поздрави от нас!   bouquet

# 184
esma честити бебки   bouquet

# 185
  • София
  esma честити малки принцеси  Simple Smile Добре са си се родили мадамите. Надявам се скоро да пишеш отново как сте и как се справяте вкъщи, но доколкото си спомням лудницата беше пълна. Много поздрави от моите мадами, на товите слънчица  Simple Smile

# 186
  • софия
Рене
през бременноста не се появява запек, а червата стават лениви заради хормоните. Аз лекувах и през двете бремености това с овесени ядки с прясно мляко или кисело. Аз лично слагам 4-5 с.л в купичка прясно мляко после за 2 мин. в микровълновата и след 10 мин за задушаване са готови за ядене. Има едни на фирмата "фамилия никола" фини овесени ядки, без никакви добавки.
Друго което са ми казвали е сушени смокини/сливи накисваш във вода от вечерта и сутринта ги изяждаш и изпиваш водата на гладно. Това не съм го пробвала, но казват че има ефект.
А това за сладкото ... хм... кила ще има, но само за теб. За да растат бебетата трябва протеини особено послените седмици, когато трупат само на кила.

Есма - честити бебоци - да те радват и да са здрави. Това е най-важното друго все някакси се нарежда.

# 187
Есма, честити бебечта! Да са ви живи и здрави и да имат късмет в живота!   ura Tada

# 188
esma честито и от нас 3мата ,даса здравички,послушни и весели бебките и само да те радват  bouquet

# 189
esma ЧЕСТИТО и ви пожелавам много радости и здраве! И според мен бебките не са се родили малки,но незнам как си постигнала това да качиш само 10 кг!  Confused
Да ви кажа момичета, че аз запека си го имах и преди да забременея,но сега е малко по-зле!  Cry Вчера направо плаках във WC-то! От 5 дни съм на Активиа със сливи и смокини! И мисля да пробвам дали ще има някакъв ефект след 14 дни! Пия и течности,аз и преди си пиех!

# 190
Честито, Есма, да са ви живи и здрави госпожиците, много да ви радват и да разстат щастливи и доволни  Hug

Рене, хич не ти завиждам на положението - надявам се много скоро да се пооправиш и да получиш облекчение, защото си представям каква е мъка  Tired

И аз имам с какво да се похваля, всъщност с две неща  Grinning - едното е, че онзи ден си взех резултатите от новите изследвания - всичко е наред и в норма, дори хемоглобина е по-висок от предния път  Whistling; но по-важната новина е от вчера когато ходихме на ФМ - резултатът е, че ще си имаме 2 здрави и жизнени момченца  Heart Eyes Сега остава да си чакат кротко поне до март  Crazy

# 191
Aya кога ти е термина

# 192
4 април

# 193
  • София
  Aya едно въпросче, къде по-точно работиш в Бизнес парка. Преди два дни с Надя пак бяхме на разходка там и аз пак късно се сетих да ти звънна.

# 194
  • Канада
Здравейте и от нас с Боби и Тони.

Първо да честитя на новата близнашка мама Есма, да са и здрави, весели и щастливи дечицата, родени са на нашия татко на рождения ден Hug

Айа, честити синове! Heart Eyes

Ние сме добре, растем, папкаме, спинкаме, е понякога плачем, но това е нормално.
Вече почнахме да се смеем с глас, което е изключително приятно и ние с таткото и баткото се опитваме да гиразсмиваме.
Още не сме почнали да даваме друго освен мляко, но мисля другия месец да дам малко ябълков сок за проба.При нас съветват захранването да почне с оризова каша от 6 месец.Та ще видим как ще бъде.

При мен при запек помагат много сушени плодове на гладно - кайсии, стафиди...както и като цяло много сурови зеленчуци и плодове на гладно разбира се.

За сладкото да кажа и аз - не мисля, че яденето на сладко помага на бебето да расте, това е голяма смехория, трябва повече белтъчна храна, както и плодове и зеленчуци.От ядене на сладко, само майката качва и после след раждането #Crazy....
Ами това е от нас:
Целувки на всички

baby_neutral baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт