Близнашки майки не се майте.а по-скоро с нас се запознайте II

• 15 817
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • София
ЕСМА<ЧЕстити малки принцески.Да са ти живи издрави,много да ви радват и слушкат.

# 196

Ема това за захранването от 6-ти месец важи когато са на карма. Ако ги храните с адаптирано мляко, можеш спокойно да започнеш да ги захранваш и по-рано. Нашият доктор категорично ни посъветва първо да свикнат със зеленчуковите пюрета и чак тогава сок и плодови пюрета. Но както виждам май има много различни методи на захранване, според зависи на кой паралел се намираш  Simple Smile

Есма да са ви живи и здрави малките бубички   bouquet
Как така качи само 10 килограма?  newsm78

# 197

Нашият доктор категорично ни посъветва първо да свикнат със зеленчуковите пюрета и чак тогава сок и плодови пюрета. Но както виждам май има много различни методи на захранване, според зависи на кой паралел се намираш  Simple Smile
и нашия така каза  Peace

# 198
  • София
Благодаря на всички за пожеланията. Много усмивки и само добри новини да има и при вас!

За захранването - то всичко зависи на какъв педиатър попаднеш ако си в Бг, а иначе по другите места обикновено препоръчват от 6-ти месец... доколкото знам  Laughing

За килограмите - ами не знам, не съм се старала изобщо... аз съм 1,50 висока. Просто нямах апетит през цялата бременност, ядях на сила. Точно обратното е сега - кърмя и ми се яде всичко и по много - аз сега започнах да пълнея...  Confused

Поздрви и целувки от нас  Hug

# 199
Здравейте майчета!  bouquet
Аз имах кошмарна нощ! Като отидох да пишкам нъм 5.00 и какво да видя - кафеникаво зацапване ooooh! Ужас , разбира се повече не заспах и мъжо и той! Embarassed Едвам изчаках до 7.00 и звъннах на доки! И той каза след 30 мин да съм при него в гинекологията! Още щом ме видя ме попита къде са ми нощницата и чехлите? После ме прегледа и видя ,че конеца не е помръднал,няма някакво скъсяване на шийката и ме прати да лежа вкъщи с една шепа лекарства! Ама те са за предпочитане пред болницата!  Naughty
Питах от какво е зацапването тогава и той каза от някоя по-силна контракция! newsm78 Незнам от това ли е ,но докато не влязох в 4-ти месец бях постоянно с такова зацапване и сега си мисля да не би да е същото!
Извинявайте ако ви досадих с моите проблеми ,но вие сте единствените които ще ме разберат напълно! Hug  bouquet
Сега се моля да не се обърне на кървене това зацапване! Praynig И много ме е страх! Немога да си намеря място! Cry
Имало ли е и при вас такива инциденти???

# 200
Оо, Рене, много съжелявам.  Sad Най-важното е да си МНОГО спокойна - лежи си в къщи и с нищо не се натоварвай - дори и минимално. Мисли си за хубави неща, чети книжка, занимавай се с някакво хоби. Но гледай да лежиш повече  Heart Eyes

Дръж ни в течение и стискаме палци  Hug

# 201
дано всичко се оправи  Praynig ти сега много почивай и смао позитивни мисли  Hug

# 202
Рене, гледай да си повече на легло, не вдигай тежко, изобщо гледай да не се движиш много. Аз преживях много неприятни неща по време на тази бременност и наистина лежането на легло ме спаси, разбира се и лекарствата.
Бъди спокойна и си почивай, че това ще ти е почивката! Grinning

# 203
Мила Рене, надявам се всичко да е наред  newsm17

# 204
  • Канада
Рене, аз имах такова зацапване точно по същия начин, ставам една сутрин, след тоалетната, гледам на тоал.хартия кафеникаво, направо пощурях .Веднага ме приеха в спешното, но след обстоен преглед, нищо не откриха.Пратиха ме да си ходя и даже нищо не ми изписаха....
Спокойно, ти наистина почивай много.Стискам палци

Аз ще почна другата седмица  със захранването....и ще пиша как върви....

baby_neutral baby_neutral
 Hug

# 205
  • София
Рене, преди всичко, както и другите са ти казали - не се панирай, почевяй повече и гледай да се максимално спокойна - това помага, повярвай ми! Аз прокървих с розова кръв, която стана по-късно ярко червена в 28-ма седмица. Познай как се уплаших като видях това върху хартията една сутрин. Приеха ме по спешност в болница. Оказа се, че е от бързото нарастване на бебетата по това време - спукани капилярчета по плацентата. Не било опасно. Все пак е МНОГО ВАЖНО да лежиш - там е ключа към успеха  Wink Успех и дано всичко се размине бързо и да се успокоиш.

Ема, чакам да разказваш, че и нас това не чака един ден... само че ако преди това се научат да сучат, животът ми ще е толкова по-лесен... Rolling Eyes Ама чакам аз да споделиш челен опит.

Поздрави  Hug

# 206
Момичета благодаря ви за окуражителните думи!  bouquet
Както сте ми написали и аз така правя-почивам си! Зацапването понамаля ,но имам болки ниско долу, все едно съм неразположена! И от вчета бебчетата не са толкова активни, все едно са се изплащили и те! newsm78

# 207
  • София
Ако въпреки това че си пиеш хапчетата те боли мисля че трябва пак да се обадиш на доктора си когато при мен беше така док каза че това са контракции и ме натъпка с още повече хапчета стискам палци всичко при теб да е наред наистина трябва много почивка Hug

# 208
Рене, лягай и почивай. Аз не съм имала зацапване, но правех разкритие и ме вкараха в болница в 29 г.с. Само лежането ме спаси, ама като казваме лежане, буквално не съм станала от леглото месец и половина. Искаха и подлога да ми слагат, за да не ставам да не ходя до тоалетна, но с това не се примирих, така че само до банята и тоалетната и обратно в леглото. Веднъж в седмицата се примъквах през 2 стаи до видеозона в сектора, и после - пак в леглото. За да слушат сърдечния ритъм на бебетата, акушерките мъкнеха апарата от друга стая при мен.
Приеми го от добрата страна - после ще има да си мечтаеш да си лежиш по цял ден......

# 209
Момичета като прочетох ,че повечето от вас са изкарали последните два месеца в болницата реших да си приготвя и аз чантичката за там, явно няма да ми се размине!  SadМакар ,че аз си лежа вкъщи ,но не е така като в болницата! Само да ми кажете , от сега ли да слагам нещата които са ми необходими за раждането? Или за сега само нощница и чехли? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт