Близнашки майки не се майте.а по-скоро с нас се запознайте II

• 15 818
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
тази за раждането си я приготви отделно. при нужда ще ти я донесе някой. ама ти сега май си се шашнала повече. споко, всичко ще е наред Hug

# 211
Моята чанта за раждане я приготвиха бабите, защото влизането ми в болница стана по спешност и нямах никакво време да стягам ичанта за раждане. За болницата обаче помъкнах какво ли не - кремове за лице и тяло, сешоар, епилатор, хавлии, нощници, чаршафи, книги, зарядно, печка (духалка)....
За децата не ни трябваха много неща - само памперси и малко бебешка козметика. не се притеснявай - всичко може да се купи и занесе в рамките на час, даже и да забравят или не предвидят нещо. И аз бях се притеснила и час по час звънях вкъщи да напомням за това и онова, само паника вдигах Simple Smile

# 212
  • София
  Спокойно, може и да не се наложи да лежиш в болница. Аз пропуснах този момент и си родих в девети месец. Но сега като си спомням и аз рано - рано си приготвих багажа и се бях притеснила  Simple Smile

# 213
И аз да се присъединя към Аила - и аз си родих в девети месец, съвсем нормално, без никакви усложнения. Рене не се притеснявай толкова. Мисли позитивно. Верно, че близнаците са рискова бременост, но има и голяма доза психика. От всякъде говорят само за усложнения. И аз така до седми месец много се шашках и после просто спрях да се информирам и си изкарах супер бременост. Пожелавам на всеки такава  - на теб Рене най много ... Всичко ще е наред стискам палци.  Peace

П.С. Приготвих си багажа за болницата в деня преди да родя  Shocked Момичетата са прави, че всичко може да ти се донесе в последствие.

# 214
И аз родих в 9месец.Опитаха се да ми предизвикат нормално раждане десет дни преди термина,чаках да родя два дни,на т третия ми направиха секцио,имах само сантиметър и половина разкритие и никакви болки.Родих две големи бебета,изписаха ни на третия ден.
Багажа ми беше събран два месеца преди това и все слушах,че ще родя рано.

# 215
  • София
Моята лекарка се притесни,че се бях подула като плондер и ме прати в болница 2 дни преди да вляза в 9-я полежах си там 10 дни и си излязох с две бебета на ръце.Багаж за бебетата не бях приготвяла после ми донесоха памперси и т.н.Един съвет има едни големи превръзки казват им памперси за родилки не е лошо да си намериш от тях страшно удобни са,че аз първите дни се измъчих с обикновени превръзки после ми казаха за тези.Спокойно леко раждане всичко ще бъде наред newsm10

# 216
Благодаря ви момичета, голяма упора сте ми ,да знаете Hug
Прегласих си само моя багаж ,както сте ми казали! Ама bigemini би ли ми казала за тези превръзки ,поне има дали си имат и на коя марка са ,че да знам къде да ги търся??
И дано и аз да стигна до 9-ти месец като вас!! Praynig

# 217
и аз ползвах от тези големите превръзки, страшно удобни  Peace
rene_rs дано изчакаш 37 г.с.  Praynig

# 218
Тези превръзки ми ги взе мъжът ми (на бройка), нямам представа коя фирма ги предлага,(сигурно не една).
В аптеката ги водеха "памперс пелена". На практика изглежда като една оргромна дамска превръзка, която се слага на леглото. Верно, свършиха добра работа и при мен.
не се притеснявай излишно, мисли позитивно и всичко ще е ок.

# 219
  • София
И на мен ми ги взеха на бройка от аптеката нямам представа каква марка са.Има ги със сигурност в аптеките около 2-ра градска понеже аз бях там.В други аптеки които не са около родилни домове може и да не са ги чували Peace

# 220
  • София
Рене извинявай ама пак не съм в час късно видях,че си от Русе Embarassed обаче хубавото е че там имам яки връзки та тези превръзки можеш да ги намериш в Оптима(в болницата,3-та поликл.,2-ра поликл.има и на други места) розов пакет Лейди нещо си 15бр. Hug

# 221
Намерих превръските момичета! Благодаря за инфото!  bouquet
Помните ли Блага, тя също е бременна с близнаци в 27-а седмица и пише понякога при нас! Вчера се е случило нещо лошо с нея! Аз говопих с мажа й снощи! Каза ми ,че сутринта са изтекли води от едната плацента и веднага са я приели в МД! Останали са  малко води , но докторите са преценили да извадят бебчетата след около 4 дни! Остановили са, че е станало така от гъбична инфекция достигнала до плацентата, за която док който е следял бременноста  е знаел и  е обърнал внимание! Но явно е било късно когато са започнали да я лекуват!? newsm78
Да се помолин да са силни бебенцата и да се справят в кувиозите! А Блага да бъде най-силната жена на света в онзи момент!
 Много ме е страх! Дано всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 222
Лелее, дай Боже всичко да е наред с мама и бебоците  Praynig
А що за гръбначна инфекция е това?  Shocked И как така изведнъж се появява  Sick

Оф, надявам се да се стабилизират и оправят нещата.

Рене, дръж ни в течение, моля - ще наминавам и в темичката ви  Embarassed

# 223
И аз ще се моля за майчето и бебетата Praynig
В кой месец е тя, много ли е рано за раждане?
Уф, тези гъби. И аз бях чувала за подобна опасност и много ме беше страх.

# 224
Блага за сега е добре, бебките също.
Не сме установили дали е от гъбична инфекция. Допреди една седмица се лекуваше, при първите изследвания нямаше - при последните имаше кандида. И просто предположихме, че е от това. Лошото е, че гъбичките се самопровокират .
Всички други изследвания са и били добри - урина и т.н. Беше добре, с малко контракции на ден и се надявахме да изкараме поне до януари.

Стискайте ни палци

Общи условия

Активация на акаунт