Обичам сладолед в комлект с Чачослав ще се разтопим

Ама скоро ще ги отмъкнат, онзи ден видях някъде в руските групи да наричата Дуда.... Дуда
А преди време имаше превод на някакъв абзац от Чачово интервю и преди думите на нашия пишеше едно "Ча" а обичайно пишат ЧУ 

Казала че е в 14 седмица и разбрала едва преди седмица, обикновено се разбира малко по-рано, но се случва, тъкмо още по-голяма изненада е получила при доктора
Сигурно шаманката си мечтае затова. Добре иска разбирам я като жена да се ражда навреме. Да го прилъже, нашия ще си гледа кариерата,пътувания. Дуда ще дондурка шаманчето смугло. Без това няма да липсва на никой ,като актриса . Ето пак станах лошата . Дуда е взела мазните черти и поглед на бабато .
Ама при големи хора които осъзнават действията и последствията пак да кажа, че ми се струва странно

Да се опитвам ли да отгатна останалите в списъка които ще се изпиарят с поредния Чачов проект? Канели ги, ама те отказвали, да бе 

Правих и втори, вкъщи си имах една торба с такива различни марки
Грам симптоми не съм имала, само леко ме боцна тая с нейния лук и непоносимост към подправки. Не ми се е гадило от лук, просто не можех много дълго да го ям, даже продължи година след раждането. Карах много леко, на телосложение бях горе долу колкото Джейда, ако не беше коремът ми щях и на въже да мога да скачам
Та случаи всякакви.

от 18 еп.

Препоръчани теми