Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 372
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
Да,проблема е в пощата,а не продавача.
Пуснах диспут,ще видим.
Но вече ме е страх да поръчвам от Али.
Поръчах ги февруари ,след като си закупих материалите за гел лак в домашни условия от mynails  и толкова ги чаках ,защото имам само 4 цветни гел лака и ги въртях.
В нашия китайски магазин където има гел лакове ,има на Jessie и са по 8 лв.
Те как са като цветове и качество?
Купих само  един ,който  се оказа че не е много покривен и не посмях да купя други цветове след това.
8лв, при нас са по 7лв ,но със сигурност не си оправдават цената, от али имам на gd coco за 1.40лв и много повече ми допадат, но по принцип мисля че зависи и от цвят.

# 376
Да,проблема е в пощата,а не продавача.
Пуснах диспут,ще видим.
Но вече ме е страх да поръчвам от Али.
Поръчах ги февруари ,след като си закупих материалите за гел лак в домашни условия от mynails  и толкова ги чаках ,защото имам само 4 цветни гел лака и ги въртях.
В нашия китайски магазин където има гел лакове ,има на Jessie и са по 8 лв.
Те как са като цветове и качество?
Купих само  един ,който  се оказа че не е много покривен и не посмях да купя други цветове след това.
Имам три на Jessie - единия е брокат, другия е много покривен дори на един слой, а третия не е много покривен. Имат добра гъстота и се пекат бързо. Толкова бързо че веднъж се бях мацнала за проба и нямах с какво да се изтрия и докато ръката ми е на волана и се напича от слънцето така се беше изпекъл, че не можах да го махна нито със спирт, ръчках с метален, с дървен избутвач, не става и тва е - беше се слял направо в едно с топа и тва е🙂

krasi, спри се, бе, човеко! Ако няма да отваряш салон няма смисъл да купуваш 100 цвята, защото им минава годността. То и да отваряш салон не ти трябват, защото не са в норма в Европа. Дай линк към пилата щом си доволна! Благодаря,

Нев, права си, олях се. А няма да отварям никакви салони. Лакирам себе си, дъщеря си и понякога майка ми. Имам пристигнали около 30 лака, 30 боички, 15 бази и топове, и т.н., а декорации даже не мога да ги опиша. Прекалено е наистина. Спирам се. Обаче ми даде тема за размисъл за срока на годност. Та имам въпрос. Чета как често някоя съфорумка казва, че лака й е от преди 2-3 години. А на лаковете пише до 12 мес. след отварянето. Възможно ли е да се ползва 3-годишен лак?
А кауч.топ вс обикн.топ има ли опеделено за какви нокти да се ползва или е въпрос на индивидуална преценка на кой кое му харесва?
И последно моля според вас, която знае каква е разликата между Gel Polish i Coat color na venalisa, че много ме човърка, и двете са купени за цветни лакове? Ето и снимката отново

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 23:09 от AnMary

# 377
  • Paris, France
Мелина , страхотно е това перлено розово, синьото също.

ХТ, не са лоши Джеси, но не могат да се сравнят с пигментацията на Венализа, ГДкоко, както Вени пише и даже Розалинд. ОК са, но зависи и от цвета. На Розалинд не са им хубави четките на малките флакончета. Купи си, като искаш някой Джеси, но аз не бих.

Щом като и сестра ти поръчва можете да сложите половината нейни и половината твои в едната поръчка и в другата пак така - половината нейни и половината твои. Така вероятността да получиш нещо със сигурност се увеличава. Аз се комбинирам със съседки. Най-странното е, че поръчваме от един и същ продавач почти едно и също, пощенските ни кутии са една до друга, а понякога моите идват месец преди нейните, понякога нейните идват, моите никакви ги няма, но като дойдат и другите се оказва, че са пратени в един и същи ден.

Знам, че като поръчвам до България не давам адреса на майка а един друг, в друга поща, защото в нейната нещо не идвали или отивали на митница.

Колекциите на Венализа ги има с доставка от Полша, но са по минимум 60 лака и 160 лева поръчката.

В амазон има комплекти лакове на прилична цена, от Европа, нищо, че са китайски и без митница ✌

https://www.amazon.fr/Ensemble-changement-paillettes-magn%C3%A9t … 7WDY0DSZ3Z3K2135E

https://www.amazon.fr/gp/aw/d/B075141JJL/ref=sspa_mw_detail_2?ie=UTF8&psc=1

Виж тези:

https://www.amazon.fr/Coloris-disponible-Vishine-Semi-Permanent% … 03755&sr=8-11

За 60 лева си избираш 20 цвята от 298 + база и топ или 22 цвята и пишеш кои искаш. Не са супер покривни, но са много красиви. Моите дойдоха за около 7-8 дена.

краси, имам лакове на 7-8 години, които са ОК и се изпичат, но ме е страх да ги слагам. Отворят ли се, срокът почва да тече. Не ги отваряй всичките! Ама пък пуста краста. В София ли си? Да знам ако дойда да не нося нищо, та да ти помогна с 15 бази и топове, да не се зяносват 🤩😊🥳.

# 378

краси, имам лакове на 7-8 години, които са ОК и се изпичат, но ме е страх да ги слагам. Отворят ли се, срокът почва да тече. Не ги отваряй всичките! Ама пък пуста краста. В София ли си? Да знам ако дойда да не нося нищо, та да ти помогна с 15 бази и топове, да не се зяносват 🤩😊🥳.
Не съм в София, но заповядай и в провинцията 👍 С удоволствие ще споделя не само бази и топове 😉✌🏼

# 379
  • Русе/Germany
То това с отварянето ако не е с фолио запечатано няма никаква гаранция, а от Китай никога не са идвали с нещо защитени, та мисълта ми е, че може и китайците да ги отворят 🤔
За една неуспешна поръчка няма защо да се прекратява пазаруването, случват се такива неща. В случая нашите пощи не са си свършили работата.
В немския ebay има супер много лакова от Китай на сносна цена, също е вариант. Аз от там съм си вземала на Елит99 хубави гел лакове.
В събота ще пътуваме за България и исках да се мацна с нещо, но няма да имам време, та ще мъкна такъми с мен 😂

# 380
Здравейте, момичета,
Извинявам се, ако е писано но не открих. С кой куриер доставят Коди?

# 381
  • на брега на морето
Моята приятелка маникюристка каза, че си траели лаковете - поне 3 години можело да се ползват. Да не съм се тревожила. Аз се лакирам горе- долу от толкова време и съм мнооого благодарна на тази темичка( както и на приятелката ми също, че ми даде 1 нагледен практически урок в началото). Без вас маникюрът ми нямаше да е това, което е!:heart:(е, като за аматьорка съм доволна, и правя само себе си).
Също така в темата са много услужливи и отзивчиви всички да кажат номерче на лака след показаните си красиви маникюри, или топа- и така с годините се сдобих с много готини и всякакви цветове, които иначе не биха ми дошли на ум и във фантазията да си поръчам- например виненият елит или коралово ГД Коко...
Аз мисля, че ако изглежда нормално след разбъркване и нанасяне- /няма някакви частици, бучици/, изпича се и като се носи маникюрът е с нормална/ обичайна трайност( т.е. не се забелва по- рано от характерната трайност на маникюра)- би трябвало да е ок.
Вече аз ако държа дълго някой гел лак и не го ползвам повече от година и смятам, че няма да го ползвам- 1 во питам някоя приятелка дали не го иска ако не е прекалено стар. Ако никой не го иска или е стар- просто го изхвърлям. За повечето ми лакове не съм дала много пари ( китайски)- тъй че съм ок да го хвърля. За разлика от някои мои рокли, които си " отлежават" с години, носени само по 1-2 пъти. И с някои лакове е така. Но ако не ме кефи хич лакът вече- на боклука и така.

# 382
Не знам дали ми е за тук въпроса, но тези които поръчват от kodi.pro за колко време ви идват поръчките?
Благодаря.
Моята дойде за две седмици!

# 383
Разбрах защо ми стават балончета по ноктите.
Като свалях последния път забелязах микро бели петна на места и се оказа,че е като отлепена или наранена база и когато сложа новата остава въздух и се издува. Ще снимам при следващото сваляне.

Иначе последното ми лятно включване

Останалите можете да видите в страницата ми Simple Smile

# 384
  • На плажа
Здравейте, момичета,
Извинявам се, ако е писано но не открих. С кой куриер доставят Коди?
Български пощи-идват от две до три седмици ..това след пандемията.Преди за 5 дни бяха тук.
krasi1980 моля за линк към пилата .А за лаковете на Веналиса,според мен нямат разлика.Те китайчетата си пишат каквото си поискат отпред.

# 385
Обичах, страхотен маникюр. С удоволствие бих разгледала страницата ти, би ли я споделила?

# 386
Предполагам,че не мога да пусна линк та в инстаграм съм
Скрит текст:

П.п коригирам се тогава

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 16:06 от Обичах

# 387
  • Paris, France
Скрит текст:
s.nailsdesign

Естествено, че можеш да пускаш линк. Всички го правим. Това даже.не е линк към комерсиален сайт!

# 388
  • Бургас
Скрит текст:
s.nailsdesign
направо те последвах и аз 😜

# 389
Обичах, кое е турското синьо от снимките.  Ако може номерата на по-тъмното и по-светлото. Благодаря Grinning

Общи условия

Активация на акаунт