Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 398
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
  • на брега на морето
Големи красоти видях последните странички!:heart_eyes: Особено ми харесаха на Армира, Лейди Годива и Дани.Hug
И аз си направих "отпускарския" маникюр. Както Лейди Годива отбеляза- на клипчетата изглежда лесно, в действителност не е толкова.
За себе си говоря- за морско дъно- ефекта. Правя го за 1- ви път сега. Вторник вечерта на педикюра, а сряда вечерта на маникюра. Но предполагам се дължи на следното. 1. Не обърсах четката  и намазах дебело с бяло като правих вълничките. /За 1- ви път ползвам четка при гел- лак/. 2. В клипа рускинята каза, че е добре топът да е по- течен. Аз правих с елит без лепкав капките, като най- течен от тези, които имам. Нищо, и така ми харесва. Макар че ми прилича повече на облаци отколкото на морско дъно.Joy

База индиго 2 слоя, а цветовете са син азур(номерчето се е изтрило), където е ефектът морско дъно, Прити гел 165, под русалката, и термолак розово- лилаво CLHVUZ 5012(стар е, надали го има вече). Топ Веналиса без лепкав.

# 361
Не знам дали ми е за тук въпроса, но тези които поръчват от kodi.pro за колко време ви идват поръчките?
Благодаря.

# 362
Колко красотички! Браво момичета! Аз да се похваля или да се оплача незнам - до вчера не знаех как да купя от али-то, а днес ми е като квартален магазин😜. Такава краста е, че не мога да се спра. И аз от една влгогърка, която се занимава и професионално гледах как представя продукти на Beautilux от алиекспрес. Сподели че техния каучуков мат топ е най добрия който е ползвала, стоял мат до махането. Цветните също похвали и т.н. И аз да не изпусна, вчера ми пристигна това

Плюс праймер и блосом гел.
Ох, то толкова много други неща ми пристигат всеки ден, че не знам за кое по напред да питам. И понеже мъжа ми може да излиза от работа и да ходи до пощата, поръчвам чрез неговия профил и неговата карта и познайте😂😂😂 всеки ден ходи и носи 😊😂😂😂😊.
Сега да попитам: харесвате ли каучуковите топове и при какви нокти/случаи е добре или не е добре да се използват?
И също на два от лаковете на Веналиса пише Polish gel, a на останалите Color coat. Каква ще да е разликата? Въобще има ли разлика или просто заради новото лого на веналиса са сменили и надписа? Ето снимка:

Някой писа за ur shugar - имам два три лака - харесват ми. Имам и на още няколко марки, които не съм срещала докато ви чета. Като ги лакирам на мостри ще снимам.
Нев, аз като търсех пила в али не открих jsda, a от бг сайта като звъннах да ги питам оригинал ли са една жена си глътна езика и се отказах. Моята е от али Shampion Maraton 3  и я взех за около 55 долара и пристигна за девет дена от склад в европа. Така избягвам и митницата, макар че се разбрах с продавача да я пише 12 долара.
Редактирам се защото намерих някаква снимка в тел. си:

Просто искам и аз да съм ви полезна с нещо, а не само да питам и да получавам наготово. Но съм още новобранка и съм твърде боса...😘

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 11:29 от krasi1980

# 363
Колко красотички! Браво момичета! Аз да се похваля или да се оплача незнам - до вчера не знаех как да купя от али-то, а днес ми е като квартален магазин😜. Такава краста е, че не мога да се спра. И аз от една влгогърка, която се занимава и професионално гледах как представя продукти на Beautilux от алиекспрес. Сподели че техния каучуков мат топ е най добрия който е ползвала, стоял мат до махането. Цветните също похвали и т.н. И аз да не изпусна, вчера ми пристигна това

Ох, то толкова много други неща ми пристигат всеки ден, че не знам за кое по напред да питам. И понеже мъжа ми може да излиза от работа и да ходи до пощата, поръчвам чрез неговия профил и неговата карта и познайте😂😂😂 всеки ден ходи и носи 😊😂😂😂😊.
Сега да попитам: харесвате ли каучуковите топове и при какви нокти/случаи е добре или не е добре да се използват?
И също на два от лаковете на Веналиса пише Polish gel, a на останалите Color coat. Каква ще да е разликата? Въобще има ли разлика или просто заради новото лого на веналиса са сменили и надписа? Ето снимка:

Някой писа за ur shugar - имам два три лака - харесват ми. Имам и на още няколко марки, които не съм срещала докато ви чета. Като ги лакирам на мостри ще снимам.
Нев, аз като търсех пила в али не открих jsda, a от бг сайта като звъннах да ги питам оригинал ли са една жена си глътна езика и се отказах. Моята е от али Shampion Maraton 3  и я взех за около 55 долара и пристигна за девет дена от склад в европа.
Краси , честити придобивки!
За колко време ти дойдоха поръчките, че и аз чакам няколко?

# 364
  • София
Краси, супер, че споделяш! И на мен ми е любопитно за колко време са пристигнали.
Еми, поръчах ги тези лакове, които бях набелязала. В някакво сврачешко настроение съм и ме влекат брокатите неистово. Друг е въпросът как биха стояли на не много големи нокти, но то за тези пари може и само с пробата да си остана.

# 365

Нев, аз като търсех пила в али не открих jsda, a от бг сайта като звъннах да ги питам оригинал ли са една жена си глътна езика и се отказах. Моята е от али Shampion Maraton 3  и я взех за около 55 долара и пристигна за девет дена от склад в европа.
Вени, първата поръчка пуснах на 27 май за много много лакчета и джунджурийки /около 200лева/ и все още се влачат и всичко не ми е пристигнало/. Втората поръчка я пуснах на 15 юни / пак за около 200лева/ и почти всичко вече е тук , т.е. за 20-25 дена. Сумата я казвам за да се ориентираш колко много продуктчета са и по две-три от различен доставчик/сигурно имам от 40 различни доставчика/. Явно времето зависи и от доставчика. Но е факт че от втората ми поръчка нещата летят.

# 366
Скрит текст:

Нев, аз като търсех пила в али не открих jsda, a от бг сайта като звъннах да ги питам оригинал ли са една жена си глътна езика и се отказах. Моята е от али Shampion Maraton 3  и я взех за около 55 долара и пристигна за девет дена от склад в европа.
Вени, първата поръчка пуснах на 27 май за много много лакчета и джунджурийки /около 200лева/ и все още се влачат и всичко не ми е пристигнало/. Втората поръчка я пуснах на 15 юни / пак за около 200лева/ и почти всичко вече е тук , т.е. за 20-25 дена. Сумата я казвам за да се ориентираш колко много продуктчета са и по две-три от различен доставчик/сигурно имам от 40 различни доставчика/. Явно времето зависи и от доставчика. Но е факт че от втората ми поръчка нещата летят.
Е моите са около 10тина, че ММ като ме гледа как трупам поръчките , нищо чудно да ме прати на палатка пред пощата да си ги чакам Joy
Гледам да не надвишава 10 поръчки на месец Grinning

Момичета, това възможно ли е да се получи от лакочистител? До сега не ми се е случвало Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 23:10 от AnMary

# 367
Не знам дали ми е за тук въпроса, но тези които поръчват от kodi.pro за колко време ви идват поръчките?
Благодаря.
При мен дойдоха за около месец Simple Smile

# 368
  • Paris, France
От китайските цветни гелове кои марки си заслужават? Харесах цветове на Born Pretty и Ur Shugar. Да поръчвам ли или има особености при нанасяне, издръжливост, (не)толерантност на кожата?

Рядко ми се случва да не ми хареса китайски продукт, но ако се случи не е края на света предвид цената. Доволна съм от всички китайски марки, които съм тествала, но не всеки продукт е идеален за мене. Това, което не харесвам при китайските марки е, че всяка партида е много различна от предишната и често новопристигналият продукт няма качествата, заради които съм го купила отново - различен цвят е, първият е бил рядък като вода, а вторият е супер гъст, примерно.

Трябва да се четат отзивите на купили наскоро.

Нямат особености, различни от западните продукти или ако имат си пишат в упътването, но трябва да се прочете 😎. Белещите се бази се белят преждевременно ако не се нанесат тънко, примерно и това важи за всички, американски, китайски, европейски. Едновремешните китайски цветни гел-лакове нямаха лепкав слой, повечето, но вече имат.

Харесват ми Azure, Born pretty, Bluesky, Elite99, Venalisa, Canni, Ursugar, Beautilux, Yayoge, Saviland, Focallure, Fairy glow,  Michey, Monasi, Mshare, ментаци на Kodi, OXXI , OPI. Само едни платинени гел-лакове на Belen  не ми харесаха в сравнение с Елит99, но ако не бях видяла елитските щях да ги харесам.

Непрекъснато ползваните китайски неща са ми:

1. Born pretty peel offUV  base no remover - средно гъста, държи ми с ултрабонд и се маха лесно.

2. GdCoco reinforce gel 30ml. Първият пареше, но вторият е ОК. Canni reinforce, Azure reinforce, elite99 reinforce  са долу горе същите.

3 Гланцови топове без лепкав слой:

Venalisa tempered top coat. Първият се белееше от лака, но вторият е добър. Лъскав, рядък и се нанася тънко. Изпича се бързо, за.минута и седи лъскав до края. Няма лепкав слой. Не става за пигмент или трябва да се пече само 10 сек.

Elite99 no wipe - много гъст е последния и дава дълбочина. Леко жълтее над бяло. Трябват му 2 минути в лампа. Почва да се драска след 10 дена.

4. Матов топ без лепкав на Gdcoco. Тук писаха, че на Белен е по-матов.

5. Изграждащ гел - Canni builder gel, Yayoge builder gel. Някои ужасно парят в лампата.

6. Полигел - Gdcoco и  Venalisa new polygel без лепкав слой,  Saviland цветните.  

7. Каучукови бази - Michey rubber - гъста, седи над ленти и декларации, Saviland rubber base -  рядка, идеална за лепенки и ваденки.

Лолита, един слой ултрабонд слагам на 5 пръста на лявата ръка, махам с ръката една минута и започвам с УВ базата ако ще нося 7-10 дена. Ако ще пътувам или ще нося 3 седмици слагам един слой махам с ръката минута, слагам втори слой и пека 2 минути. Така седи докато махна. Това с печенето го видях в салони и мисля, че помага да се изпарят добре разтворителите. Важно е ултрабондът да е силен и лепкав. Евтините западни са гола вода, макар че като се сложат 2-3 пъти и се изпекат държат. Харесват ми YN protein bond, IBD bond it on, Kodi ultrabond,  Sensationail primer.

Някой пита за каучуков vs не каучуков топ. Не харесвам усещането на повечето каучукови топове. Седят меки, едни такива, като Striplac.. Предпочитам твърди като Телиш, но той се размеква в гореща вода.  Elite99 no wipe ми е любимия, защото седи твърд.

krasi, спри се, бе, човеко! Ако няма да отваряш салон няма смисъл да купуваш 100 цвята, защото им минава годността. То и да отваряш салон не ти трябват, защото не са в норма в Европа. Дай линк към пилата щом си доволна! Благодаря, че сподели.

Мелина , над розовото пудра ли има?

Венислава, възможно е, да. Намажи с крем или масло. Ако не мине, виж да нямаш недостиг на някой витамин!

# 369
Аз да ви се оплача за моите лакове от Али.
Поръчах от продавача на Веналиса .Чаках ги ,чаках.. Сестра ми поръча от същия продавач след мен и ги получи ,а аз си чаках...
Реших да пиша на продавача какво се случва с поръчката към края на юни месец.
Изпрати скрийншот че е на митница от 12.05.
Нито писмо съм получила ,нито нищо че е там.
Бяхме на почивка 1 седмица и като се върнахме отидох да изпратя в пощата писмо за да ми ги освободят.Е да ама не..
Върнали ми пратката в София и ще я изпращат обратно към продавача.
Звънях на 6 телефона докато се свържа с точния отдел,ами неможели вече да ми върнат пратката обратно.Да съм поръчала наново..
Е аз откъде да съм сигурна че пак няма да отиде на митница?
Стойноста на лаковете беше 10 долара ..
Много тъпа ситуация..Сега ни лакове ,ни пари..
А толкова много ги чаках и исках ..
Дано поне ми възстановят сумата.
Затова ще си поръчвам вече от БГ сайтове или ОЛХ.

Оплаках ви се.

За да не е спам,маникюр не съм правила на ръцете от 2 седмици,много ми се разслояват ноктите отново .Пак трябва да почна да топя  в оцет и мажа с масла.. .
Но, за пръв път правих на краката преди морето и съм много доволна.

# 370

Годива, обяснявай бързо как се прави туй омбре с пудра и давай линк към неоновия прахоляк!

Nevena, ето това са - нямат някакво специално име

Аз го правя за пръв път, но уж запечатих добре свободния край с топа и двата пъти, че нали повтарях. Пиша нон-стоп на клавиатурата и засега не се е обелило, но все пак са само 3 дни. Иначе има страхотни дизайни с тях, но аз избрах това като най-лесно за първи път Simple Smile много ми харесаха едни огньове с тях върху черен лак, но то е за напреднали 😉😀

Сложих пудрата първо върху лепкавия слой на бялото (на SNB), с което лакирах и отгоре топа на SNB без лепкав. А втория път върху топа сложих реинфорс и върху неговия лепкав слой сложих пудрата. 🤪 и пак топ. То затова и толкоз дебело стана и на върха. Ще пиша колко е издържало. И следващия път ще пробваю едни точки като второ ниво 😀

Омбрето го правих с четка и тампонче за грим - нещо не се справих, взех гъбка за омбре и четка, дооправях с друга четка изобщо цялата станах неонова 😂

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 14:51 от Lady-Godiva

# 371
  • на брега на морето
Кофти ситуация, Х.Т.! Сега е голяма бъркотия с поръчките от али ( а и не само)...
Неви, няма пигмент, нито пудра върху розовото. То е с много нежни частици вътре, като лек глитер. От същия продавач имам кафяво- зелено термолак. И двата са ми от най- харчените лакове през годините. Старички са- на по 3 години някъде, от 1-те ми гел- лакове. Имам и още 2 термо зелено- червено и бяло- червено. Купени с надеждата да си " прокарам" малко червено на ръцете, ама не.Joy Рядко се харчат, не мога да се насиля при репертоара ми от сини, зелени и ментови цветове. Grinning
А при сегашния ми маникюр пигмент( русалка, или аурора) има върху цвета мляко с мента на Прити на средния на дясната и показалеца на лявата ръка. Hug

# 372
  • Paris, France
Годива, реинфорсът седи ли върху топ без лепкав? Мислех, че му трябва лепкав слой. Имам идея да го пробвам без белеща се база, вместо нея, че е по-твърд и да си спестя една стъпка.

ХТ, кофти. Жалко. Егати и мизерницоте са в тези пощи! Аз си получавам всичко в пощенската кутия, дори лампите и електрическите пили. Допреди 4-5 години за някои неща ми звъняха и ме караха да се подписвам, но вече не. Не е виновен продавача. Предвид цените можеш да се пробваш пак. Мисля, че ще ти върнат парите. Отвориспор! На мене тази година не ми дойдоха 2 лака от ГДкоко. Помолих да ми удължат времето за отваряне на спор и го удължиха с месец веднага, но лакчетата така и не дойдоха. За 3-4 лева не отворих спор, че ми дожаля за хората, а съм получавала хубави неща от тях, че и за стотинки. 20 лева в Европа ми купуват половин до 4 лакчета и не особено пигментиран или маркови.

# 373
Невена, не знаех 😁😁😁 засега не е мръднало, ще кажа по-нарам колко е издържало Simple Smile

# 374
Да,проблема е в пощата,а не продавача.
Пуснах диспут,ще видим.
Но вече ме е страх да поръчвам от Али.
Поръчах ги февруари ,след като си закупих материалите за гел лак в домашни условия от mynails  и толкова ги чаках ,защото имам само 4 цветни гел лака и ги въртях.
В нашия китайски магазин където има гел лакове ,има на Jessie и са по 8 лв.
Те как са като цветове и качество?
Купих само  един ,който  се оказа че не е много покривен и не посмях да купя други цветове след това.

Общи условия

Активация на акаунт