Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 325
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
  • Paris, France
Да, и аз имам приятелка с много горещи ръце, на която зимата термолаковете седят винаги двуцветни. Възможно е.

А кой е цвета? Може ли марка и име или номер?

# 406
Моите нокти са къси, съответно температурата е еднаква навсякъде. При дълги нокти е възможно да се получи този термо ефект. Частта върху кожата е по-топла отколкото частта над нея, при по-студено време си мисля, че ще е видно.

# 407
Здравейте, момичета може ли да ми препоръчате хубава пила за нокти за колко 100 лв.? Благодаря предварително. Heart

В първия пост има линк към информация за електрически пили. Погледни я!  Има доста предложения. JSDA jd400 и jd700  са моите фаворити. Тук повечето маникюристки работят с точно тези модели. В Европа на цена под
Скрит текст:
100 лева рядко се появяват извън Украйна. Ако има кой да ти я донесе, вземи някоя от двете от там. Jd700  има  педал, но само за включване. С него не се мени скоростта. Имаше наскоро промоция за jd400 за 37€ с доставка до френски адрес, но сега са сложили 18€ доставка.  
https://www.cdiscount.com/electromenager/soin-de-la-personne-bea … 383540666#mpos=14|mp

В алиекспрес jsda jd400 струва 54€ в магазина Lancent и е оригинал. Има я малко по-евтино другаде, но са ментаци.

https://www.google.com/amp/s/h5.aliexpress.com/item/32777798098.html

Напиши е алиекспрес 32W nail drill и излизат едни бели, с черно въртящи се копче и екран. Гледай в снимки на купили я са пише на долната страна 18V. Долу горе са като моята. Jewhiteni или подобно се казва магазина. Опитвам да ти сложа линк да я видиш

https://www.cdiscount.com/electromenager/soin-de-la-personne-bea … 383540666#mpos=14|mp

За домашна употреба е ОК.

Пиши на продавача да я тества и опакова добре.

"Hi,, thanks  for accepting my offer. Please, check the drill is EU plug, works in forward ans reverse directions, does not make strange noises, the pedal works and screen shows correct speed. Please, please pack better in extra bubble. Thank You very much."

Успех и пусни линк към това, което избереш да я видим и ние.

Babydream,  благодаря💐. Не е против правилата ✌

Много благодаря, непременно ще пусна линк като поръчам. Heart

Имам още един въпрос дали тези пили са подходящи за пилене на изкуствен маникюр? Както и за по-голямо натоварване?  Благодаря предварително.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 00:38 от Corrie

# 408
  • Paris, France
Скрит текст:
Здравейте, момичета може ли да ми препоръчате хубава пила за нокти за колко 100 лв.? Благодаря предварително. Heart

В първия пост има линк към информация за електрически пили. Погледни я!  Има доста предложения. JSDA jd400 и jd700  са моите фаворити. Тук повечето маникюристки работят с точно тези модели. В Европа на цена под
Скрит текст:
100 лева рядко се появяват извън Украйна. Ако има кой да ти я донесе, вземи някоя от двете от там. Jd700  има  педал, но само за включване. С него не се мени скоростта. Имаше наскоро промоция за jd400 за 37€ с доставка до френски адрес, но сега са сложили 18€ доставка.  

В алиекспрес jsda jd400 струва 54€ в магазина Lancent и е оригинал. Има я малко по-евтино другаде, но са ментаци.

https://www.google.com/amp/s/h5.aliexpress.com/item/32777798098.html

Напиши е алиекспрес 32W nail drill и излизат едни бели, с черно въртящи се копче и екран. Гледай в снимки на купили я са пише на долната страна 18V. Долу горе са като моята. Jewhiteni или подобно се казва магазина. Опитвам да ти сложа линк да я видиш

За домашна употреба е ОК.

Пиши на продавача да я тества и опакова добре.

"Hi,, thanks  for accepting my offer. Please, check the drill is EU plug, works in forward ans reverse directions, does not make strange noises, the pedal works and screen shows correct speed. Please, please pack better in extra bubble. Thank You very much."

Успех и пусни линк към това, което избереш да я видим и ние.

Babydream,  благодаря💐. Не е против правилата ✌

Много благодаря, непременно ще пусна линк като поръчам. Heart

Имам още един въпрос дали тези пили са подходящи за пилене на изкуствен маникюр? Както и за по-голямо натоварване?  Благодаря предварително.

Линка ти писах да го пуснеш преди да я поръчаш. Като я поръчаш, каквото било, било.

Погледни и тези, за които пуснаха линк в амазон и тази на кристина.

Това за голямото натоварване не го разбрах. Не, не са подходящи за голямо натоварване и работа на конвейер според мене, но повечето маникюристки тук работят с jsda jd400 или jd700. Тук е забранено да се пили и реже кожа и за нокти и кутикули им стига ако правят 5-6 клиентки на ден. При педикюр не пилят пети и кожи по стъпала, само ноктите оправят.

Ох, изкуствен маникюр, един, на 10 пръста, може да изпили абсолютно всяка електрическа пила, на която може да се постави подходяща приставка. Даже евтините колелца шкурка, поставени на розовата, евтина пила изпилват без проблем гел и акрил. Е, трудно е, защото няма две посоки когато правим себе си, шумно е, гори ноктите, пари, вибрациите са умопомрачаващи, но го изпилва.

# 409
#Aliexpress BGN 2.57  20%OFF | Belen Snowy Thermal Chameleon Gel Polish Temperature Change Color DIY Nail Art Mood Color Changing UV Gel Varnish Lacquer 7ml
https://a.aliexpress.com/_dYaxh0n

# 410

Погледни и тези, за които пуснаха линк в амазон и тази на кристина.

Скрит текст:
Това за голямото натоварване не го разбрах. Не, не са подходящи за голямо натоварване и работа на конвейер според мене, но повечето маникюристки тук работят с jsda jd400 или jd700. Тук е забранено да се пили и реже кожа и за нокти и кутикули им стига ако правят 5-6 клиентки на ден. При педикюр не пилят пети и кожи по стъпала, само ноктите оправят.

Ох, изкуствен маникюр, един, на 10 пръста, може да изпили абсолютно всяка електрическа пила, на която може да се постави подходяща приставка. Даже евтините колелца шкурка, поставени на розовата, евтина пила изпилват без проблем гел и акрил. Е, трудно е, защото няма две посоки когато правим себе си, шумно е, гори ноктите, пари, вибрациите са умопомрачаващи, но го изпилва.
Не се отварят линковете, не знам защо.
Не разбрах какво означава тук е забранено да се пили и реже кожа...?
Благодаря отново Simple Smile

# 411
  • Paris, France
Corrie, влез в али и иди в AIEIL official store. Имат 65 ватови пили, имитация на  Strong 210, една с екран и сензор в дръжката на ръкохватката. Доставят от Полша, Чехия, Испания. Цените в момента почват от 130 лева, но си заслужава да дадеш 30 лева отгоре за подобна пила. Имат и крайници. Другият магазин е Lancent, за jsda от Китай, но аз бих додала и бих купила някоя от другите. Виж мненията на маникюристки, които сравняват с подобни пили. На кристина пилата е от там.

Във франция е забранено лице без медицинско образование да пили и реже кожа. По закон протезистите на нокти имат право само да избутват кожи  но не и да пилят мазоли. Педикюрът включва слагане на гел или лак с избухване на кожи, но не и оправяне на мазоли и стъргане на пети. Апаратните педикюри на кожи ги правят подолозите, като това може да мине и по здравна каса.

Естествено, много маникюристки махат кутикули и част от епонихиума, но с апарат и това е незаконно. Някой ги махат след поставяне на гела, под рубриката, че оформят гел около кожа и със същия накрайник изпилват и епонихиума. Не могат да го изрежат с ножица или клещи, макар че много го правят в салона когато никой не ги вижда. Ножици и клещи имат право да държат и ползуват - за удължители, махане на камъни  рязане на ленти и нокти.

Тук има 2 вида маникюристи. Едните са козметици и имат право да си отворят салон, да продават кремове, лакове, масла в салона, а другите са протезисти и могат да работят от офис, от наето за офис помещение, но нямат право да препродават продукти. И двата вида нямат право да режат кожи, дори и да са дипломирани подолози, медицински сестри, лекари. Това е защото не може да се гарантира нужната хигиена. В салоните не са длъжни да стерилизират, а само да дезинфекцират. Много салони пръскат еднократните шайби със спирт и ги употребяват върху други хора. Бляк. Рускините стерилизират.

Така ясно ли е?

isache,   имам един такъв на елит99. Мени си цвета, само дето никога не става бял като на снимката, а седи светлосин и става тъмносин.

# 412
При мен тези цветове стават точно като на снимките, но в едноцветен вариант Simple Smile Ако топна ноктите до средата в студена вода стават двуцветни за малко.
Още един въпрос - ползвате ли ръкавици или нещо друго, когато си миете косата? Като стане лакът на 5-6 дни, при миене ми "влиза" коса под гела и го отделя от плочката. Ако не го усетя веднага понякога направо си пада. Ползвам белеща база.

# 413
  • Paris, France
исаче, вероятно, както писа амини, ноктите ти са къси. На къси нокти и много топло или много студено или топло време седи на един цвят.

Преди да мия коса със спринцовка слагам оцет по скалп и кожа на тялото. Това за да се махне лесно мъртвата кожа. Косата я мия без ръкавици, но само втривам разреден шампоан в скалпа с пръсти. След това изресвам с гребен, като с лявата ръка поливам с маркуча, на който съм отвъртяла и махнала душа за да е силна и концентрирана струята 🥳. Голяма фога съм в банята.

И аз съм с белеща се база, но нищо не ми се бели когато сложа ултрабонд и бомбе с реинфорс и не се къпя в гореща вода дълго. Ако седя в сауна няма проблем. Проблем с белене июам след дълго киснене в гореща вана и стъргане на пети с нокти 🤩🥵. Защо съдържа с нокти и аз не знам.

Това с влизането на косми ми се получаваше с базата и/или топа на Гелиш във ваната преди да почна да слагам ултрабонд и да топя в оцет.

Пробвай оцет или лимон преди вана или къпане! И намажи хубаво с масло! Мазните и кисели нокти не поемат вода като алкалните и сухи и понеже не набъбват от водата, не се отлепят лесно от гела!

Другото е бомбе с реинфорс и да се изтъни идеално към кожата. Веднъж ми се отчупи парче цвят и топ от странична гънка и оголи каре, но въпреки това и къпане гелът седя 25 дена. 

И третото е да запечаталш с реинфорс свободния край, както принцесата ме научи. Когато цвят и топ са върху 1мм реинфорс, а не ръба на моя нокът, белене не се получава.

И четвъртото, което не правя е, да оставиш 1-2мм около кожа без каре и там да сложиш ултрабонд. Чела съм, че помага, но ме е страх, защото съм имала алергия. Вземи четка на ултрабонд като Sensationail или Gelish Probond, да е тъничка и къса и внимателно сложи ултрабонд около кожа, но без да я докосваш.

Ако всичко това не помогне, дебел слой изграждащ гел, над цвета, идеално с бомбе, но гелът трябва да е твърд и неразтворим. Той не се размеква в гореща вода. Не може да се бели без щети, но може да се поизпили и остатъкът да се избели. Има фиброгелове 3в1, които нямат нужда от топ. Само се  бърше лепкавия накрая. Това ми слагаха на мене като ми се белеше всичко и наистина тогава нищо се не белеше.

# 414
И на мен ми се случва описаното, но след петия ден някъде. Не го мисля много, внимавам, а ако се обели, беля всичко и нов маникюр.

# 415
При мен тези цветове стават точно като на снимките, но в едноцветен вариант Simple Smile Ако топна ноктите до средата в студена вода стават двуцветни за малко.
Още един въпрос - ползвате ли ръкавици или нещо друго, когато си миете косата? Като стане лакът на 5-6 дни, при миене ми "влиза" коса под гела и го отделя от плочката. Ако не го усетя веднага понякога направо си пада. Ползвам белеща база.

Аз се сдобих с едно такова за нанасяне на шампоан. Много е удобно, прави хубава пяна и не скубе. Wink

И един маникюр от мен

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 11:15 от MaryJane21

# 416
И при мен, както писах, се получава след 5-6 дни като израстне нокъта.
Ползвам ултрабонд само на свободния край. На друго място не смея, защото не ползвам пила и ме страх при свалянето да не си нараня плочката. Слагам рейнфорс, но без да правя бомбе. Минавам с дървена клечка около кожа преди да пека всеки един слой. Запечатвам само топът, защото иначе се натрупва материал под свободния, а аз имам навик постоянно да чистя това пространство с нокът и съответно отчупвам всичко запечатано Simple Smile
А бомбета, апекси, твърди гелове и разни други техники и похвати не са за мен, защото, не веднъж съм казвала съм с двете леви 🥴
MaryJane21, благодаря, ще потърся такова Simple Smile

# 417
  • Paris, France
isache, с дърврната пръчка се минава между кожа и база и топ и база  но след цвят трябва да се чисти с четка, потопена в спирт за да не остава цвят между база и топ. На мене спря да ми се бели лака чак като почнах да чистя с електрическа пила и да слагам повече ултрабонд на по-голяма площ от свободния край. Реинфорс без бомбе никак не ми помага. Понеже ноктите ми са тумбести и изглеждат още по-тумбести с бомбе, слагам слой реинфорс над базата за лесно белене, тънко, а правя бомбе над цвета и запечатвам с рядък топ. Ако сложа ултрабонд на 1мм от свободния и тънък слой реинфорс имам белене понякога.

Натрупването под свободния не бива да го допускаш. Някъде бях чела да се запечатва база и топ зад нокътя, пробвах и ми се белеше още по-рано. Това протекло отзад не се изпича, като ровим с ножици, клечки и нокти и го човъркаме се отлепя и повлича останалото.

Пробвай както принцесата обясни - при всеки всеки слой лакираш с нокът със свободен край надолу.  Запечатваш задължително ръба с ултрабонд, база, реинфорс и топ, с цвят само ако искаш. Така няма протекло в долен край. И аз бях скептична към запечатването с реинфорс, защото е мек, но принцесата ме успокои, че не ср бели. Става нещо като удължено с 1мм, което е леко меко  огъва се, но не повлича гел точно защото се огъва леко. С топ не се усеща меко.

# 418
Corrie, влез в али и иди в AIEIL official store.
Скрит текст:
Имат 65 ватови пили, имитация на  Strong 210, една с екран и сензор в дръжката на ръкохватката. Доставят от Полша, Чехия, Испания. Цените в момента почват от 130 лева, но си заслужава да дадеш 30 лева отгоре за подобна пила. Имат и крайници. Другият магазин е Lancent, за jsda от Китай, но аз бих додала и бих купила някоя от другите. Виж мненията на маникюристки, които сравняват с подобни пили. На кристина пилата е от там.

Във франция е забранено лице без медицинско образование да пили и реже кожа. По закон протезистите на нокти имат право само да избутват кожи  но не и да пилят мазоли. Педикюрът включва слагане на гел или лак с избухване на кожи, но не и оправяне на мазоли и стъргане на пети. Апаратните педикюри на кожи ги правят подолозите, като това може да мине и по здравна каса.

Естествено, много маникюристки махат кутикули и част от епонихиума, но с апарат и това е незаконно. Някой ги махат след поставяне на гела, под рубриката, че оформят гел около кожа и със същия накрайник изпилват и епонихиума. Не могат да го изрежат с ножица или клещи, макар че много го правят в салона когато никой не ги вижда. Ножици и клещи имат право да държат и ползуват - за удължители, махане на камъни  рязане на ленти и нокти.

Тук има 2 вида маникюристи. Едните са козметици и имат право да си отворят салон, да продават кремове, лакове, масла в салона, а другите са протезисти и могат да работят от офис, от наето за офис помещение, но нямат право да препродават продукти. И двата вида нямат право да режат кожи, дори и да са дипломирани подолози, медицински сестри, лекари. Това е защото не може да се гарантира нужната хигиена. В салоните не са длъжни да стерилизират, а само да дезинфекцират. Много салони пръскат еднократните шайби със спирт и ги употребяват върху други хора. Бляк. Рускините стерилизират.

Така ясно ли е?

Благодаря ти, страхотна си разбрах те.
Не е проблем до 150 лв. мога да отделя. Сега ще проверя местата, които си ми писала. Heart Flowers Hibiscus

# 419
За тези, които търсят четки. Поръчах си преди година от коди.про няколко хубави четки на Комилфо. Цените са им около 9-10 долара. Много качествени според мен, няма забележки. И красиви.
По време на извънредното положение щях да си поръчвам и четка за омбре, пак на такава цена. Но случайно попаднах на магазин в Али експрес, с четки досущ като тези на Комилфо, поне на външен вид, с цена 2-3 долара. Днес ми пристигна, казвам ви, разлика в дизайн, опаковка, материал, не намирам. Ще сложа линк, или поне ще се опитам.
Към магазина:
https://www.aliexpress.com/store/1368092?spm=a2g0o.detail.100006 … .1.33c54d87GObT7y
И към конкретната четка:
https://www.aliexpress.com/item/32810720459.html?spm=a2g0s.90423 … .0.3a954c4dsXoUBr

Общи условия

Активация на акаунт