Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 307
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Един тъп въпрос от мен. С дълги нокти съм. Докато готвих си клъцнах малко от нокътя и може да е попаднало от лака в яденето, това проблем ли е според вас? Иначе нокътя му сложих гел лак и го опекох за 2мин, малко ми драска, ама яденето дали става за ядене, че и децата ще ядат

# 421
  • Paris, France
Един тъп въпрос от мен. С дълги нокти съм. Докато готвих си клъцнах малко от нокътя и може да е попаднало от лака в яденето, това проблем ли е според вас? Иначе нокътя му сложих гел лак и го опекох за 2мин, малко ми драска, ама яденето дали става за ядене, че и децата ще ядат

Не мисля, но следващия път гледай да отстраниш отрязаното парче от храната, която приготвяш. Ако остане в салата, няма проблем, защото на ниската температура не се деполимеризира. В гореща манджа е като парче пластмаса, леко вредно, но няма да ви убие.

маминка2, и тукашните маркови четки са същите, китайски, но им лепнали логото на тукашната фирма. И аз не виждам разлика в качеството на материалите, но в марковите сайтове е обяснено добре от какво е четката и за какво е, а в Китай трябва да се налучка и да се четат отзивите, защото често са по-малко от същите, със същия размер тук.

# 422

Трите снимки са на един и същи лак при различните температури. На мен ми стоят с 2, че и с 3 цвята, ако имат и трети, особено на по-дълъг нокът. Нося ги предимно зимата и есента, че пролет - лято няма смисъл. Голям фен съм им - на топло закрито е с топлия вариант. Навън в зависимост от температурата прелива към втория и ако поизмръзна - към третия цвят. А понякога стои като френски - но с по-тъмни върхове. Винаги правят впечатление на околните, даже на мъжа ми са му интересни. 😁😁😁

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 18:31 от Lady-Godiva

# 423
  • Paris, France
Прекрасно, Горива. Давай и марките и номерата, моля те!

# 424
  • на брега на морето
Да, суперско е това термо на Годива! Heart Eyes Но и аз моля за номерче и на кого е лакът...

# 425
Прекрасно, Горива. Давай и марките и номерата, моля те!

Ох, все забравям да пиша цветовете, ще се постарая да не забравям занапред. Зеленото е Forest Talk BP-07, а лилавото е Bunny Dream BPDT-04 и двете са на Born Pretty. Надявам се си спомням правилно за лилавото, че снимките са стари. Simple Smile

Да дам отчет за неоновите пудри, както обещах - това е на 1 седмица - няма изтрито, всичко държи. Ще го видим след още една седмица.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 22:44 от Lady-Godiva

# 426
  • На плажа
С какво ги беше запечатала неоновите пудри?

# 427
Лейди Годайва, много ми харесват лаковете, особено това първото със зеления френски. С пудри казано честно не ми се занимава, вижда ми се играчка, но е интересно 😀

# 428
С какво ги беше запечатала неоновите пудри?

Сложих пудрата първо върху лепкавия слой на бялото (на SNB), с което лакирах и отгоре топа на SNB без лепкав. А втория път върху топа сложих реинфорс и върху неговия лепкав слой сложих пудрата. 🤪 и пак топ. Постарах се да запечатвам всеки път на върха, точно за да не се изтрива.

Амини, аз обожавам термолаковете, точно защото непрекъснато се менят и все едно е различен лак. Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 23:09 от Lady-Godiva

# 429
Мацки,понеже нямам фб и не мога да следя групата за поръчки от Коди,моля ви ако скоро има поръчка да ми пишете,че искам една база. 🤗

# 430
Здравейте, четох доста из темите, интересува ме кои бази и топове според вас са добри. За сега разбрах само за коди. Може ли някой да сподели от какви е доволен? Важно е да са съвместими с различни марки.
Благодаря, момичета ❤

# 431
  • Асеновград
Здравейте, момичета от скоро имам лампа ,така наречения мерцедес.Взех за проба основа, цвят и топ на нес,но само с тези продукти ми се отлепя на 4-5 ден целия лак на люспи от към свободния край.Какво още ще ме посъветвате да си взема праймър или обезмаслител или ултрабонд и съответно на коя фирма е съвместим с нес?Или по добре да взема направо системата на коди?Благодаря предварително

# 432
  • Paris, France
мармотката, щом 4-5 дена седи и след това почва да се отлепя от свободния вземи ултрабонд първо. Препоръчвам Sensationail primer, защото много лесно се работи с четката като се слага само по свободния. Слагаш по ръба и 2мм ос свободния, но в ъглитего намазваш до леглото (розовата част на нокътя) и чакаш минута да изсъхне. Ако това не помогне особено слагаш 2 слоя и печеш2 мин в лампата. Мисля, че ще се получи. Стискам палци. Системата на Коди, сама по себе си, не е панацея. Ултрабондът им е много хубав.

Здравейте, четох доста из темите, интересува ме кои бази и топове според вас са добри. За сега разбрах само за коди. Може ли някой да сподели от какви е доволен? Важно е да са съвместими с различни марки.
Благодаря, момичета ❤

В бога на принцесата има цели раздели за топове и бази. Адресът е в профила и.

Повечето бази и топове са съвместими с всякакви цветни гел-лакове.

Няма идеална база или топ. Една е добра, защото не се бели, но не се и сваля, друга е твърда, но се чупи на мек нокът, трета седи, но пука гела ако се сложи тънко. Топът не Гелиш е върха на сладоледа, но много хора са алергични към него и нр става за струва не на пигмент. Кажи какви конкретни качества те интересуват!

Ако започвах сега бих си купила пак комплекта от pH bond, базата и топа на Гелиш с добавка Gelish Probond. С тях се работи лесни и лесно се изпишат, лесно се махат, Harmony гарантират съвместимост с всякакви други марки и каре с обикновен лак за лесно махане.

Коди и Комилфо също са много добри.

# 433
# 434

Общи условия

Активация на акаунт