Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 231
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета! Искам да попитам за все не разбралите като мен, коя е най - добрата лампа? До колкото разбрах е sun 5 plus или sun 5 max или бъркам. Също прочетох, че трябва да е с 39 лампи, а попадам на такива с 36. Коя всъщност да купя. И ако може да ми кажете от кой български сайт. Благодаря за разбирането и помощта.

# 481
Здравейте, някой правил ли е поръчка на FOX от makeup? Четох много негативни коментари, но не виждам друго място от което мога да купя от България!? Благодаря.

# 482
  • Варна
Негативни коментари за марката или за сайта? Макеъп са сериозна платформа,от която съм повече от доволна. Фокс не съм купувала от там,но всичко друго им е ОК и козметика и парфюми.

# 483
  • На плажа
Ани Савополу продава Фокс във фейсбук.

# 484
Момичета, обмислям да запиша курсове по маникюр. Можете ли да ми препоръчате такива във Пловдив?

И аз се присъединявам с молбата за препоръка за курс, но за София.

# 485
  • Mostly in my mind
Здравейте, момичета! Ето ви едно видео с цветове на Claresa, които ми станаха любими от известно време, а и са на добра цена https://youtu.be/wPvwkj3vTwQна

благодаря за отзива. поръчах си и аз от manicurezone, вчера дойдоха. добре изглеждат, белия го пробвах. добре покрива на 2 пласта. обаче не са като тези на снимките и клипчето. нямат отгоре прозрачното с цвета на лака, което се вижда. чудя се защо?

# 486
  • София
Ани Савополу продава Фокс във фейсбук.

И аз от нея купувам. Продуктите са супер, продавачът също.

# 487
Имам едно лакче на Фокс от makeup, не съм имала проблеми.

# 488
Здравейте, момичета! Ето ви едно видео с цветове на Claresa, които ми станаха любими от известно време, а и са на добра цена https://youtu.be/wPvwkj3vTwQна

благодаря за отзива. поръчах си и аз от manicurezone, вчера дойдоха. добре изглеждат, белия го пробвах. добре покрива на 2 пласта. обаче не са като тези на снимките и клипчето. нямат отгоре прозрачното с цвета на лака, което се вижда. чудя се защо?
Лаковете нямат такова прозрачно, само базите са така. Ето как изглеждат и моите

А аз да попитам някой използвал ли е такива маркери за рисуване върху нокти? https://www.slanchogled.com/product/22942/cheren-ultra-tanak-akr … posca-pc-1mr.html

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 12:06 от FBID1145409882147583

# 489
  • Mostly in my mind
Да, точно така са и моите. База и топ не съм поръчвала. Странно е, понеже не си отговаря снимката с реалното нещо. Даже си помислих, че съм поръчала от някакъв измислен сайт, но после видях, че е същият от клипчето.

# 490
Аз си ги купувах от магазинчето, така че спокойно, не са фалшиви Blush. Явно различните партиди и серии са в различни опаковки.

# 491
  • Paris, France
Момичета, обмислям да запиша курсове по маникюр. Можете ли да ми препоръчате такива във Пловдив? Всякакви положителни или отрицателни мнения ще ми бъдат от полза Blush
Мисля да се занимавам професионално.

Забелязах, че има курсове (основни) с продължителност 20дни, но на някои места са по 5 дни. Според Вас достатъчни ли са 5 дни да се усвоят нужните знания и умения?

Също така ме притеснява, ако курсът е с повече курсисти, дали ще могат да обръщат достатъчно индивидуално внимание на всеки един.

Естествено, че нито 5, нито 20 дни курсове са достатъчни. Не съм чувала за 5 дневен курс, а и след такъв даже ценоразписа си няма да можеш да правиш. Във Франция изискването е 105 часа минимум и основните курсове са поне двуседмични.

1. Проверяваш, дали курсовете водят до получаване на диплома или сертификат, с който имаш право да работиш в България. Да се признават от МОН. Това е най-важното.

2. Оглеждаш модулите. Ако трябва да учиш всичко - основен маникюр, апаратен маникюр, педикюр, апаратен педикюр, медицински педикюр, изграждане с скрил, изграждане с цел, изграждане с акригел, изграждане на особени, гризачи нокти, декорация на нокти, 1 strikes и 3 месеца няма да стигнат. Започваш със задължителното- маникюр. Там учат и лакиране с гел-лак. След завършване и полагане на изпит имаш право да започваш да работиш.

3. Един гол гел-лак няма да те държи заета с по 9-10 клиентки на ден, но е добро начало.

4. Ако нямаш време и пари в момента, можеш да изкараш само маникюр, а другите модули да ги караш когато намериш време.

5. По-евтино е да караш няколко модула наведнъж. Ако имаш възможност, реши какво ще то е полезно. Колкото повече услуги предлагаш и колкото повече неща умееш да правиш, толкова повече клиенти ще имаш.

6. Тези услуги са силна монопсония - при тебе ще идват живеещи и работещи наблизо жени. И мъже понякога. Трябва да видиш какво вече се предлага за да предложиш друго. Ако в квартала има 2 салона, които поставят OPI Gelcolor ще фалираш ако предложиш същото. Ако никой не се занимава с акрил е добре да изкараш такъв модул, примерно.

7. Купи си от сега ръка за упражняване и преди всеки модул е добре да имаш необходимото за да започваш да го работиш веднага. Няма смисъл да учиш апарат педикюр ако не можеш да си купиш кресло и фрезер за такъв.

Аз бих отишла в Интеркозметика, защото са престижни и преподават разбираемо, а и работят с топ продукти. Ако исках да работя във Франция бих записала:

-  маникюр, естествено

-  изграждане с акрил - за трудни нокти, огризани

-  изграждане с гел - доста търсено

- работа с електрическа пила - тук е забранено да се реже с клещи, а доста клиентки искат чиста линия около нокът и имат малка плочка.

С педикюр не бих се занимавала, защото тук това го правят прогнози и по здравна каса.

Можеш отсега да започваш да се упражняваш на изкуствена ръка.

Здравейте, момичета! Искам да попитам за все не разбралите като мен, коя е най - добрата лампа? До колкото разбрах е sun 5 plus или sun 5 max или бъркам. Също прочетох, че трябва да е с 39 лампи, а попадам на такива с 36. Коя всъщност да купя. И ако може да ми кажете от кой български сайт. Благодаря за разбирането и помощта.

Не си чела достатъчно. В първия пост е обяснено много, много подробно. С 39 лампи е една като на триъгълници, F6 май я водят. Ето тази:

https://www.amazon.co.uk/Lamps-Nail-Dryer-Drying-Tools/dp/B08BK29NTM

36 лампи не е зле. Моята е с 30. Sun 5Х е с 36, а Sun 5X max е с 45 лампи.

Кукуригууууууууууу

За да не седят на черти гъстите лакове може да обърнете пръста като за изграждане на алекс.

# 492
  • Sofia
В България са по 5 дни курсовете. Има добри отзиви за New Generation, SNB мисля че не се стараят много да те обучават.

# 493
  • Бургас
Аз като карах курса беше по 5 дни на модул. Маникюр, педикюр, изграждане гел, изграждане акрил. Нямаше нито акригел, нито за гризкани нокти...

# 494
Здравейте, момичета. Пробвали ли сте гел лакове и други продукти на марката TNL Professional? Гледам, че доста често ги използват рускини и са популярни там, но не намерих много инфо за тях на български. Продават ли се и тук в България?

Общи условия

Активация на акаунт