Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 474
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • на брега на морето
Марсия, разкош! Много лятно и свежо!:heart_eyes:
И аз се лакирах вчера. Жълтото ми е новичко( за 1ви път се лакирам с него)- ГД Коко 818(патешко жълто). Средните е азур CG 22- неоново зелено, безимененните - бютилукс 027- тъмно синьо(като работни дрехи). Пеперудите са с черен печат, поръсени с брокат от бурканче, и камъчета.
2 слоя база индиго преди лаковете, топ веналиса но вип.
Жълтото на ГД Коко не е покривно, на лявата е на по 4 слоя, на дясната- 3. Бютилукс и азур са по- покривни( на 2 слоя са ок, но ги сложих на 3).

# 241
  • Mostly in my mind
Септемврийка,  че 10, 11 дни си е супер. Моите издържат максимум 2 седмици и съм предоволна. След това израстват и ми омръзват.
Ето от четвъртък.

# 242
Ще се получи ли добре , ако мина с топ върху камъните, или задължително трябва да бъдат заобиколени с четката. Питам от съображения за издръжливост. Камъните мисля, че са 2мм

# 243
Ще се получи ли добре , ако мина с топ върху камъните, или задължително трябва да бъдат заобиколени с четката. Питам от съображения за издръжливост. Камъните мисля, че са 2мм
Ако покриеш камъните с топ ще изгубят блясък. Слагаш каучукова база, доволно количество. Редиш камъните, печеш. С тънка четка ги обикаляш със същата база. Пак печеш. Отново с тънка четка ги обикаляш с топ, печеш и си готова 😁. Това е моя протокол, нямам паднал камък до момента.
С топ можеш да минаваш над другите декорации, хайвер например, метализираните. Но не и върху камъни.

# 244
Нямам отделна тънка четка , но ще споделя резултата като го направя Grinning

# 245
  • Варна
Септемврийка,  че 10, 11 дни си е супер. Моите издържат максимум 2 седмици и съм предоволна. След това израстват и ми омръзват.
Ето от четвъртък.

Ето това заобленото в горната част на нокътя не мога да постигна. Ако започна да лакирам малко по-навътре от кожичките, става като назъбено, ако лакирам до кожичките и почистя, става още по-зле. Как да го направя така идеално заоблено, като израсте нокътя, си личи кривото при мен, а ако съм доближила до кожата, като израсте откъм кожите започва да се надига

# 246
Става, като нарушиш правилата на лакиране. Аз минавам с четката с единия край, който прави идеална и точна извивка. Ще потърся картинка.

# 247
Ето от четвъртък.

Ето това заобленото в горната част на нокътя не мога да постигна. Ако започна да лакирам малко по-навътре от кожичките, става като назъбено, ако лакирам до кожичките и почистя, става още по-зле. Как да го направя така идеално заоблено, като израсте нокътя, си личи кривото при мен, а ако съм доближила до кожата, като израсте откъм кожите започва да се надига
Има няколко техники на лакиране. Общото е, че кожичките трябва да са идеално почистени.
При едната техника се използва тънка четка за лакиране около и под кутикула.  Работи метода с хубав, пигментиран лак и хубава тънка четка. На мен с китайчетата трудно ми се получава, с хубави лакове е лесно и удобно. Обикновено се прави на втория слой цвят, с цел да е тънко и да не се получава обем от натрупване на цвят.
Друг метод е да използвате четката на лака, не всички четки стават. Основното количество лак се поставя около зоната на апекса, и след това се избутва с четката към кутикула, малко количество, внимателно. С хубава четка се получава, на широки нокти е много лесно.
Може да се лакира там и като се завърти четката на около 90 градуса, и се прави дъгата с ръбчето и. Пак на широк нокът е удобно и лесно.
Моите нокти са тесни, и работя основно с тънка четка. Има много клипове в you tube.

# 248
  • Русе/Germany
Здравейте Simple Smile
Последните пъти не съм показвала, но снощи опитах да направя тези капки с Рейнфос и се получиха, та идвам да покажа Simple Smile
И на дневна светлина
Тествах няколко топа последните път и да ви кажа, че ето този ми харесва много, стои лъскав до свалянето на лака.

Връщам се да чета последните 16 стр. че съм изостанала Simple Smile
Хубав ден на всички 💐

# 249
Мелина_3, благодаря!
Много красив дизайн при теб, както винаги Simple Smile

Babydream©, Hands Thumbsup

Аз си покривам камъните с топ лак. Иначе ми закачат и не ми е приятно.

# 250
Момичета, може ли някоя да ми каже как се качват снимки тук?

# 251

Тази иконка натискаш. После прикачаш от устройство.

# 252

Ето така ми се нацепи отстрани. Ултрабонд не съм ползвала. Само база, лак и топ. Ще пробвам да пека повече и доколкото разбрах базата и топа могат да опират в кожичките, а лака не, така ли и като се лакирам да пусна ноктите надолу да се стече лака към свободния край, понеже аз се лакирам на равна повърхност.

А използваш ли обезмаслител (спирт) преди лакирането? Никъде не пишеш за него в стъпките. Simple Smile

# 253
  • Варна

Ето така ми се нацепи отстрани. Ултрабонд не съм ползвала. Само база, лак и топ. Ще пробвам да пека повече и доколкото разбрах базата и топа могат да опират в кожичките, а лака не, така ли и като се лакирам да пусна ноктите надолу да се стече лака към свободния край, понеже аз се лакирам на равна повърхност.

А използваш ли обезмаслител (спирт) преди лакирането? Никъде не пишеш за него в стъпките. Simple Smile
Използвам памук със спирт в началото и накрая също

# 254
Някой да е пробвал т.нар. корейски стикери от Али? Колко издържат и как точно се слагат без да се пипне лепилото? А и защо не трябва да се мокрят ръцете 2 ч след слагането им и покриването с топ лак? Гледам ги в сайта, но нещо не ми става ясно

Общи условия

Активация на акаунт