Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 250
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Един скучен маникюр от мен с лак от космическата серия на Росалинд. На снимка обаче се губи ефекта Blush

Скрит текст:

# 466
Един скучен маникюр от мен с лак от космическата серия на Росалинд. На снимка обаче се губи ефекта Blush

Скрит текст:
Много е красив! А доволни ли сте, като цяло от Розалинд/тези от вас, които са ги ползвали/, ако се позват с хубава база и топ, приемлив избор ли са? Наистина забелязвам някой много красиви цветове сред тях.

# 467
Аз съм доволна. Някои цветове имат кофти четки, но цветовете са плътни и издръжливи. От китайците са ми най-на сърце Hands Plus1

# 468
Момичета, обмислям да запиша курсове по маникюр. Можете ли да ми препоръчате такива във Пловдив? Всякакви положителни или отрицателни мнения ще ми бъдат от полза Blush
Мисля да се занимавам професионално.

Забелязах, че има курсове (основни) с продължителност 20дни, но на някои места са по 5 дни. Според Вас достатъчни ли са 5 дни да се усвоят нужните знания и умения?

Също така ме притеснява, ако курсът е с повече курсисти, дали ще могат да обръщат достатъчно индивидуално внимание на всеки един.

Ще се радвам да споделите мнението си!

Неви, цветът за който питаше е GDcoco 831, не е точно неон, аз му казвам "Барби-розово".
Редактирах поста и написах и останалите цветове Blush

# 469
  • Бургас
В Пловдив мисля, че има на Интеркозметика, курсове за маникюр, 5 дена е за модул. Можеш да запишеш само един или всички четири, като при всичките записани имаш отстъпка. Представители са на СНД, а като видят къде си завършила курс, дори из Европа, те гледат с добри очи, смисъл, са сигурни, че си получила нужните умения. От мен + за Интеркозметика 😊😉

# 470
Надявам се да не е против правилата, но бих искала да попитам от кой магазин, който предлага GDCocco в Али ви пристигат най-бързо нещата. Преди време поръчах няколко лака на марката и доставката им отне 2 месеца. По принцип не държа толкова на бързата доставка,  но лаковете, които искам да поръчам са ми нужни за началото на септември и поради тази причина търся продавач с възможно най-бърза доставка.
И за да не е само този въпрос, да попитам дали някоя от вас разполага със снимка на цвят 810 на GDCocco върху нокът, тъй като в отзивите ми струва, че изглежда по-различен от посочения цвят на шишенцето.

# 471
И за да не е само този въпрос, да попитам дали някоя от вас разполага със снимка на цвят 810 на GDCocco върху нокът, тъй като в отзивите ми струва, че изглежда по-различен от посочения цвят на шишенцето.

810 е това на целия нокът, а 811 е използвано в декорацията на края на нокътя. Снимката не е много ясна, но се надявам да съм ти полезна.
И да покажа и аз новия си от снощи Stuck Out Tongue Winking Eye, безименният на дясната е по-къс, но се получи последствие, когато вече бях оформила останалите и не ми се занимаваше да ги изравнявам или изграждам Grinning

Лакът е на окси 290

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 11:58 от FBID1145409882147583

# 472
Надявам се да не е против правилата, но бих искала да попитам от кой магазин, който предлага GDCocco в Али ви пристигат най-бързо нещата. Преди време поръчах няколко лака на марката и доставката им отне 2 месеца. По принцип не държа толкова на бързата доставка,  но лаковете, които искам да поръчам са ми нужни за началото на септември и поради тази причина търся продавач с възможно най-бърза доставка.
V6 nail art store пиша през тел, затова не мога да ти дам линк! На мен ми дойдоха точно за месец! Дано съм ти полезна!

# 473

810 на GDCocco
Скрит текст:

# 474

810 на GDCocco
Скрит текст:

Здравейте, моят стои на четки, дори при четвъртото нанасяне. При вас как е?

# 475

Cvete™
, а броката кой е Simple Smile

# 476

Не е много лятно , но ще го преживея, червеното на живо е чисто ,но телефона не може да го хване като хората! Simple Smile

# 477

До колкото си спомням, не съм имала проблем. Нямам спомен да съм се ядосвала, защото това са нокти, може би от миналото лято, но със сигурност са не повече от три слоя. От тогава не съм го ползвала.

Cvete™
, а броката кой е Simple Smile

Venalisa 1202, тези големите шишенца.

# 478
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Така ... дойде ред и на Silcare да го използвам Simple Smile Купих един лак да видя как е. Като нанасяне и четка е супер. Като отговаряне на цвят спрямо сайта - не Simple Smile Купих  номер 13 за червено, ама е сьомга Simple Smile

Скрит текст:

# 479
И за мен ставаше на четки, може и от техниката на лакирване да е било, но затова го използвах само веднъж и отиде в забвение.

Общи условия

Активация на акаунт