ДЕКЕМВРИЙСКОТО човече става батко/кака вече!!!

• 14 718
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
ЯНЧЕЕ, много ви се радвам мила!!!   bouquet Браво на вас, толкова е хубаво:) Hug Hug Hug Heart Eyes

Тъкмо влязох да потвърдя , че искам много мамешка среща  и чета за две чертички!!!! Joy Хайде , повод за празнуване. Друго не мога да пиша сега , че се развълнувах многооо:)

Магс , честит рожден ден!!! Hug

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 00:31 от rai4ka

# 151
Честит (вече вчерашен) РД на Магс, много се радвам, че ни се поФали поне малко, наистина ще да е голяма сладурка нейната Мирка!

Янче, браво, и на теб много ти се радвам, а и се радвам, че се видяхме вчера, в такъв забележителен за теб ден! стискам палци за леко бременеене, на мен комбинацията декемврийче + майче ми се струва много добра, казвала съм го неведнъж!

както май ви споменах, аз отивам в нещо като командировка в Китен за 1 седмица, ама в крайна сметка решихме да не се влачим цял катун, т.е. с Ежко и майка ми, ами те да се гледат тука. сега, щото имам много работа по багажа, не се съм още затъжила от факта, ама все пак си ни е първата по-голяма раздяла и сигурно ще ми е чоглаво на моменти, дано всичко с него тук е наред, че да не се налагат внезапни завръщания, иначе, смея да се надявам, че няма да ме е забравил, и дори, че ще ме чака Wink ще опитам да пиша и оттам, но засега има малко неяснота относно и-нета.

поздрави и весело на баба Яга утре!

# 152
Гледах гледах снимки  Party

Декемврийчетата яката са бесняли на тази среща ми се струва  Party Mr. Green Много весели и шарени са снимките  Wink Heart Eyes

Монка
и вашето море е било чудесно  Party децата изглеждат супер доволни и щастливи  Wink Grinning

Смайли какво стана с онези статий  newsm78
Вижте на каква статия попаднах тази вечер
http://nodiaper.atspace.us/

# 153
Янчееееее, честито! Леко и безпроблемно бременеене! Целувки!

Магс, честито с един ден закъснениние! Да си жива и здрава, много да се радваш на малкото момиченце и то да те радва много!

За мамешката среща - аз съм ЗА с две ръце, само да не е в събота и неделя..... Или ако е тогава - след 22 часа да е, щото съм на работа! Мога да ви предложа пицария Дон Вито около Красно село - готвят прекрасно, има студена бира всякакви модели и е на прилични цени. Мога да направя и резервация. Ако не ви харесва, давайте други идеи. А после нали и дискотека ще заформим?  Mr. Green

# 154
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГС /със закъснение/
[/color]
ЯНЧЕ ЧЕСТИТО   smile3501 newsm44 newsm10
За малко да сме заедно

# 155
  • София
Деска, ти за кога си? За април ли?
Кога да ходя на доктор момичета? Да чакам ли до 7-8 г.с. или 5та вече е ок.. Забравила съм. Аз миналият път като отидох бях в 5.г.с. и се видя точката, ама тогава отидох на ругия ден след теста Simple Smile а сега ми е доста по-спокойно и се чудя дали да не изчакам още малко? Добре че не ми се гади като миналия път. Чуствам се засега много добре.
Казах му нсощи на Мартин като се поуспокоихме малко. Не беше много въодушевен... ама то по-скоро щото още бяхме афектирани и двамата. Сега цяла сутрин ми подмята разни "Добро утро мамче" и т.н.. Simple Smile

Следобеда сме на Баба Яга нали? Някъде след 16:30-17. Като се наспят и нахранят зверовете.

# 156
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Янче по мои изчисления термина ми е 05.04.2007 г.
На мен ми видяха сърдечна дейност през 7 г.с. с вагинален в Шейново.

Тази нощ не съм спала, защото Габи се буди през 15 минути. Ако довечера се чуствам добре може да минем през Баба Яга, че много ми е домъчняло за вас.

# 157
Привет банда

Янче
то отначало е май най важното да видят дали е нормална маточна бременност... аз някъде 2.седмици след като ми закъсня бях отишла на доктор и се виждаше плодното сакче...

# 158
Янче честито и леко бременеене ти желая  Hug Както и на тези, които съм пропуснала да погледна, че вече си имат нови лентички. Искрено ви се радвам момичета.. аз съм мноооого много далеч от подобни планове.. може би като пратя Мирка 1ви клас ще се позамисля  Mr. Green 

# 159
  • Sofia
Мацки,ще приемат Виктория от октомври на ясла.Лятото колкото исках,сега вече се разколебах.Какво мислите да я пускам ли,или да си я гледам.Незнам дали няма да си изтърва мястото,защото ми се иска от пролетта да походи на ясла.

# 160
Ох от къде да започна newsm78Нямаше ме два дни и гледай ти какви неща се случват Simple SmileПърво
Честит рожден ден на патерици на Магс!  bouquet  bouquet
Янче леко бременеене мила HugАз не бих се стърпяла и веднага щях да отида на преглед Wink
Мони весело сте си изкарали гледам на моренцето.Яна бърборана как е?а Марти?Добре че въпреки неприятното пътуване и в двете посоки е останала само добрата емоция от почивчицата.
Чоча и аз като тебе ту се разколебавах /но имаше хора които ме връщаха в правия път споредтях/ту се навивах да го пусна на ясла и накрая го пуснах.Бая си поревах да си призная,но вече Дани посвикна и ми е по-спокойно.Е циври си сутрин като го води тати,ама то идеално никъде няма Wink
Отивам да разглеждам другите снимки/от срещичката/и да чета линка на Ели Simple Smile

# 161
Лелееелле новината от Янче е повече от суперска! Нея ще си я нацелувам следобяд ... ама много  Heart Eyes То за гадене и повръщаници е още рано, но дано се разминеш наистина, че аз като си спомня как не можех да се надигна от леглото 3 месеца и ми става лошо. Всяка бременност е различна.
Дано и други да успеят да дойдат. Чоча, вие какво измислихте?

Марси, ние ще пътуваме в четвъртък за Благоевград. Ще трябва обаче пак да ми дадеш телефона си, защото го нямам. Ще се радвам да се видим и с вас.

Чоча, аз се разколебах за яслата. Въобще не подадох молба именно защото ми казаха, че ако ни приемат, но ние се откажем губим мястото, но не знам за колко време.

Ели, в тази аз не прочетох нито една адекватна причина, която да обоснове нуждата от ранното приучаване на гърне  Rolling Eyes Напротив.
Ето една от най-интересните статии, които прочетох тия дни:
http://www.health.state.ok.us/program/mchecd/tlearning.html
Нямам време да систематизирам информацията от другите, защото са прекалено много, но ако в google пуснеш search с "toilet learning" ще ти излязат хиляди страници, в които ще можеш да прочетеш много обстоятелствено за какво иде реч.

# 162
  • Sofia
Смайли,ние почти сигурно ще дойдеме

# 163
  • София
Eli, 2 седмици след закъснението е някъде 7г.с... и аз мисля тогава да отида. Утре ще звънна да я питам докторката кога ме иска да съм при нея Simple Smile

чоча, нали следобеда ще ходим на Баба Яга? Деска много ще се радвам да се видим и с вас!

Аз на ясла трябва да я пусна щото няма кой да я гледа като тръгна на лекции. Днес трябва да се обадя да видя докъде сме...

# 164
  • София
Здравейте и от нас позагубилите се  Grinning

Около нас се случиха доста неприятни неща, за които не ми се споменава, затова се и позагубих напоследък.  Децата и ние с мъж ми сме добре. Весело сте си прекарали гледам по снимките на срещичката. Аз днес мога да дойда, но пък Виктор ми е с течащ нос, затова ще пропуснем.

Много съм изперкала напоследък исках да честитя на Янче. Янче леко бременеене и най-хубавото бебче на финала   bouquet Сега ще се увериш, колко по-спокойна и по-уверена ще си втория път Grinning.

Честит рожден ден и на Магс   bouquet. Всичко най-, най-хубаво ти пожелавам Grinning.

Имам нов телефон, ако някой иска да си го препише 0889751981

Общи условия

Активация на акаунт