Виктория даже я качихме и на пони накрая.Беше много доволна. 

на кой квото му се пие, разливайте пиячката и ударете по едно за мое здраве
аз ще ударя няколко 
Мира си проговори някъде през последния месец и сега не можеш да и затвориш устата. Изречения прави, но малко накъсани или пък звучащи като една дума и е много смешна.. старае се иначе детето и упорито те гледа в очите и повтаря по сто пъти докато го докара както трябва.. Сама си ги измисля малко по различни и наопаки - примерно Папка баба филия или Обичка Мира баба Тати кола вози
спуквам се от смях като вземе огледалото и книжката и почне да чете изразително като си гледа устата отблизо в огледалото как и се криви в разни пози.. смешна Мирка...
много чисто и добре, нооо само това което наистина и е кеф т.е. таратор. съответно без таратор не се сяда на обяд
за туй кратко време и отивам да си допия питието.. ще намеря време пак да се включа и да попрочета вие какви ги вършите..
. Мая ще става кака
Калкулаторът на сайта ми дава термин 9.05.2007. Жалко че с Мартин имахме преди малко жесток скандал и немога хич да му се нарадвам на теста... освен това и още не съм му казала... Ще му кажа ама по-късно... още съм му много ядосана.
. Мая ще става кака
Калкулаторът на сайта ми дава термин 9.05.2007. Жалко че с Мартин имахме преди малко жесток скандал и немога хич да му се нарадвам на теста... освен това и още не съм му казала... Ще му кажа ама по-късно... още съм му много ядосана.

Препоръчани теми