ДЕКЕМВРИЙСКОТО човече става батко/кака вече!!!

• 14 714
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
здравейте , момичета. и ние се завьрнахме от морето. изкарахме страхотно - мартин не излезе от басейна . снимките по кьсно...
Алекс1 , и нашето пьтуване до морето беше гадно и в двете посоки. на отиване имаше адска катастрофа и доста чакахме. на врьщане пьк на шипка имаше супер мьгла и даже мантинелите не се виждаха. хубаво , че един камион ни надмина , та се лепнахме за неговите фарчета и минахме бьрзо. иньче карахме с 15-20км.
чоча, той яно искаше да ме пусне да карам в мьглата  Joy ; да сьм се калявала в екстремни условия ... , ама аз още не сьм взела книжката. в понеделник сьм на изпита на листовките.

.... освен Марси, май друг не е решил проблема с гърнето  newsm78
Ели, и ние отдавна сме на гьрне и без памперс. само през ноща му слагам. нямаме никакви аварии вече и всеки пьт ми казва. даже ми се кара , ако веднага не го сложа на гьрнето . много бьрзо се научи и сьм много щастлива.
за зьбите - ние още ги мием сьс четката на ДЖОРДАНИ за прьстчето и без паста. ама сега чакаме нова четка от франция и ще почваме да се мием и с паста. мартин сьщо много се кефи като мием зьбите и знае , че като се изкьпем и отиваме на мивката.
Смайли ,добре дошли.  Hug  страхотни премеждия сте имали... хубавото поне е , че сте се разходили и до германия и сте пристигнали благополучно. и майка всеки пьт пьтуват с АЛИТАЛИЯ и винаги има някаква издьнка. аз затова пьтувах с чехите.
утре идваме до софия да посрещаме майка , ама за сьжаление няма да мога да се обадя на никой , а много  ми се искаше да се видя с вас...може пак да ни дойдете на гости - за пловдивска срещичка. може ванилийка като си дойде  newsm78.
Криси, сьжалявам , че пак сте били болнички , но добре , че бьрзо сте се оправили  Heart Eyes
за НЕ-то- и мартин на всичко казва НЕ. дори и , ако иска да каже ДА пак казва НЕ  hahaha

# 121
OK, ние идваме на срещата, ако времето нещо не се много скапе, входът откъм Нишава е онзи откъм най-многото люлки и влакчета, нали? Раичка, с теб там ли се виждахме последния път? То Ежко без друго се събужда с мисълта (и с думичката) за влакчето Grinning Много ще се радвам да се видим с повечко от вас!
Криси, за съжаление до 13 ч. няма да мога да мина, трябва най-сетне да си запиша сметките на Движението Embarassed

# 122
  • Sofia
И ние ще дойдеме на срещата.Александринке,пак се измъкна с твойто дете.Накрая ще ти дойдеме на гости ,за да се запознаеме с адашката. Wink

# 123
И ние ще дойдеме на срещата.Александринке,пак се измъкна с твойто дете.Накрая ще ти дойдеме на гости ,за да се запознаеме с адашката. Wink

Да бре.... Срещички се организират, все когато съм на работа. Ни въ е срам!!! Следващата срещичка аз ще я организирам!  Mr. Green

Криске, май наистина съм поотслабнала, ама няма да казвам колко кг съм. Но пък ще се изфукам, че влизам в дрехи 42-ри номер.

# 124
Здравейте на вси4ки Hug
Алекс,страхотни снимки  Wink
Ангел4е и ние зна4и сме в побертета Mr. GreenКато го питам нещо или му забранявам се обръща и все ми вика ''няма'' Mr. GreenСега се е нау4ил да иска пари,като си потрива пръстите и на всеки който ни срещне му иска пари hahaha

За гърнето-все още сме си с памперс,но като му се пишка или ака,понякога си казва.

Това е за сега от нас Hug

# 125
Привет банда  Grinning
Алекс
много сте весели и засмяни на снимките  Party ти си във форма за морето  Wink супер са снимките!

Монка
 ooooh! вас ви бях забравила  Embarassed Crazy Mr. Green сори сори Wink за цяла банда декемврийчета само 2 са без пампи за това лято  Wink Grinning до другото сае надявам и ние да влезем във вашите редици  Wink Grinning

Янче
плямпа думички и на чешки и на български - но българските са в повече за сега  Wink Grinning докато не тръгне на градина ще удържиме фронта с българския - после... уж щяло да бъде на приливи и отливи  newsm78 според околните ни смесени семейства...
При мене е още лесно - славянски език е все пак, виж шоши с лейди Ди са по трудни Wink

Днес изгря слънце за пръв път от една седмица  Party Grinning
банда чао, до утре  Wink Grinning

# 126
банда що не минахте бре, по-късно ли ще се виждате. утре съм пак там и то с Виктор - от 10 до 13. Койтоможе да дойде да го видя Hug

# 127
  • софия
Много ми се иска да дойда да Южния парк и да се запозная с някой от вас,но мъжа ми може само да ме докара ,не и да ми остави колата.Та ако някоя може да ме върне след това към Младост,ще съм благодарна!

# 128
Здравейте!
Как мина срещата?

Ние с Марио бяхме на планина, където си прекарахме чудесно. Отвори му се парашута да тича и играе до полуда без мама да вика подир него. А като се прибрахме в Гоце Делчев ходихме на плаж на Огняново. Марио се беше стресирал от един дъжд и не искаше да пипне вода, но бързо му мина  Wink, само пояс не можах да му сложа, не го искаше.
Малко е хремав в момента.
С гърнето сме в голяяяяяяяям застой, като е с гащи и се напишка казва ле-лееееееее  hahaha
Сега се е наакал в пампа  Embarassed, но все пак дойде да ми съобщи новината.
Все още не иска да яде /само мляко/, но е пораснал.
От вторник ще става ученик. Какво ли ни чака  newsm78

Пак ми напомня че се е наакал, затова чао за сега

# 129
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И Габи е без памперс почеве от месец. Слагаме го само докато спи, на обед е сух, но вечер го пълни малко.

Съжалявам че не успях да видя мястото и часа на срещата. Другия път ще се класираме.

# 130
Писах писах и Дара изтри всичко  ooooh!

Снимките са качени вече, много са, но не съм ги сортирала, защото чакаме гости, които незнайно защо се бавят.
Срещата мина чудесно, голямо щуреене падна особено в надуваемия замък. Половин час непрестанно църкане от кеф и подскачане. Дара и Борко успяха дори да се качат по въжената стълба, баткото надзирател се видя в чудо и каза, че до сега такива изпълнения от толкова малки деца не е виждал  #Crazy

Предложението за следваща среща е в понеделник, на Баба Яга, около 17 часа. Който иска, да заповяда.

Крис, утре ще сме в Ихтиман, но много ми се искаше да се видим. Разкажи как върви акцията. Предполагам успешно както обикновено.

Целувам ви! Лека!

# 131
ами гледайте БТВ новините в 22 и на Европа на всеки кръгъл час Peace

# 132
  • Бургас
Здравейте! Я да си почина аз при моите любими декемврийки!
Ние направихме малък освежителен ремонт. Малък, ама ми треперят ръцете и краката от умора. Всъщност имахме планове за романтична екскурзия по време на оскъдната отпуска на мъжа ми, но лошото време ни промени плановете. Сега поне вкъщи всичко свети. Следва приятната част - подготовка за рождения ден на Боги. В четвъртък става на 5 години - кога се изтърколиха!
Значи Саня не е единственото подсмърчащо декемврийче. Направо не мога да повярвам, че за броени дни стана толкова студено! Пък и май поредния кучешки зъб ще пробива - до сега е боледувала с всеки един от тях  #Cussing out
Гледах ви снимките, радвах ви се. Щях да ви казвам още това-онова, но нещо изключвам. Само Марци да не пропусна да попитам - минахте ли вече преглед при другия лекар? Жалко, че се е наложило да почакате още преди да получите окончателно становище, но добре поне, че малката е понесла сравнително добре изследването... Стискам палци!
Айде лека!

# 133
  • София
elena_ml, жалко за днес... чак сега ти виждам съобщението иначе щяхме да те върнем. НО ако искаш ела в понеделник на Баба Яга - там с транспорта мисля ще ти е мн удобно, защото от Орлов мост можеш да си вземеш каквото ти трябва... А наистина площадката са я направили много приятна.

Отивам да гледам снимки.

Абе асето къде ми се изгуби... и Магс... Бяха по-редовни. Драснете по един ред кво правите! Simple Smile

# 134
Пу-пу, колко са пораснали декемврийските красавици, а Борко е голям сладур.
И са много смели, Марио не обича тези надуваеми замъци и количките, които с люлеят.

Райче, да ти е жив и здрав Калоян, много е хубав. Да го нацелуваш  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт