Алекс1 , и нашето пьтуване до морето беше гадно и в двете посоки. на отиване имаше адска катастрофа и доста чакахме. на врьщане пьк на шипка имаше супер мьгла и даже мантинелите не се виждаха. хубаво , че един камион ни надмина , та се лепнахме за неговите фарчета и минахме бьрзо. иньче карахме с 15-20км.
чоча, той яно искаше да ме пусне да карам в мьглата
; да сьм се калявала в екстремни условия ... , ама аз още не сьм взела книжката. в понеделник сьм на изпита на листовките. 
за зьбите - ние още ги мием сьс четката на ДЖОРДАНИ за прьстчето и без паста. ама сега чакаме нова четка от франция и ще почваме да се мием и с паста. мартин сьщо много се кефи като мием зьбите и знае , че като се изкьпем и отиваме на мивката.
Смайли ,добре дошли.
страхотни премеждия сте имали... хубавото поне е , че сте се разходили и до германия и сте пристигнали благополучно. и майка всеки пьт пьтуват с АЛИТАЛИЯ и винаги има някаква издьнка. аз затова пьтувах с чехите. утре идваме до софия да посрещаме майка , ама за сьжаление няма да мога да се обадя на никой , а много ми се искаше да се видя с вас...може пак да ни дойдете на гости - за пловдивска срещичка. може ванилийка като си дойде
.Криси, сьжалявам , че пак сте били болнички , но добре , че бьрзо сте се оправили

за НЕ-то- и мартин на всичко казва НЕ. дори и , ако иска да каже ДА пак казва НЕ
Много ще се радвам да се видим с повечко от вас!
ти си във форма за морето
вас ви бях забравила