ДЕКЕМВРИЙСКОТО човече става батко/кака вече!!!

• 14 718
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
И ние да се отчетеме.Срещата беше страхотна!Всички се надивяха до насита.Решихме трите с Нели и Янчето да си купиме клатушка,че да ни се връзва по-евтино JoyВиктория даже я качихме и на пони накрая.Беше много доволна.

# 136
  • София
да и ще я сложим на Баба Яга Wink  За декемврийчета без пари... Иначе тарифата е стандартна Simple Smile за братчета и сестрички на декемврийчета с намаление Wink Twisted Evil

# 137
  • 42.016399,23.101179
Здравейте!!!
Успях да разгедам снимките, големи сладури са станали всички. А Дарата и Борко направо ме разбиха като видях по каква стълба са се катерили сами. Ние сме толкова страхливи, че това ще го правим сигурно чак след няколко години. Laughing
Криска, успях да те видя по новините. Браво, ти синашата гордост.  bouquet
raika, а къде ще празнувате рождения ден? Ще чакаме после снимке и разкази за това как е минал.
За сополите, ние имахме доста силна хрема няколко дни преди да заминем за София, много се притеснявах да не ни провалят изследването и тогава една съседка, която лекува нейните дечица с разни точкови масажи ми показа че за нослетата отговаряло точката, която се намира точно на възглавничките на палчетата на ръчичките. Резултата се появявал след 24ч., като трябва да се масажират леко поне няколко пъти. Аз още не мога да повярвам, ама на следващия ден вече нямахме сополи.
Цитат
Марци да не пропусна да попитам - минахте ли вече преглед при другия лекар? Жалко, че се е наложило да почакате още преди да получите окончателно становище, но добре поне, че малката е понесла сравнително добре изследването... Стискам палци!
Вчера една приятелка беше до Пирогов на контролен преглед на сина и и ми предложи да занесе снимката на техният доктор/д-р Момчилов/ да я погледне ако може и той. Та човека я е видял  и е казал, че петната със сигурност за газове и че няма никакъв проблем на бъбречетата. Казал, че има съмнения единствено за стеснение на уретера в долната част, защото не се вижда хубаво на снимката.
dani_l, радвам се че сте си починали и че отново сте тук. Ние онзи ден   имахме подобен на вас инцидент. Разлигави се Вики и ми увисна на ръката, в следващия момент изпищя и не спря да реве докато не я откарах на лекар да и наместят ръчичката. Личеше си че много я боли милата, а и на нас това вече ни се случва за 2 път, та поне знаех точно къде и при кой да я отведа.Ужас, много чупливи са тези деца.......... #Crazy

# 138
Пу първаааа  Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИЧКА МАГС!
Пожелавам ти много любов
Не се страхувай да се влюбваш постоянно,продължително,ежедневно, защото това състояние е освен здравословно, но и дарява с допълнителна сензорика, с която да виждаме красотата в повече нейни измерения и проявления и както казваше Петя Дубарова:"Това състояние е кислород за душата
"
[/b]

# 139
  • София
Аааааа ето що си мисля аз за Магс тея дни... тя имала РД. Миличка ЧРД! Пожелавам ти много много хубави и слънчеви дни.

Момичета не е ли време да си направим скоро една мамешка среща??? Днес като се прибирахме от парка Раичка ми довери, че има много голямо желание да организираме нещо и би се присъединила Simple Smile
Освен това и мкп може да не успя да дойде днес, но каза, че скоро излиза в отпуска и ще се видим със сигурност (с и без деца)

Сега остава да измислим къде може да идем...

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАГС!!!  newsm51

# 141
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН МАГС  bouquet

# 142
О тенк Ю  Mr. Green
ХАЙДЕ ВСИЧКИ ВИ ЧЕРПЯЯЯЯЯ с по нещо виртуално  Heart Eyes на кой квото му се пие, разливайте пиячката и ударете по едно за мое здраве smile3503 аз ще ударя няколко  hahaha

Ей не остава време не само за писане, ами и за четене вече.. сори за което  Sad

Ние сме си добре доколкото е възможно  Crazy Мира си проговори някъде през последния месец и сега не можеш да и затвориш устата. Изречения прави, но малко накъсани или пък звучащи като една дума и е много смешна.. старае се иначе детето и упорито те гледа в очите и повтаря по сто пъти докато го докара както трябва.. Сама си ги измисля малко по различни и наопаки - примерно Папка баба филия или Обичка Мира баба Тати кола вози Laughing но и така става предполагам..  Отзад кво пише? Мамо къде си? кво правиш и разни подобни идват да кажат че мама обикновено я няма Confused.. четенето на книжки също придоби нов характер - да повтаря след мен като папагал и после да ми ги преразказва демек скивай колко съм печена, имам разум и мога да помня думи  Joy hahaha спуквам се от смях като вземе огледалото и книжката и почне да чете изразително като си гледа устата отблизо в огледалото как и се криви в разни пози.. смешна Мирка...     
Висенето на гърнето се изразява с точно и само това - висене, и то безрезултатно. Иначе не протестира. Цяло лято почти изкара без памперс, в началото напикаваше по няколко гащи на ден, после се усети и взе да стиска повече - понякога с часове. Обаче казването и обявяването при нас са единствено след като резултата е вече налице, гордо и доволно напишкани/наакани гащи и което е още по-лошото го прави на инат  и нарочно според мен.. 
Яде си самичка от 2-3 месеца май  newsm78 много чисто и добре, нооо само това което наистина и е кеф т.е. таратор. съответно без таратор не се сяда на обяд Rolling Eyes и филии.. всичко останало влиза в устата с доста повече зор  Tired
Яйде пофалих се с квото можах  Crazy за туй кратко време и отивам да си допия питието.. ще намеря време пак да се включа и да попрочета вие какви ги вършите..
целувки на всички мами и дечица  Heart Eyes

# 143
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАГС!!!
Да си жива и здрава и весел празник!

# 144
  • София
 Преди малко си направих най-после тест и резултатът е: EFP . Мая ще става кака Simple Smile Калкулаторът на сайта ми дава термин 9.05.2007. Жалко че с Мартин имахме преди малко жесток скандал и немога хич да му се нарадвам на теста... освен това и още не съм му казала... Ще му кажа ама по-късно... още съм му много ядосана.

# 145
  • Sofia
Хайде честито!  bouquet
изчезвам да не е заразно Wink

# 146
 smile3501 smile3501 smile3501
     Браво Янче - Калпазанче!

Не се уори за скандала - това е за да се обичате още по силно от преди. Пък и ти сега си много чувствителна и очакваш от него да е най-нежния мъж на света, защото носиш неговото второ дете /но той не знае/.

# 147
Янче, страхотна новина . бьрзо да се сдобрявате с мартин и да се нарадваш на теста  Laughing

МАГС, честит рожден ден.бьди много щастлива и обичана.весел празник и от нас с марто.    

най после успях да кача снимките от морето. ако ви се гледа - ето тук : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2273&AlbumId=65208 … rol_CurrentPage=1

а снимките от софийската срещичка са много весели. децата яко са се забавлявали  #Milti

Последна редакция: нд, 03 сеп 2006, 23:35 от minimo

# 148
Магси да си жива и здрава душа, другото - само ще дойде Heart Eyes Heart Eyes

# 149
Преди малко си направих най-после тест и резултатът е: EFP . Мая ще става кака Simple Smile Калкулаторът на сайта ми дава термин 9.05.2007. Жалко че с Мартин имахме преди малко жесток скандал и немога хич да му се нарадвам на теста... освен това и още не съм му казала... Ще му кажа ама по-късно... още съм му много ядосана.
Еййййй Янче Клапазанче  Party Party Party
речено - сторено - супер сте  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
честито и безпроблемно бременеене ти желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт