Голямото момченце е на 10 год, ще бъде 3-ти клас. Малкото е на 4 или 4 без няколко месеца. За Младост 3 става въпрос, близо до Била. Но пък и по-далеч да е - няма проблем, просто майката няма много голям избор.
Много поздрави на Румен! Значи с Янче, живот и здраве в един месец ще раждате пак, супер! Три години разлика на децата е и нашето желание, пък да видим колко време ще отнеме, докато стане 

Много сме си на един акъл и много си "мязат" нашите принцеси. Диляна е почти като Дарето, с тая разлика, че сухи работи /като бисквитки, солетки и хляб/ може да си ги хапва без проблем. Обаче манджата - почти на пюре! Може да е прекалено за някои, но и аз не искам да си тормозя детето излишно. Дано не е грешка във възпитанието и изграждането им като личности
, но всеки ще признае, че по-хубаво от това да чувстваш обич и загриженост просто НЯМА! И като подчертавам колко добра майчица си, ще коментирам чертичките само с едно изречение - заслужава си още едно детенце да има такава майка!
Стискам палци за прегледа и тогава ще те прегръщам безкрай!
Един медал винаги има две страни, т.е. няма нищо само отрицателно или само положително. Всеки си знае себе си и детето си и от какво има нужда - в разговори с други майки на ученици научавам именно това. Но докато МОГА ДА ИЗБИРАМ /защото повечето просто нямат избор/, ми се струва, че за мен този вариант е с повече отрицателни черти. Изписах хиляда работи. Крайният резултат - скоро по BGmamma! 

Против гадене пийвай "Спрайт" - действа!
То е заради седмиците, дето ме нямаше!
Мирясахте ли? 
Аз просто нямам друг вариант иначе щях да си я гледам аз. Ако не й понесе тогава ще мисля за нещо друго, но засега това е единственият вариант.
При мен най-гадното (според мен де) е че не повръщам, но ми се гади ужасно. Досега само 1 път се случи... Тая сутрин съм по-добре... Дано занапред да е все така.
Ама поне ям мноооого плодове сега.

Даже това, че търпя дарините лигавщини може да се тълкува като чист мързел от моя страна. Както пише dani_l, ако се надъхам мога и да я науча да си спи сама, ама не ми се жертват три дни рев 
/или е от погълнатата храна/. започвам да истерясвам