Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 320
  • 738
  •   1
Отговори
# 45

Любимата ми екранна двойка - баща и дъщеря.
Късно се откриха, но затова пък връзката им е силна.

# 46

Heart

Той чете и знае, а ние...?

# 47
  • Пловдив

Ние чакаме новини.
Проверявам акаунтите на режисьора, на сценаристките - засега нищо.
Хюлия Вурал, Стар тв - засега нищо...
Та, кой ще взриви бомбата???

# 48

"Актьори и асоциации" - чопнах си го от една руска група.

# 49
  • Пловдив

По вечерно време среща със Санджар.

# 50

Двамата са прекрасни и тримата също, но....

# 51

Момичета Two Hearts
Време за спане...

# 52
Добро утро момичета.
Прекрасен ден, много усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави и се пазете.

И любимият ни комисар днес.

Такаааа, снощи по тъмници в Турски сериали "Teammy" прочетох, че нашият сериал започва снимки на 01. 06, и още в следващия понеделник(08.06)ще имаме серия на екран.
И съм възмутена от всички коментари, които прочетох под новината: "каква боза бил филмът, как можело турците да харесват този сериал, пък да имал и най - висок рейтинг, и как актьорите са много некадърни".
И всякакви такива, и бях възмутена и ми идеше да изригна под постовете, но се въздържах. Феновете на Енгин са възпитани, не сме като "ултрасите", които обиждат всички актьори и техните фенове. Ето и на това ни научи Енгин.
А който не харесва, да не чете, да не гледа и да подминава.

Успешен ден на всички.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 07:33 от kami999

# 53
Добро утро момичета.
Прекрасен ден, много усмивки и положителни емоции.
Бъдете здрави и се пазете.

И любимият ни комисар днес.

Такаааа, снощи по тъмници в Турски сериали "Teammy" прочетох, че нашият сериал започва снимки на 01. 06, и още в следващия понеделник(08.06)ще имаме серия на екран.
И съм възмутена от всички коментари, които прочетох под новината: "каква боза бил филмът, как можело турците да харесват този сериал, пък да имал и най - висок рейтинг, и как актьорите са много некадърни".
И всякакви такива, и бях възмутена и ми идеше да изригна под постовете, но се въздържах. Феновете на Енгин са възпитани, не сме като "ултрасите", които обиждат всички актьори и техните фенове. Ето и на това ни научи Енгин.
А който не харесва, да не чете, да не гледа и да подминава.

Успешен ден на всички.

Добро утро
Чудесна новина,Ками😍😍😍

# 54
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
В очакване сме вече на официално потвърждение.
Успешна сряда на всички.

https://www.facebook.com/319362085618843/photos/a.33038036785034 … ype=3&theater

Това е актрисата, която играе Ейшен - Халисе сгоди Каврук за нея.
Та, агентството към което  е тя написа вчера: Нашата актриса от сериала "Дъщерята на посланика" скоро ще бъде активна със снимки от снимачната площадка.
Вероятно вече събират и актьорите от епизодичните роли.

kami999, когато четеш такива неща в руските групи, кликни върху профила на пишещите и ще видиш чии фенки са.
Само там, в руските форуми пишат така, с омраза към актьори или актриси. Там са и новоизлюпените такива профили създадени с роботицирана програма.

https://twitter.com/EAdeaz/status/1265375006751625223

Успехът на сериала "Дъщерята на посланика" в чужбина с участието на Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл в главните роли, продължава. От 31 май ще започне да се излъчва и по иракския канал MBC.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 08:23 от mariana51

# 55

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спорен ден!
При мен е дъждливо, мъгливо-облачно и бая студено... ако не ме е срам дори бих си пуснала и печка.
Стоплям се с кафе, а и като чета такива приятни новини след толкова време на чакане - ми идват някак сгряващо.

Ками Two Hearts да ти кажа честно и аз чета няколко руски групи и злобата която се лее срещу Енгин направо ме шокира. И то е ясно чии фенове са, но определено филмирането им е много яко, щом са поставили равенство между герой и актьор. Ама явно толкова си могат гледайки като "коне с капаци" и възприемат всичко което виждат на екрана, като истина. Преди се възмущавах също - сега гледам на тях като на ограничени хора. С простака не можеш да спориш, защото той вижда само това, което може да види.

Тази сутрин в просъница слушах нещо от ТВ - интервю с Росица Обрешкова, свързано със Стефан Данаилов. Та тя каза, че е била щастлива да бъде близо до такъв широкоскроен човек като него. Широк, голям човек - не само като физика /с чувство за хумор/ а като душевност. С такива хора ти е спокойно и уютно...
Те гледат на света по друг начин. Раздават се, правят добро на някого и забравят за това. Не си водят сметки за даденото - просто дават.  Не правя цитати - но това ми остана  от нейните думи.

Та, нека и ние феновете на Енгин  да си останем  наистина широки хора.  Още повече, че сме и едни щастливи фенове, защото  при Енгин има професионална праволинейност и  отдаденост към всичко което прави.

Момичета Two Hearts да пием по кафе и към задачите за днес.
За съжаление разходките ще ги пропуснем. 

Скрит текст:

# 56
  • Пловдив

Eхааа, да закусим със Санджар.

Очакваме продължението.
Как Наре ще се обръща към Санджар...

# 57

Цитат
Там са и новоизлюпените такива профили създадени с роботицирана програма.
За кого е нужно това...Да са повече бройки, да са анонимни/да се скрие народност или пристрастност/.Thinking
Нечисто, жалко.Sunglasses

# 58
  • Пловдив

Домъчня ни, домиля ни...
Дори и да ни ядосват, чакаме продължението на историята.

# 59

Я и Умут, за разнообразие, докато чакам Санджар.Heart

Общи условия

Активация на акаунт