Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 681
  • 738
  •   1
Отговори
# 600

Изглежда, че понастоящем ясният морален център на сериала се състои от Наре, Санджар (въпреки първоначалния му неуспех), Елван, Зехра и вечният верен Каврук."
Да, страхотен анализ на професорката.
zagj Two Hearts
За тази дама - Навид Шахзад творчеството на Енгин е благодатен извор за нейната работа.
Това което тя пише се превежда на всички значими езици по света и е една стойностна реклама за Еннгин като актьор.
На него не му трябват билбордове и списания за да е известен  /в Турция/.
Той е известен по света с работата си като актьор и писател, а не и на последно място с цялостното си поведение в обществото. Няма акаунти в социалните мрежи като някои други, които си правят ПР от всичко.
Такъв човек и актьор е Енгин и се радвам, че е "успял" да те спечели като зрител.

Впечатлена  съм, че четеш и следиш всичко свързано с Енгин и бих се радвала по-често да споделяш своите  мисли - било за Енгин или за неговите проекти. 

# 601

„ИСТИНСКИ ЖИВЕЯ” е синоним на „ИСТИНСКИ ОБИЧАМ”!
из „Дни за обичане” на Симеон Аспарухов.

Момичета, Hug

zagj, Hug

# 602

И за да бъда днес по-позитивна, ще ви споделя какво открих.
Случайно, докато джитках из теми и групи, форуми и фейсове...

В един от започващите скоро летни сериали видях познати нам лица.
Сериалът е "Çatı Katı Aşk" / "Любов под покрива" , но буквалния превод  е "на покрива".
Та, вижте ги сами. Слагам ги в скрити, за да не правя реклама.
Но пък им пожелавам да имат успех и зрителите да ги харесат.

Bülent Seyran/Бюлент Сейран - нашият Рахми от "КВФ".

Скрит текст:

Burak Tamdogan/Бурак Тамдоан - Хюсейн аби от "КРА" и голям приятел на Енгин в реала.
Скрит текст:

Bedia Ener/Бедиа Енер -  нашата Фатма от "КРА".
Скрит текст:

# 603

Марта_49, успех на приятелите и от мен.

# 604
  • Пловдив

Хайде снимките от 17 епизод.
След малко и озета.

# 605

Снимките нищо не подсказват за действието.
Да видим какъв озет са ни подготвили.

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 14:46 от Марта_49

# 606
  • Пловдив

Озет/Въведение към епизод 17 на "Дъщерята на посланика"

„Тази легенда започна на дъното на морето, няма да свърши дотук“

Наре и Санджар, които не са станали нито лъжа, нито легенда, сега са само майка и баща, които се тревожат за детето си. Намират Каврук, който претърпя инцидент и получи ужасно нараняване на главата, но Мелек не е  с него. Наре  и Санджар оставят настрана всичките си търкания и се опитват да намерят дъщеря си. Делото за попечителство  също е  отложено след изчезването на Мелек. Първо ще намерят дъщеря си , после ще се борят за нея.

Гедиз се чувства напълно чужд  във всичко това. Никой не го е информирал за делото за попечителство, нито за изчезването на Мелек. Но изненадата, която почука на вратата, ще завлече Гедиз в самия епицентър на събитията.

Докато Наре търси дъщеря си , Акин прави план и този път намира  много силен партньор - Кахраман. Той моли Кахраман да използва Мелек за да отвлече Наре. Кахраман обаче има свои собствени методи и този път, избран от Кахраман, става причина за голямо щастие и за среща на Санджар лице в лице със смъртта на дъното на морето.

Ще бъде ли намерена Мелек? Ще бъде ли отвлечена Наре? Дали Санджар ще умре на дъното на морето?

Тази любов, която започна на дъното на морето, когато бяха деца, ще приключи ли отново на дъното на морето сега, когато те вече имат дете?

Последна редакция: пт, 19 юни 2020, 15:02 от mariana51

# 607
Звучи доста интригуващо този озет.
От трейлъра и онази подсказка от едната сценаристка, както и една снимка за която се писа, че актьорът ще играе баща на Кахраман - що си мисля, че Мелек ще стигне до неговата къща.
Но тъй като ще е обидена на баща си, може би ще иска да да се обадят  само на майка ѝ.
Така Санджар ще остане извън намирането ѝ.
Но кога пък Кахраман ще разбере, че детето е някъде и да ѝ вземе жилетчицата за да я подхвърлят окървавена, най-вероятно с кръвта на Каврук до него.
Нещо не мога да навържа моментите по време.
До стъмване Мелек стоя до Каврук и после тръгна с кученцето да търси помощ.
Видяхме Наре и Санджар хем в конака, хем и на мястото на катастрофата. Мисля, че първо са били там, а после са се върнали в конака.
Гедиз какво ще го изненада, че да се озове баш по средата на събитията?
Най-вероятно ще е героят по намирането или може да е нещо съвсем друго за което не се сещам.Защото явно Мелек ще се намери накрая, но Наре и Санджар със сигурност няма да се разберат.

# 608

Озет/Въведение към епизод 17 на "Дъщерята на посланика"

„Тази легенда започна на дъното на морето, няма да свърши дотук“

Наре и Санджар, които не са станали нито лъжа, нито легенда, сега са само майка и баща, които се тревожат за детето си. Намират Каврук, който претърпя инцидент и получи ужасно нараняване на главата, но Мелек не е  с него. Наре  и Санджар оставят настрана всичките си търкания и се опитват да намерят дъщеря си. Делото за попечителство  също е  отложено след изчезването на Мелек. Първо ще намерят дъщеря си , после ще се борят за нея.

Гедиз се чувства напълно чужд  във всичко това. Никой не го е информирал за делото за попечителство, нито за изчезването на Мелек. Но изненадата, която почука на вратата, ще завлече Гедиз в самия епицентър на събитията.

Докато Наре търси дъщеря си , Акин прави план и този път намира  много силен партньор - Кахраман. Той моли Кахраман да използва Мелек за да отвлече Наре. Кахраман обаче има свои собствени методи и този път, избран от Кахраман, става причина за голямо щастие и за среща на Санджар лице в лице със смъртта на дъното на морето.

Ще бъде ли намерена Мелек? Ще бъде ли отвлечена Наре? Дали Санджар ще умре на дъното на морето?

Тази любов, която започна на дъното на морето, когато бяха деца, ще приключи ли отново на дъното на морето сега, когато те вече имат дете?

Flowers Bouquet

Повече въпроси, отколкото отговори.

Кахраман ще разиграва Санджар, с Мелек и Наре.
Ефе ще види дъщеря си, но Наре, не.За нея, нещо друго е нагласил.Предполагам, че Акън ще простреля Санджар, за да си запази Наре, но как технически ще стане, надявам се да видя.Thinking

А Гедиз, за негова и за "всички" радост, пак ще бъде в центъра.Wink

Момичета, Hug

# 609
  • Пловдив

Ето какво написа сценаристката Айше Ферда Ерйълмаз:

Застреляха ме, докато тичах към теб с максимална скорост..
Не казвам, че си стрелял, но те застреляха мен.
Остави ме да страдам от тази рана, която не минава...

https://www.instagram.com/p/CBnPF-fha3y/

Ето какво написаха от bengsproduction в инстаграма си:

Подводни сцени в сериала " Дъщерята на посланика"

Подводните снимки в последния епизод на сериала "Дъщерята на посланика" снимахме заедно с Beng'S Production. Благодарни сме на Центъра за гмуркане Happy Bubbles, който ни подкрепи на нашата лодка, както и на подкрепата на Йенер с камерата, на Акън за безопасността, на водолаза Хан и скъпия Енгин Акюрек за прекрасната игра под водата.
Страхотна работа.

# 610

А Гедиз, за негова и за "всички" радост, пак ще бъде в центъра.Wink

Хармония Two Hearts Много важно, че ще е в "центъра" - важно е централното място което заемат главните герои  и тяхната история.
Дали любовта им започнала от дъното на морето, ще завърши отново там?
Със смъртта на Санджар?
Как беше - ако единият влюбен умре, ще станат легенда.
Нали Наре казва, че иска легендарен живот - е, поне тази нейна мечта Санджар ще я сбъдне.
Наре ще получи това което иска... "Осъзнала" е изведнъж, че Акън я обича най-истински, защото не се е оженил за друга жена след нея и това я прави щастлива.

Мен друго ме интересува. Да видя трейлър за втори сезон. Или СЦ ще го "играят" като в един друг сериал и втори сезон да стане "Пътят/полетът на Наре"...

А ето и още нещо важно, което действително стои в центъра.
Великолепната игра на Енгин.

Ето какво написа сценаристката Айше Ферда Ерйълмаз:

Остави ме да страдам от тази рана, която не минава...

https://www.instagram.com/p/CBnPF-fha3y/

Ето какво написаха от bengsproduction в инстаграма си:

Подводни сцени в сериала " Дъщерята на посланика"

Подводните снимки в последния епизод на сериала "Дъщерята на посланика" снимахме заедно с Beng'S Production. Благодарни сме на Центъра за гмуркане Happy Bubbles, който ни подкрепи на нашата лодка, както и на подкрепата на Йенер с камерата, на Акън за безопасността, на водолаза Хан и скъпия Енгин Акюрек за прекрасната игра под водата.
Страхотна работа.

# 611
Цитат
Много важно, че ще е в "центъра" - важно е централното място което заемат главните герои  и тяхната история.
Дали любовта им започнала от дъното на морето, ще завърши отново там?
Със смъртта на Санджар?
Да, съгласна съм, но другото, съмнение ли е, може би не разбирам.Thinking
Цитат
Остави ме да страдам от тази рана, която не минава
...
Тази СЦ, също не я разбирам.Thinking

# 612
  • Пловдив

Тази сценаристка качва по две-три изречения от сценария за съответния епизод.
Това са думи, които ще чуем в еп. 17.
Аз ги разчитам така: Това със стрелбата няма да е финална сцена за сезона.
Защото според мен, думите са на Санджар, говои на някой - дали на Кахраман, дали на Гедиз...

Цитирайки я към момента и в предния, и по предния епизоди - нейните думи написани в акаунта й, си бяха в епизодите.
Дано този път не сбъркам за финалната сцена.

А за Гедиз - подсказаното в озета: Гедиз се чувства напълно чужд  във всичко това. Никой не го е информирал за делото за попечителство, нито за изчезването на Мелек. Но изненадата, която почука на вратата, ще завлече Гедиз в самия епицентър на събитията. Това ще е свързано с новата актриса, която ще влезе в сериала. Много предположения имам....

# 613
Цитат
Но изненадата, която почука на вратата, ще завлече Гедиз в самия епицентър на събитията. Това ще е свързано с новата актриса, която ще влезе в сериала. Много предположения имам....

Новият персонаж за който знаем, че ще влезе доста впечатляващо в сериала и ще има важна роля и в понаташното развитие на събитията, но пък и ще завлече Гедиз в епицентъра на събитията - би трябвало по някакъв начин да е също свързана или с Ефеоглу, или с Ишъклъ или пък с Кахраман.
Онзи ден ли беше като питах дали някой има спомен - Кахраман имал ли е деца. Защото катастрофата е била преди 20 години - тъкмо да се появи някоя негова роднина /дъщеря, племеница/ ако е свързана с него.
За Ефеоглу - те всичките са си от селото, няма кой да във връзка с тях. Ама знае ли се?
СЦ  забравиха  дядото на Каврук в затвора, дали не са забравили и някоя сестра или братовчедка някъде?
И остават Ишъклъ - някоя свързана с Гедиз, която идва да го посети.

Не зная - от мен толкова мислене. Ще чета какво вие ще предположите - пък дано все някоя да познае или налучка нещо.

# 614
  • Пловдив
Защо постоянно навсякъде натъртват това със смъртта на Санджар, да не ни подготвят за сезон без Енгин Sad /пепел ми на клавиатурата/. Иначе от анализите които правите се замислих с това как главните преживяват едно и също, значи сега е ред на Наре да живее 8 години без Мелек , та да са квит и там със Санджар /не знам как ми хрумна, но явно съм пристрастна и Санджар ми е на сърце/. За Гедиз и аз мисля ,че новата актриса ще е изненадата, но каква ще го играе тя?

Общи условия

Активация на акаунт