Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 397

• 42 453
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Нищо не познахме....
Ето как Гедиз отново е в центъра на събитията.

# 691
Точно като на филм!
Как пък точно Кахраман намери Мелек!
Че пък я заведе при Гедиз. Ето сега Гедиз ще е супергероя за Наре.
Може би наистина  тя трябва да започне нов живот...

# 692
Мелек е примамката за Наре.Интересно при какви усовия и къде ще я получи.

# 693

Че пък я заведе при Гедиз. Ето сега Гедиз ще е супергероя за Наре.
Може би наистина  тя трябва да започне нов живот...

Не може да е супер!
Просто ще видим какво ще направи Гедиз?
Отново ще сгреши, защото любовта е едностранна от негова страна. Мое мнение.

# 694
Мелек е примамката за Наре.Интересно при какви усовия и къде ще я получи.

Как да стане примамка, като е при Гедиз. Той веднага ще каже на Наре.

# 695
  • Пловдив
В мен се прокрадва съмнението - някакъв пазарлък с Кахраман и Гедиз да простреля Санджар...
Е, това ще е бомба финал.
Нещо по памет: Санджар казва, видях че той ме застреля.

# 696
# 697
И сега какво 🙄, въпросът е жив ли е Санджар или не... И що са бесни и оклюмали наргедите 🙄, Гедиз си е жив и здрав, Санджар е под въпрос 🤔 А-а, да, иска им се да гледат друг сериал, а не този, ами да не са се мъчили 😜

Плуващия Санджар, паралела с малкия Санджар, плачещата Наре и любимата ми тъжна музика беше сърцераздирателно 💔

# 698
А тази Джемиле /нещо такова каза/ каква ли е на Кахраман?
Да не би да е "загиналата" му жена, която той незнайно как и защо крие от света?
Или пък да му сестра?

Ако Наре се метне в морето и тя - ще ги призная.

# 699
  • Пловдив

Не можеш да отделиш любовта ми и дъщеря ми от мен, само през трупа ми!
Не можеш да скъсаш с мен, Наре!

# 700
На мен Елван ми пълни душата. Ще си се бори жената за семейството! Наре малко глупавичка- да се фръцка насам натам при положение, че знае, че Акън е на свобода и има пари. Мелек - трогателна. Гедиз- също ми хареса. Наре какви разсъждения дръпна за бащините сърца, като се има предвид нейния...А тази “новата” девойка много ку..енска роля са и дали. Освен Кахраман да спаси Санджар не виждам кой друг...този финал беше глупав.

# 701
  • Пловдив

На първо място в тренда тази вечер.

Поздрав от Неслихан и операторът ни - Сердар Армутлу.

# 702
Момичета Two Hearts
Каквото и да предполагахме - нищо не познахме. Всъщност аз за мене си познах едно нещо. Санджар ще скочи в морето за да стига яхтата.
И тъй като нищо не познавам - обещавам лятото да правя всичко друго, а не  да правя предположения за по-нататък.

# 703
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=P08guyazevw

"Дъщерята на посланика" - 17 епизод (сезон финал) - ОРИГИНАЛ.

# 704
  • Pleven, Bulgaria
И сега какво 🙄, въпросът е жив ли е Санджар или не... И що са бесни и оклюмали наргедите 🙄, Гедиз си е жив и здрав, Санджар е под въпрос 🤔 А-а, да, иска им се да гледат друг сериал, а не този, ами да не са се мъчили 😜

Плуващия Санджар, паралела с малкия Санджар, плачещата Наре и любимата ми тъжна музика беше сърцераздирателно 💔

Бесни са,щото отсайта на Стар им пуснаха пост да не се надяват,че Санджар ще умре...Аз вече не ги следя и не им обръщам внимание.Всеки си гледа от неговата маслина или мачта и си интерпретира според кръгозора си.....
Когато си пусках поста,щях да напиша,че 16 епизод беше най-хубавият за мен.Обаче не е вярно.Страхотен беше 17-ят!!!Най-добрият!!!Енгин и Неслихан бяха страхотни!Аз пак си виждам химия и физика между тях.
Нищичко не разбирам от турски,но според мен Санджар постави ясно нещата пред Гедиз,а и пред Наре.Няма да я остави,няма да я забрави,а дъщеря си-в никакъв случай.Мисля,че и Наре ще си даде сметка,докато го мисли за умрял/да не дава господ/,че той е любовта на живота и.Зехра разбра,че има чувства към Каврук или скоро ще разбере.....
Аз съм повече от доволна от развитието на действието и от края на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт