Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 41 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Усмивка, честито, че вече сте официално семейство и пред закона! Всичко изглежда чудесно, но най-прекрасни сте вие!

Аз да ви се похваля, че снощи си поръчах бельо. Преди няколко седмици го харесах, а вчера даже го хванах с 20 процента отстъпка.
Черпя ви с малко сладост по случай нашата десета годишнина.
Скрит текст:

# 106
  • София
Усмивка, честито! Страхотна двойка сте! Много щастие ви пожелавам и догодина сватба.

Велт, честито и на вас, тортата изглежда страхотно, ти ли си я правила?

# 107
Велт, честито и на вас, тортата изглежда страхотно, ти ли си я правила?
Да. Heart

# 108
  • София
usmvka, честито! Прекрасни снимки.

Juicy Pigeon, съжалявам да го чуя. Успех през ноември. Не е толкова далеч.

При нас подготовката върви. Получих си чантата. Точно такава, каквато исках. Булката също я хареса. Предстои ми покупка на бельо, защото сутиенът ми ще бъде захванат за роклята и от модната къща искат да го занеса скоро.

# 109
Момичета, мога ли да помоля тези които бяха избрали за гримъор Боряна Стефанова - да качат снимки от сватбения си грим. Май искам да я избера за моят сватбен грим , но пък искам да видя реално как ги прави нещата. Разгледах портфолиото и-  и изглежда доста добре.
Също така приемам и различни идеи от други гримъори - които не се притеснява да качи снимки. Благодаря ви!

# 110
Честито усмивка!

Сега пък може и да не я отлагаме за ноември. Имаме проблеми с роднините, няма да изпадам в детайли, че се нервирам много сериозно. Общо взето ни се извиват ръцете, има сърдити, вече се и изпокарахме с мъжа. Ама така е като се опитваме да угодим на всеки, вместо да гледаме себе си. И по- лошото е, че даже не е дотолкова продиктувана от вируса цялата ситуация.

# 111
  • София
Имаше такива булки, но ни се отложи сватбата. За съжаление, тя е заета за новата ни дата и още не съм се спряла на нов гримьор. Харесах май 1-2,но не съм писала и бих се радвала и аз, ако другите споделят при кого ще им е.

Велт, може ли рецепта за тортата.

# 112
Niya, моята гримьорка е Виктория Драганова. Беше на едно от изложенията. Там ми направи пробен, светлината беше много кофти и въпреки това много се харесах.

# 113
Честито усмивка!

Сега пък може и да не я отлагаме за ноември. Имаме проблеми с роднините, няма да изпадам в детайли, че се нервирам много сериозно. Общо взето ни се извиват ръцете, има сърдити, вече се и изпокарахме с мъжа. Ама така е като се опитваме да угодим на всеки, вместо да гледаме себе си. И по- лошото е, че даже не е дотолкова продиктувана от вируса цялата ситуация.

И ние имахме такива проблеми ... заради членове на семейството. Аз много плаках. По инициатива на ММ седнахме, поговорихме първо аз и той и после с въпросните членове на семейството му и инициатори на скандала (майка ми, сестра му, баба му). Той им даде да разберат, че това е нашата сватба. На него не му пука за детайли, но иска аз да съм щастлива и щом аз искам нещо те трябва или да го направят или да замълчат и да не ме принуждават на други неща.

# 114
Опитват се да ви разубедят да не правите сватба тази година ли? Това ми е много странно. Ако е възможно да има празненството, аз не виждам защо да няма. В крайна сметка предполагам, че младоженците си поемат разноските и ако случайно стане така, че пак има ограничения, тогава просто ще се разберете с хотела и подизпълнителите. В крайна сметка, който иска да идва. Ако ги е страх, могат и с маски и ръкавици да дойдат, това си е тяхна работа. Дано в бъдеще да не се бъркат така във вашите планове. Всяко семейство си решава само.

# 115
Не, не е за отлагане, а за това как да протече сватбата, как да са обичайте, традициите, проблем с шафери-шаферки. За всичко имат мнение, което не е искано!

# 116
  • София
Момичета, не е моя работа да ви давам съвети, но това си е вашият ден, защо се съобразявате с други хОра? Булката и младоженецът каквото решат, това е. Който желае, нека дойде. Който не иска, да си седи вкъщи.

И нашата булка е заложила на Виктория Драганова.

# 117
С две думи, рода 1 вероятно няма да дойде, а част рода 2 се сърди, че ако са позволени сватбите пак ще се наложи да отменим заради рода 1. Мен ме ядосва факта, че искахме да изчакаме до 15 юни да видим какво още ще отпадне като мерки. То е ясно, че ако не позволят сватбите, ще я отложим за ноември, но тук проблема според мен въобще не е дали ще са позволени или не. Сватбата ще се плаща от двете семейства, така пожелаха. Но дори и ние да плащахме, щеше да е същото. И в крайна сметка какво стана? Сърдити роднини, с мъжа се изпокарахме, вместо да се радваме, че ни предстои такова събитие.

# 118
То, ако започнем да угаждаме на всеки, накрая каквото и да е събитие или нещо няма да бъде наше лично, ами все едно благотворително дело. Ще се чудиш на теб и мъжа ти ли е сватбата или тяхна. То вярно, че се прави, за да се сподели емоция, ама все пак... Аз не бих се обаждала така, защото после, ако нещо не стане, ще кажат "Ти си виновна, ти ме накара". Интересно те не се ли замислят над това.

# 119
Ами не знам някой над нещо замисля ли се, или цялото мислене е стоварено върху нас двамата, но факт. Ще стане голям панаир ако имаме възможност да я проведем през юли, но сме я преместили за ноември и в последствие се окаже, че през ноември пак има забрани.

Общи условия

Активация на акаунт