Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 41 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
И на мен ми е интерено как ще се процедира с дикотеките.И още по интересно ми е как сватба не може,не може да се играят хора,но в дискотеката всичко е възможно.Четейки и форумите в фб как всички с точност казват,че сватбите ще им се състоят както са ги замислили,започвам да се чудя дали не избързахме като избрахме нова дата.Принципно всички от екипа който бях наела са на мнение че лятото сватби ще има.Дори ми казаха,че датата ми така или иначе няма да се заеме от др в последния момент и ако си променя мнението ще могат да отреагират.Коментирайки това с част от гостите ми,те казаха че нямало смисъл да чакам до др лятото да съм действала сега.То принципно може да стане,защото всичко е готово и седи в кашони 😁Утре ще ходя и да си взема роклята,защото се нуждаеше от лека корекция,др седмица трябва да ми пристигне и халата от Кремка.Та наистина не знам какво да правиме 😁 в голяма дилема сме.

Ако наистина можеш да отреагираш седмица преди сватбата, защо не?

# 91
Marchelsi : единственното което нямаме за сватбата са погачите и тортата.Тортата не ми е профлем защото 3 дни преди сватбата могат да отреагират.Алкохола пък си седи в мазето 🤣 50 литра домашна ракия,30л уиски,вино и само бира трябва да купиме.Колата е също на лице.Гримьорката и фризьорката също,много мои близки които ще са и гости на самата сватбата.
Така или иначе отмененото кръщене на детето ни беше изместено за 5 юли (на моя рожден ден) 60човека.И от ресторанта ми казаха,че ако аз не го отменя те ще го направят да не се притеснявам.Та ако то протече както трябва няма да има проблем и сватба да има.Плюс това онзи ден минах покрай ресторанта,имаше бал,коли и доста хора.Хората си пиеха и танцуваха до сутринта както се казва.

# 92
Радост, щом гостите и екипа нямат проблем да отреагират в последния момент, може да си запазите втората дата за всеки случай. Замислих се, че ако решим да я отменим и примерно от 1 юли разрешат провеждане на такива събития, ще се гръмна. За съжаление нямаме опция да решим в последния момент, защото водещата иска да знае какво сме решили през юни. Не съм сигурна дали другите ангажирани ще са съгласни да са на изчакване. Но щом при вас няма проблем, на твое място бих пробвала за тази година.

Момичета, ударих на камък с фризьора, който ни беше препоръчан от колежките на майка ми. Часовете му за нашата дата и датите около нея били заети от абитуриентки, защото баловете щели да бъдат тогава (отчасти предполагам добра новина). Единствения вариант е да отида в студиото му, но то е прекалено далеч от вкъщи. Сега не знам какво да правя Grinning Grinning Не ми се иска да стрелям на сляпо както се казва, и да давам няколко пъти пари за пробна прическа при различни фризьори, за които нямам препоръки.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 15:19 от Juicy Pigeon

# 93
  • София
Radosttt., аз пиша едно и също 100 пъти, но няма кой да гарантира, че другата година всичко ще е наред, няма да има маски, карантина и т.н. Вирусът е непознат и никой няма идея, дали няма да е на приливи и отливи. Ако имаш вариант за изчакване и сватбата може да се проведе така, както вие искате, аз бих си оставила първата дата.

martina.petrova, много трудно ще намерите желаещи младоженци за съответната дата. Според мен говорете с ресторанта да ви върнат част от капарото предвид обстоятелствата.

Juicy Pigeon, за коя част на София търсиш фризьор?

# 94
Missence, за Манастирски ливади, ама се задействах сериозно и на 4ти ще дойде фризьорка вкъщи да ми прави пробна прическа.

# 95
  • София
Missence, за Манастирски ливади, ама се задействах сериозно и на 4ти ще дойде фризьорка вкъщи да ми прави пробна прическа.
Чудесно! Дано останеш доволна! Пиши после как е минало. Аз миналата седмица бях на пробна прическа и останах доволна. Булката също ме хареса.

# 96
Някой беше питал по-напред за гримьори в София - днес и аз започнах да си правя проучванията в тази насока. Честно казано лошичко ми стана от това, което се предлага. Прегледах първо препоръчаните в блога на Н. Митев с идеята, че ще избера бързо от там, но явно тук няма да ми помогне.
Изборът ми май ще е между Боряна Стефанова, Алекс Каменова и Марина Младенова.
Последната (единственото откритие от списъка на Митев) ме впечатли най-много, но прави (или поне споделя) основно editorial - фотосесии за списания. Някой срещал ли е мнения за нея, цени? Дали тази разлика в специализацията би изиграла лоша шега?
За фризьор оставам твърдо при моята си фризьорка, да е жива и здрава. Не съм я питала за цени - колкото трябва, толкова ще дам. Не искам друг и не мисля, че има по-добър от нея.

# 97
Аз запазих Боряна Стефанова. Много съм доволна от отношението, а и се очаква доста да я разкарвам. Първо в дома на младоженеца, после при мен... Чак ми дожаля.
Изгледах няколко видеа, в които гримира булки и шаферки и се отказах от пробния грим. И без него ще изглеждам прекрасно, сигурна съм.

# 98
Отлагаме сватбата за ноември ние. Не ми се коментира поради какви причини.

# 99
Някой беше питал по-напред за гримьори в София - днес и аз започнах да си правя проучванията в тази насока. Честно казано лошичко ми стана от това, което се предлага. Прегледах първо препоръчаните в блога на Н. Митев с идеята, че ще избера бързо от там, но явно тук няма да ми помогне.
Изборът ми май ще е между Боряна Стефанова, Алекс Каменова и Марина Младенова.
Последната (единственото откритие от списъка на Митев) ме впечатли най-много, но прави (или поне споделя) основно editorial - фотосесии за списания. Някой срещал ли е мнения за нея, цени? Дали тази разлика в специализацията би изиграла лоша шега?
За фризьор оставам твърдо при моята си фризьорка, да е жива и здрава. Не съм я питала за цени - колкото трябва, толкова ще дам. Не искам друг и не мисля, че има по-добър от нея.

Здравей,
Познавам лично Маринка добра е като гримьор и като човек. Направи моя грим,когато бях абитуриентка и беше супер. Тогава за времето му беше 60лв преди 6 години. Силно вероятно е в днешни дни за булки да взима около 100лв .

Хубава вечер 🌸

# 100
Tеди, съжалявам....Ние също я отлагаме за догодина. Много ми е кофти, но здраве да е ще я направим догодина много хубава. Дай боже, всички да имате хубави сватби, ще ви чета и съприживявам с вас.

# 101
Здравейте момичета! Нашата сватба е началото на юли на открито и въпреки, че разрешение още няма подготовката върви. Искам да ви попитам имате ли идея откъде мога да закупя луксозни салфетки от хартия? А също и сватбената торта ще е придружена ли с пастички или ще е една и ще се реже от ресторанта? Благодаря и спорен ден! Simple Smile

# 102
Здравейте момичета! Нашата сватба е началото на юли на открито и въпреки, че разрешение още няма подготовката върви. Искам да ви попитам имате ли идея откъде мога да закупя луксозни салфетки от хартия? А също и сватбената торта ще е придружена ли с пастички или ще е една и ще се реже от ресторанта? Благодаря и спорен ден! Simple Smile

Здравей.
За салфетките.
Много хвалят тези:
http://polisunduni.com/продукт/продукти-салфетки/
Понеже ми ги предлагат в ресторанта на 0,70ст броя реших, че ще е тъпо да си ги купя аз. А и пак за 90 салфетки ми се виждат много 60лв.

Аз поръчах ето такива

http://lebed.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BB%D1%84%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B8 … l_rose-13943.html

Ето и реална снимка:

За тортата: ние сме се спряли на цяла три или четири етажна торта. Все още не сме избрали сладкарница, която да я прави, но не искаме малка торта и пасти отделно.

# 103
Момичета, вече ви пиша като госпожа! Уцелихме деня, в който валя най-много и дъжд, и буря, и градушка, но както се казва дай боже да ни върви по вода! Grinning Искам да направя един пост и във фейсбук групата на булките, но ще изчакам снимките да станат готови. Ще ви пусна само няколко от телефона на майка ми тук. Започвам да разказвам!

Така, сутринта се приготвихме спокойно, направих си сама косата, защото реших, че няма смисъл да ходя на фризьор тъй като ще сме малко хора, знаете.
Поръчахме веган торта (защото мъжо е алергичен към млечни продукти) от Loving Hut https://lovinghut.bg/ Тортата е мента и шоколад, изключително вкусна, много сме доволни! След толкова търсене и пробване най-накрая открихме нашето място както за малкото празненство, така и за догодина. Екипът е приятелски настроен, много усмихнати хора, накараха ни да се почувстваме специални. Силно ги препоръчвам.

Ритуала зала Триадица - абсолютно разочарована съм от непрофесионализма. Разбирам, че носенето на маски от всички е задължително, но начинът, по който ни посрещнаха беше студен, неприветлив. Всички ние, 7 души, трябваше да си оставим багажа на едно малко столче във фоайето. Разбирате колко неприятно се почувствахме, също и от държанието на дамата, която ни взе личните карти. Никой не ни каза предварително как ще се проведе ритуалът, затова не успяхме да го запишем на близките ни. Нямахме време за реакция. Дамата, която ни води също беше доста студена, два пъти я попитах нещо, тя въобще не ми отговори, нямаше никакво персонално отношение. Въобще не препоръчвам тази зала! Добре, че ще имаме изнесен ритуал догодина.

Момичето, което ни превеждаше за семейството в Англия беше чудесно! Ако някой има нужда от преводач, мога да дам контакт. Тя успя да предаде емоцията ни и беше много хубаво.

Ресторантът, в който бяхме е Спагети кичън на ул. "6-ти септември". Супер доволни сме от храната и обслужването, отнесоха се с внимание и разбиране към нас. Heart

И тук искам да кажа, че човекът, който най-много успя да ни помогне за сватбеното настроение беше Йоана от сватбена агенция Angeli D'Amore https://m.facebook.com/angelidiamore/ . Тя украси масата ни, беше много цветно и весело, точно от каквото имахме нужда. Всички гости от ресторанта ни поздравиха, не го очаквахме въобще! Но беше много мило. Освен всичко от агенцията изпратиха цветя на майка му с поздравителна картичка и на масата в ресторанта имаше и за моята майка. Радвам се, че ще бъдем със същата агенция за сватбата догодина, нямам съмнение, че ще се получи супер.

Фотографът бе чичо ми, беше интересно да си правим фотосесия посред дъжд и вятър, хич не ми беше студено Grinning

А след обядът се прибрахме вкъщи и си поръчахме храна от Тадж Махал, но бяхме толкова сити, че я оставихме за другия ден. Grinning

Да ви кажа честно, ние и преди подписа си се чувствахме женени. За нас няма разлика, просто цялото мини празненство беше, за да споделим момента с родителите си. Въпреки, че неговото семейство не успя да дойде, видях как братята му се просълзиха. Радвам се, че всичко, което видяха макар и на камера, им хареса. И най-вече се радвам, че милата ми баба успя да дойде. Аз много я обичам и тя също е щастлива за нас. На другия ден отидохме да си вземем подаръците и картичките от компанията за доставки GGBG. Беше много странно, че тогава се разминахме с една жена на улицата и тя ни каза "Ах, каква хубава двойка сте, бъдеще щастливи". Не беше от ромски произход Grinning

А сега ще ви пусна няколко снимки и виртуално ви черпя със сватбената торта. Надявам се да се видим с вас скоро Heart

Б

# 104
usmvka Честито!

Общи условия

Активация на акаунт