Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 40 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Те, че гостите понякога са за бой- така е, ама да ви кажа какво направи булката, на която щяхме да сме на сватба този месец. Аз май бях писала, вече, че решиха да отложат сватбата за 2021г като помоли кумата си да ни предаде. Не си направи труда 3 месеца да звънне/ да каже, че се променят нещата. И това момиче уж се водеше от близките хора в обкръжението ми, а не някаква 3-та, 4-та братовчедка, но капакът на всичко беше, когато вчера видях, във ФБ, че вече е с новата си фамилия. За мен това е безкрайно неуважително и ако евентуално въобще съм поканена на новата сватба изобщо няма да отида. Вижда се каква е ситуацията, ама обади се, обясни, кажи... Много ми е тъпо, не го очаквах от нея.

# 496
За мен е и неуважително кумата, (която естествено не познава всички гости) да се обажда на гостите и да отменя тържеството, вместо това да сторят младоженците и техните родители.

# 497
Здравейте, момичета!
Ние окончателно сме в България и ни тресат ремонтни, сватбени и всякакви вълнения.
Вчера бях в Алфа Брайдс - не искам твърде да ги хваля преди да си взема роклята, но на този етап съм очарована от цялата ни комуникация. Ще правим корекции чак втората седмица на август. Ще ми изгладят и воала, макар че не е купен от тях.
Купихме си свещи от сватбения център. Младоженецът е в процес на избор на костюм. Вървят нещата. Надявам се скоро да се видим и с управителката на ресторанта и най-вече сегашната несигурност да се стабилизира.

# 498
  • София
За мен е и неуважително кумата, (която естествено не познава всички гости) да се обажда на гостите и да отменя тържеството, вместо това да сторят младоженците и техните родители.

Хич не се и обади, писа в групата за моминското във ФБ...

# 499
Хайде пак ограничения за сватбите. Ще се гръмна...

# 500
  • София
Хайде пак ограничения за сватбите. Ще се гръмна...
Да. До 30 души. Младоженците ще отменят.

# 501
Нас ни посъветваха да изчакаме до понеделник- вторник. Историята все още помни случаите, когато се пускаше заповед и след половин ден се променя Joy Няколко госта ни предложиха да се съберем само с роднини на датата и след това да отпразнуваме само с приятели Joy

# 502
Вашата кога беше?
Дано отложат всичко !

Нас ни посъветваха да изчакаме до понеделник- вторник. Историята все още помни случаите, когато се пускаше заповед и след половин ден се променя Joy Няколко госта ни предложиха да се съберем само с роднини на датата и след това да отпразнуваме само с приятели Joy

# 503
Вашата кога беше?
Дано отложат всичко !

За другия петък... Joy

# 504
Вашата кога беше?
Дано отложат всичко !

За другия петък... Joy

На това му се казва твърда булка, достойна за орден "Смело сърце"  Grinning

# 505
Минавам набързо само да се отчета.
Днес сключихме граждански брак в присъствието на десет души. ( Чисто съвпадение с позволената бройка).
Всички без нас четиримата бяха с маски.
И макар че живеем заедно,имаме и дете емоцията беше голяма. Имаше и малко сълзи от щастие. Голямото ни тържество остава за Септември,но дори и да не се състои се радваме,че взехме решение да подпишем сега и да изживеем деня си.
Заповедта на Ананиев ме ядоса донякъде, но си повтарям ,че има време и не бива днешният ден да си го разваляме с размисли Дали/Или.
Няма да отлагаме до последно!

Пожелавам на всички бъдещи младоженци същите положителни емоции и да изживеете деня си както си го представяте!!

# 506
Днес сключихме граждански брак в присъствието на десет души. ( Чисто съвпадение с позволената бройка).
И макар че живеем заедно,имаме и дете емоцията беше голяма. Имаше и малко сълзи от щастие. Голямото ни тържество остава за Септември,но дори и да не се състои се радваме,че взехме решение да подпишем сега и да изживеем деня си.
Заповедта на Ананиев ме ядоса донякъде, но си повтарям ,че има време и не бива днешният ден да си го разваляме с размисли Дали/Или.

Пожелавам на всички бъдещи младоженци същите положителни емоции и да изживеете деня си както си го представяте!!

Честито!
Не бях разбрала, че има ограничения за броя присъстващи в ритуалната зала? Къде беше вашето подписване?

# 507

Честито!
Не бях разбрала, че има ограничения за броя присъстващи в ритуалната зала? Къде беше вашето подписване?
В ритуална зала Оборище. Още като носих документите в понеделник ме предупредиха,а и на вратата имаше указания за маските,броя на хората и да изчакваме реда си отвън,те ще ни повикат.

# 508
Благодаря ти! Десет човека общо, с включени младоженците предполагам?

# 509
  • София
Уединг, честито! Дълги години семейно щастие!

За ритуалната зала, зависи от залата, в по-големите май дават и по 20 души.

Общи условия

Активация на акаунт