Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 40 958
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Уединг , честито ! Обичайте се и се подкрепяйте !!!

# 511
Благодаря ти! Десет човека общо, с включени младоженците предполагам?
В нашия случай-да, но и Ния е права,че в някои зали допускат и повече хора.

# 512

Ние също сме в Оборище, затова ми беше полезно. Благодаря Simple Smile Ще ги питам дали и децата ги броят за хора Simple Smile и ще се преброим.

# 513

Ние също сме в Оборище, затова ми беше полезно. Благодаря Simple Smile Ще ги питам дали и децата ги броят за хора Simple Smile и ще се преброим.

Нашето не го броиха 😁

# 514
  • UK
Здравейте, дами! Не съм писала от март насам, сватбата ни трябваше да е на 5 юли, миналата неделя, но я отложихме, тъй като ние с младоженеца и половината гости сме в Англия, майка му има астма и т.н. просто нямаше как. Насрочихме нова дата за юли 2021 живот и здраве, надявам се дотогава тази пандемия да е приключила и положението да се е нормализирало. Сватбата ще е в Мавруда в Пловдив. Все още не сме напреднали много с организацията, аз имам рокля, от неделя минавам на сватбена диета, имаме и фотограф и засега толкова. Ще следя темата. Успех на всички бъдещи булки! Revolving Hearts

# 515
Здравейте, момичета. Аз да ви се похваля, че вече имам червило. Много съм доволна от консултантката в Дъглас! И тя като нас тази година ще е булка през септември!

Ето го червилото:

Доста мека и кремообразна формула е. Не се събира в ъгълчетата на устните и не оставя следи. А в същото време е доооооста трайно. Нанесох го точно преди обяд около 1 и го махнах вечерта в 9, но от към ядене само имаше обяд и пиене на много вода. Най-вероятно на сватбата ще го нанеса поне няколко пъти, но въпроса е, че не се наслоява. Много ми харесва.

Поръчах най-накрая и златни букви за закаче зад нас. Ето го проекта, като ще бъдат една идея по-дебели буквите. Все още чакам да го финализираме, като модел и после ще има печат.
Ще ви споделя крайният резултат и ако съм доволна ще ви дам координати, на която са и нужни.

# 516
Здравейте, момичета. Аз да ви се похваля, че вече имам червило. Много съм доволна от консултантката в Дъглас! И тя като нас тази година ще е булка през септември!

Ето го червилото:

Доста мека и кремообразна формула е. Не се събира в ъгълчетата на устните и не оставя следи. А в същото време е доооооста трайно. Нанесох го точно преди обяд около 1 и го махнах вечерта в 9, но от към ядене само имаше обяд и пиене на много вода. Най-вероятно на сватбата ще го нанеса поне няколко пъти, но въпроса е, че не се наслоява. Много ми харесва.

Поръчах най-накрая и златни букви за закаче зад нас. Ето го проекта, като ще бъдат една идея по-дебели буквите. Все още чакам да го финализираме, като модел и после ще има печат.
Ще ви споделя крайният резултат и ако съм доволна ще ви дам координати, на която са и нужни.

Здравей,
АЗ СЪМ КОНСУЛТАНТКАТА 😄😄😄😄😄 ❤❤❤ Знаех си, че си една от момичетата, която пише в Булките !!! Радвам се, че съм ти помогнала с избора.

🌸

# 517
Здравейте, момичета, търся си къса булчинска рокля! Някакви предложения къде мога да намеря такава.

# 518
Здравейте дами Flowers Hibiscus
Относно новата заповед и ограниченията,  на официалния сайт пише, че Ананиев нарежда тази заповед за временна от 10.07 до 15.07 т.е. за 5 дни Rolling Eyes
Не знам дали е някаква грешка от тяхна страна, но добавям отдолу отрязък от мястото, където го видях.

Също така, честито на вече омъжените дами Nature Sparkles

# 519
Tulip, не е грешка. Още не е издадена новата заповед, с която се удължава извънредната обстановка до края на юли. Вероятно когато издадат нея, ще включат и новите глупости от 10ти.

# 520
Здравейте,по този повод с 30-те човека какво мислите,булките които сте сега.Следващите 2/3 седмици.Ще си ги правите ли сватбите.Аз съм след 10 дена почти и се чудя доста🤔🤔

# 521
Ние си чакаме до последно. Ако остане ограничението за 30 човека на 17ти ще подпишем с роднините и ще се почерпим в ресторанта, а някой от дните след това ще се съберем и с приятелите. Гостите ни влязоха в положение, даже повечето от тях ни го предложиха този вариант, ама на мен не ми допада. Не намирам за нормално Борисов да казва на хилядите хора на площада "протестирайте си" и в следващия момент ограничения дори за открити сватби 30 човека. Все едно някой спазва дистанция на протестите....

# 522
Tulip, не е грешка. Още не е издадена новата заповед, с която се удължава извънредната обстановка до края на юли. Вероятно когато издадат нея, ще включат и новите глупости от 10ти.

Макар това да звучи най-логично не е напълно вярно. Извънредната епидемична обстановка е до края на Юли ( засега).

# 523
  • Wonderland
Март си правихме среща и три от момичетата бяхме с Алекса, но ничия сватба не е минала още, така че впечатления не мога да дам от крайния резултат, а това е най-важното, че някои едно обещават на снимки, пък после друго излиза.

Получих добра оферта и по-специално отношение от Алекса и Сватбена приказка и съм в голяма дилема 😅😅😅

# 524
Rapunzell :  Ние наехме Сватбена приказка.Ако сватбата се състои след 2 седмици,ще кажа дали съм доволна.На този етап съм,по отношение на комуникация,обещават ,че всичко ще е така както го искам.Ще видиме на края как ще са нещата.

Общи условия

Активация на акаунт