Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 40 955
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Най-добре изчакай Радост да каже, при нея цените са по-ниски и ако наистина всичко, е както обещават, то ще е страхотно. Само имайте предвид, че има две агенции Сватбена приказка, да не стане грешка, уточнете се, че говорите за една и съща.

# 526
Пак отхлабват мерките. Да видим заповедта каква ще бъде.

# 527
# 528
# 529
Поуката след последните няколко месеца?
Не си правете планове, а ако имате такива вече - не ги отменяйте до последно!
И все пак мина уикенда и тогава отмениха предишната заповед 🤷

# 530
  • София
Представям си разочарованието и за младоженците, които бяха за този уикенд.

# 531
Представям си разочарованието и за младоженците, които бяха за този уикенд.

Младоженците този уикенд пострадаха най- много, но от някъде се появи нещо като заповед на Кунчев, че събитията на 10, 11 и 12 юли могат да бъдат проведени след разрешение от РЗИ. Голяма каша направиха.

# 532
Както каза Ния,агенцийте са две.Аз говоря за тази ;

# 533
Мен ме преследват някакви проблеми постоянно. Оказва се, че точно в деня на сватбата има планирано прекъсване на тока от 09:00 до 16:00 в нашия блок. Дано поне и Софийска вода да не са решили нещо да правят... Joy

# 534
  • Wonderland
Както каза Ния,агенцийте са две.Аз говоря за тази ;

Същата. Simple Smile Намерих снимки с техни разкошни украси от сватба в Равно поле в страницата на някой фотограф (вече следвам толкова много, че не знам кой е) и много позитивни впечатления от булката във Facebook групите. Изглежда страхотно, имат и много снимки в сайта, но са с лошо качество, а други отзиви не намирам.. Grinning Ще чакам мнениe! Heart

# 535
И ние се спряхме на същата агенция. Ще чакам да споделите впечатления. За софийска агенция цените им са прекрасни.

# 536
Не  знам  за вас  момичета, но ние мислим  да отменим  достатъчно съм стреасирана и без  ще има/няма да има сватба Sad а пък и  сме извън  България  така  че и организацията ни е  доста  назад.... Надявам се само   хотела, ДЖ и  агенцията  да ни влязат в положение, защото вече пренасочихме за септември.

# 537
  • Wonderland
Не  знам  за вас  момичета, но ние мислим  да отменим  достатъчно съм стреасирана и без  ще има/няма да има сватба Sad а пък и  сме извън  България  така  че и организацията ни е  доста  назад.... Надявам се само   хотела, ДЖ и  агенцията  да ни влязат в положение, защото вече пренасочихме за септември.

Не искам никого да обезкуражавам, но вируса няма да изчезне другата пролет/лято/есен.. и нямаме гаранция, че дотогава ще са спрели с това "ще има сватби"/"няма да има". Разбирам притесненията на всички и съчувствам, наистина, но ние планираме за другата есен и пак не смея да се въодушевявам много, защото никога не се знае какво може да стане... Sad Така ще е известно време...

# 538
Рапунцел, съгласна съм с теб. Нашата сватба ще е 08.2021г, радвам се, че ще сме на открито за всички части от сватбата, но пак не означава, че ще може да бъде безпроблемно...

# 539
  • София
Нашите младоженци все пак взеха решение да правят сватба според първоначалния план. Ситуацията няма да се промени за месец-два или за година-две. Така ще е занапред, а вече всичко е готово.

Общи условия

Активация на акаунт