Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 40 952
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
За да разведря малко тези, които не следват фейсбук групите - откраднах си идея за покани:

Става и за вложка към поканата с новата дата. Joy

# 541
Здравейте момичета!

Ние с мъжа ми вече сме съпруг и съпруга. Simple Smile Издържахме на напрежението. Последните буквално 3 дни преди сватбата когато имаше заповед за 30 човека, после отвориха един прозорец от 10 до 12 юли. Тържеството беше прекрасно. Нашият съвет е: не се отказвайте, защото всичко може да се промени за няколко часа. Напрежението е меко казано огромно. Забелязахме, че около централните емисии новини позвъняванията от гостите с въпроса какво става със сватбата се увеличаваха. Няма никаква сигурност с този вирус. Така, че дръжте до последно. Чакаме с нетърпение фотото и видеото. Успех на всички и страхотни сватби да имате! Simple Smile

# 542
Както каза Ния,агенцийте са две.Аз говоря за тази ;

Същата. Simple Smile Намерих снимки с техни разкошни украси от сватба в Равно поле в страницата на някой фотограф (вече следвам толкова много, че не знам кой е) и много позитивни впечатления от булката във Facebook групите. Изглежда страхотно, имат и много снимки в сайта, но са с лошо качество, а други отзиви не намирам.. Grinning Ще чакам мнениe! Heart

И ние сме с тази агенция - украсите са невероятни! Сестра ми преди 6 г. за нейната сватба също беше с тази агенция, та аз имам впечатления и от там. 😊

# 543
  • Wonderland

Същата. Simple Smile Намерих снимки с техни разкошни украси от сватба в Равно поле в страницата на някой фотограф (вече следвам толкова много, че не знам кой е) и много позитивни впечатления от булката във Facebook групите. Изглежда страхотно, имат и много снимки в сайта, но са с лошо качество, а други отзиви не намирам.. Grinning Ще чакам мнениe! Heart

И ние сме с тази агенция - украсите са невероятни! Сестра ми преди 6 г. за нейната сватба също беше с тази агенция, та аз имам впечатления и от там. 😊

Аз пък междувременно получих оферта от "Дует", за които като че ли най-малко отзиви съм чувала и в момента търся по групи и форуми Grinning
Офертата им беше доста впечатляваща, чак ме накараха да се замисля, та май ще е на принципа "който е свободен за моята дата, щом се реша" Grinning

# 544
  • София

Аз пък междувременно получих оферта от "Дует", за които като че ли най-малко отзиви съм чувала и в момента търся по групи и форуми Grinning
Офертата им беше доста впечатляваща, чак ме накараха да се замисля, та май ще е на принципа "който е свободен за моята дата, щом се реша" Grinning
Аз съм бил на сватба с тях, украсяваха предната вечер до 23ч. Три симпатични и любезни момичета. Почти никога не обръщам внимание на украси, но ми направи впечатление как се занимаваха до късно (и аз се приготвях цялата предна вечер, че имаше много осветление) Нямам снимки, булката така и не ми прати от тази сватба...за Дует говоря...

# 545
  • София
Момичета, колко грама ви излязоха халките? 6мм избрахме ние, почти класически са, обаче вместо 10-тина грама, колкото се предвиждаше, излязоха 8гр. И сега ми е доста притеснено да не са много тънки и съответно податливи на огъване и т.нат. Чак събота ще ги видя.

# 546
Момичета, колко грама ви излязоха халките? 6мм избрахме ние, почти класически са, обаче вместо 10-тина грама, колкото се предвиждаше, излязоха 8гр. И сега ми е доста притеснено да не са много тънки и съответно податливи на огъване и т.нат. Чак събота ще ги видя.

И ние искахме да са около 10 грама, Моята е 4мм, неговата е 6. Красически.
Смятахме ги моята да е около 3 грама неговата 6+.
Неговата си остана 5.93 гр, а моята я стесняваха няколко пъти и в крайна сметка е 1.78гр, което е доста малко, но ми харесва как ми стой на пръста и все пак е 49 размер. Отново е 4мм дебела. Просто първоначално я бяха направили 54 размер не знам защо. Може би, за да стигнат грамовете, но като почхана да я намалят много падна.

# 547
Нашите двете общо халки са 17,5 грама .Неговата е 10,моята 7 и половина ....

# 548

Боже, много дебели пръсти имам като чета рамерите ви какви са 😄😄😄🐷
Нашите са 12.86 грама. Станаха толкова първо, защото са ми дебели пръстите, второ защото са си широки моделите. Тъкмо си я сложих заедно с годежния да видя как седи.

Днес си купихме свещи от Сватбения салон в Младост. Много простички 14лв са бели с малко златно. Харесах си едни в N candles ама ще ме извиняват 70лв са . Разглеждам за обувки сега, бе доста ми е трудно да си намеря. И рокля за подписването търся, удрям на камък.

🌸

# 549
Нашите са 6 грама двете общо Joy Моята е много малка. Тънки са, дебели не ни бяха удобни.
Нашия ден е утре. Много невероятно ми изглежда, че се случва. Тепърва започвам да надувам балони ...

# 550
Теди, утре ще ти стискам палци всичко ще е супер ...

Аз си мисля да подпишем на морето и догодина сватба

Много се колебая...

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 15:44 от AnMary

# 551
  • София
Прекрасна сватба утре желая, ще пишеш да разкажеш. 😊
Теди, забранени са последователните постове, може да те изтрият.

# 552
  • Бистрица
Ако четат вече преминалите под венчило могат ли да повдигнат завесата със смяната на личните документи?
Аз примерно ще сменям ЛК,Шоф.книжка и талон на колата и ми се ще да знам дали мога в едно бюро за смяна на документите да подам едновременно и за ЛК и за книжка. Миналата година точно така направих,заради изтичане на срокът им,но нямаше промяна в данните. Очевидно,след като ги имам готови ще ходя в КАТ за талон, а след като взема новия талон трябва да мина през застрахователите за издаване на анекс към застраховките ми (питах ги миналия месец при внасяне на вноска и казаха,че трябва освен новата фамилия да отразят данните от новия голям талон в анекса).

# 553
Мисля, че се вадят на отделно място, но аз не съм сменяла книжката, съответно и документите за колата. Дори ме спира полицай и не обърна внимание. Може да сменям колата и не ми се дават излишни пари. По закон трябва до 14 дни или 1 месец да го направиш. В противен случай имаш глоба от 20 лв, което в моя случай е по-добре. Иначе от общината си извадих свидетелство за идентичност на имената, ако в някоя институция ми направят проблем. Хубаво е всеки да си изкара такъв документ, че не се знае по нашите администрации с какво ще се заядат.

# 554
Juicy , късмет и весела сватба утре и не забравяй да се усмихваш . Не нога да си представя вълнението , ден преди сватбата . Ще чакаме да разказваш .

Общи условия

Активация на акаунт