Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 5

• 40 946
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, булки, в търсене съм на агенция, която да се погрижи за арка на плажа, в Созопол решихме да сключим граждански брак. Засега сме запазили само фотограф.
Идеята ни е само да подпишем и да вечеряме с кумовете. Няма да имаме тържество.
Ще се радвам, ако има булки от този район и се включат.

# 556
Мина сватбата. Всичко беше много вълнуващо, успях обаче да се отпусна чак след първия сватбен танц Joy Изпаднах в паника още от обяд. Бях дала телефона на майка ми да слезе да посрещне фотографа и въобще не съм разбрала кога младоженеца е тръгнал с кумовете към нас. Както си стоя по къси панталони и риза чувам клаксони от улицата, поглеждам и те вече завиват към блока... А нито рокля съм облякла, нито бельото, въобще тотално неподготвена бях Joy Младоженеца се появил с кози крак на входната врата и баща ми излязъл отпред да дава отпор на атаката. Гледах видеа после, умрях от смях. Цялото взимане беше супер забавно и не съжалявам, че го направихме. Младоженеца ме намери, пълни обувката ми и т.н. Излизаме да си правим снимки на терасата някой се провиква "булкаа къде са ти обеците". А де, и аз не знам. Не успяха да ги намерят и майка ми ми сложи нейните. На фотосесията (в южния парк) ме нахапаха мравки по краката, после си ударих главата в дърво Joy В ритуалната зала беше приятно, бяхме с маски всички, след подписа ни позволиха да ги махнем с младоженеца. В ресторанта всичко мина наред, водещата за пореден път доказа, че е перфектна. Такава атмосфера и забавления създаде, че сме ревали от смях на игрите. Пожелавам на всички да имате прекрасни сватби и да се забавлявате. Въпреки че бяхме наполовина като брой (120 поканени, дойдоха 59), се получи идеално. Ето малко снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 17:45 от Juicy Pigeon

# 557
Честито , много сте хубави !!! Много ми хареса как си описала денят . Желая ви щастие и много любов !!!

# 558
Juicy Pigeon, честито !!
Дълъг и щастлив семеен живот!
Имали сте незабравим ден!

# 559
Благодаря момичета!

# 560
Честито и от мен, бъдете винаги така щастливи и влюбени! Flowers Bouquet
Наистина запомнящ се ден Smile

# 561
  • София
Страхотна сватба беше! Красота, настроение, дъжд, смях и емоции, които не могат да се опишат. Щастливи младоженци на финала и ние покрай тях!

Не си отменяйте сватбите! Изживейте своя ден!

По-късно ще споделя мнение за екипите, които бяха избрани за сватбения ден. Само искам да кажа, че за мен DJ Стоян Петров е не просто класа. Той надмина всичките ни очаквания.

# 562
Момичетааааааа, нямам търпение да ви споделя вълнението си- от днес имам сватбена рокля... Не съм и предполагала какво вълнение е товаа.... 🥰🥰🥰🥰🥰

# 563
Момичетааааааа, нямам търпение да ви споделя вълнението си- от днес имам сватбена рокля... Не съм и предполагала какво вълнение е товаа.... 🥰🥰🥰🥰🥰

Честитоо! Разкажи малко повече. От къде е , каква е, как я избра?

# 564
Ушиха я по измислен от мен модел- показах им няколко снимки, от които сглобихме.
 А-линия е с нежна дантела, тънки презрамки, а надолу изчистена с тюл и шлейф, понеже мястото на сватбата не предразполага към тежки материи и рокли.Бях ви споделила преди, че ще се омъжвам на екзотичен остров само с ММ. Това само по себе си е мн вълнуващо, но не изживявам повечето от традиционните трепети, които вие изживявате с всяка стъпка от организацията. Затова не очаквах изобщо, че като роклята стане ще се почувствам така: 🦋🦋🦋 Пеперуди в корема, не съм на себе си от щастие...

Докоснах се до вашите трепети и ми станааа толковааа въодушевеноо 🥰🥰🥰🥰🥰

Вие показвахте ли роклите си на мъжете си преди сватбата? Трябва да я крия до края на ноември... 😁

П.п моля, не ме цитирайте, че ще трия снимките Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 15:23 от bonibon_

# 565
Bonibon, страхотна ти е роклята!
С твоят ММ правите това, което се опитвам да накарам моят ММ да направим. Но държи си той на сватба и това е. Grinning

# 566

Вие показвахте ли роклите си на мъжете си преди сватбата? Трябва да я крия до края на ноември... 😁

Мнооого красива дантела! Изглежда прекрасно и точно като за остров!

На въпросът ти за роклята и мъжете - аз не съм я показвала, но има идея какво да очаква. Габаритите (или по-скоро липсата им) я издават. Исках да си споделя и да му покажа тези, които отпаднаха при подбора, но каза, че не иска, защото му изглеждат всички еднакво, няма да направи разлика и ще е все едно я е виждал Joy

Иначе, аз си намерих уникалната връхна дреха, модел на Мила Нова, 120% съвършена, сбъдната мечта, но като разгледах цените на няколко шивачи ми се дорева. Май ще му тегля една и няма да съм с нищо тематично булченско.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 10:05 от evenfall

# 567
Bonibon прекрасна рокля!!
По въпроса - аз не съм показвала роклята на мъжът ми ( вече официално носи това наименование 😂 ) ,но пък на подписването бях с прическата и грима ,с които ще съм и на тържеството ни. Ще бъде изненада от главата надолу 😁
Знае само,че е дълга и не е чисто бяла.

# 568
Bonibon прекрасна е роклята. И сватбата също ще е незабравима и ще имаш страхотна история да разказваш. Моята рокля доста прилича на твоята , но е русалка. Отгоре корсет. Но дантелите са доста сходни и при мен също така "изкачат" и се завъртат по тялото. Харесва ми, че не е бяла, за да може да се откроява дантелката на по-кремавата основа. Доста добре премислен модел, като се има предвид, че ти си си го измисляла. Браво!

# 569
Много е хубава роклята!

Общи условия

Активация на акаунт