РУСКИ филми и сериали - тема 18

• 68 480
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета и момчета,
радвам се, че ставаме повече, така и споделянето е по-интересно.

Не бях чула за "Китобой", погледнах за инфо и срещнах нещо любопитно. Режисьор е Филипп Юрьев, род. 1990 г. и доколкото разбирам, това е първият му пълнометражен филм. Въпреки това вече има много награди.
Скрит текст:
Премьера «Китобоя» состоялась в сентябре 2020 года на 77-м Венецианском кинофестивале. Фильм получил приз в программе «Дни авторов» от молодежного жюри. На 31-м кинофестивале «Кинотавр» картина получила приз за лучшую режиссуру и диплом Гильдии киноведов и кинокритиков, а исполнитель главной роли Владимир Онохов получил награду за лучшую мужскую роль.

А сега, ако някой гледа "Кухня. Война за отель", навярно е забелязал един умопомрачително красив мъж в малка роля, дори не навсякъде му има името. Оказа се, че е Алим Хоконов, от Кабардино-Балкария. Селско момче, но успява да стане модел, да обиколи света, да се снима за Армани, Долче и Габана, Кензо. Сега е решен да се потопи в киноиндустрията.

# 121
очаква ни невероятен филм, видях го в инста на Ленка Лядова.... тя го препоръчва- Китобой, с  чукчи са главните герои премиерата в Русия е била на 8 10 мислех ,че и тя учавства с Вдовиченков
вижте трейлъра
https://www.youtube.com/watch?v=akh5o-fJQFU&ab_channel=%D0%9 … D0%BD%D0%B3%D0%B5

Хареса ми този руски филм и ще го гледам! Аз съм русофил от дете.
Радвам се ! Heart
умна си ти , Вера обичаш и знаеш зашо ,Батко ти Гринд ти го казва

# 122
Два много различни сериала с едно заглавие, и двата премиерни - ТЕРРИТОРИЯ

"Территория одна для всех, война у каждого своя."

Егор Чудинов и чичо му пристигат в Пермска област, за да търсят родителите на Егор, изчезнали по време на етнографска експедиция. Придвижвайки се по територията на предците си, те и техните спътници се сблъскват с местните поверия...

в ролите: Андрей Мерзликин, Глеб Калюжный, Анастасия Чистякова (II), Алексей Розин, Ксения Отинова, Клавдия Коршунова и др.
8 серии

# 123
Започнах "Территория", много са ми интересни филми, в които присъства осезаемо природата,  различният бит, етнография. Но втората серия ми се видя толкова зловеща, че го изостових. А има добри отзиви.
Ако някой го е гледал-все така мрачен и страховит ли е филмът?

# 124
Здравейте, момичета и момчета,
радвам се, че ставаме повече, така и споделянето е по-интересно.

Не бях чула за "Китобой", погледнах за инфо и срещнах нещо любопитно. Режисьор е Филипп Юрьев, род. 1990 г. и доколкото разбирам, това е първият му пълнометражен филм. Въпреки това вече има много награди.
Скрит текст:
Премьера «Китобоя» состоялась в сентябре 2020 года на 77-м Венецианском кинофестивале. Фильм получил приз в программе «Дни авторов» от молодежного жюри. На 31-м кинофестивале «Кинотавр» картина получила приз за лучшую режиссуру и диплом Гильдии киноведов и кинокритиков, а исполнитель главной роли Владимир Онохов получил награду за лучшую мужскую роль.

А сега, ако някой гледа "Кухня. Война за отель", навярно е забелязал един умопомрачително красив мъж в малка роля, дори не навсякъде му има името. Оказа се, че е Алим Хоконов, от Кабардино-Балкария. Селско момче, но успява да стане модел, да обиколи света, да се снима за Армани, Долче и Габана, Кензо. Сега е решен да се потопи в киноиндустрията.

Тоз  не е ли Рафаел,гаджето на Елеонора Андреевна?

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 11:41 от Grind

# 125
Започнах "Территория", много са ми интересни филми, в които присъства осезаемо природата,  различният бит, етнография. Но втората серия ми се видя толкова зловеща, че го изостових. А има добри отзиви.
Ако някой го е гледал-все така мрачен и страховит ли е филмът?

Аз гледах само 1ва серия. Казаха ми, че нататък става много интересно, но да не гледам вечер. И бях дотук.

"Неоконченный бой" се оказа много силен сериал, реж. Дмитрий Тюрин (имам афинитет към него)

Продължава "Взрыв", също много добър според мен.

Grind - Рафаел е, да.

# 126
  • Най-красивата страна
Снощи гледах първата серия на ,,Територия,, .Много интересен е филма.Не ми се видя чак толкова страшен.
Държи в напрежение,но няма ужасяващи сцени .
Хареса ми-има интрига,мистика,криминални престъпления,а май ще има и любов,показват уникална природа....
Довечера ще гледам втората серия..

# 127
Търся в сайтовете  руски филми и сериали със субтитри, нямам слух да различавам говор достатъчно да разбирам, не ми е добър  руския, от училище ми  е още и слаб.Но новите си искат чакане да ги преведе ако  реши някой.Иначе ги предпочитам пред всички останали продукции, нещо много близко до нас има,наше дето се вика.А и вътре в нас  е, близостта.

# 128
Търся в сайтовете  руски филми и сериали със субтитри, нямам слух да различавам говор достатъчно да разбирам, не ми е добър  руския, от училище ми  е още и слаб.Но новите си искат чакане да ги преведе ако  реши някой.Иначе ги предпочитам пред всички останали продукции, нещо много близко до нас има,наше дето се вика.А и вътре в нас  е, близостта.
Борянка, аз гледам онлайн и на сайтовете има специална група - руски филми. Със субтитри са. Ако искаш, ще ти пратя линкове.

# 129
намирами  аз, гледам, скоро Свирепия гледах, повторих Чудотворец, излизат понякога и нови доста бързо ,но не отказвам...Просто ме  е яд за другите ,дето още не са преведени, смея се де...

# 130
Veni, мен втора серия ме отказа. Не успях да я догледам. А природата е уникална, наистина.

# 131
  • пак там
До четвърта серия изгледах на Территория (там, откъдето гледам, няма повече засега). Няма нещо толкова страшно. Интересен е филмът.

# 132
намирами  аз, гледам, скоро Свирепия гледах, повторих Чудотворец, излизат понякога и нови доста бързо ,но не отказвам...Просто ме  е яд за другите ,дето още не са преведени, смея се де...

Гледай Шторм 8 серии, нов е с бг субтитри.Вчера е качен в Замунда, въщност тази нощ в 1 30. Гледах 2 епизода. Нарочно не ти пращам линк, все едно няма да го допусне модератора. На първата страница е още Simple Smile В един друг торент тракер също го има ,ама там искат пари и е качен  на 16 10 ама преводача е друг/ValentinaP  знае за кой тракер иде реч Wink /

# 133
Проблемът на "онзи" тракер е, че не предлага качествен превод.

А Шторм/ Буря го пуснаха хем безплатно, хем с добър превод. Не съм успяла още да гледам сериала, но познавам други работи на същия преводач.

# 134
Проблемът на "онзи" тракер е, че не предлага качествен превод.

А Шторм/ Буря го пуснаха хем безплатно, хем с добър превод. Не съм успяла още да гледам сериала, но познавам други работи на същия преводач.

Аз го изгледах Simple Smile на 8 ми еп, последните 10 на минути взех да дремя,та се наложи да го връщам няколко пъти. Беше 3 ч среднощите Simple Smile Да, а преводача наистина е добър  Simple Smile Аз също съм гледал и други филми с негов превод. Всъщност преводач, или преводачка ? А на Любов в СССР къде има субтитри?

Общи условия

Активация на акаунт