РУСКИ филми и сериали - тема 18

• 68 417
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Весела Коледа,  момичета! Здраве и благоденствие и още много прекрасни руски филми!

# 271
Весела Коледа и от мен!

Предлагам един стар филм от 2013, който съм пропуснала, но се оказа, че си заслужава гледането.

в гл. роли - Дарья Екамасова и Сергей Жарков

# 272
Весела Коледа и от мен!

Предлагам един стар филм от 2013, който съм пропуснала, но се оказа, че си заслужава гледането.

в гл. роли - Дарья Екамасова и Сергей Жарков

Гледах,  Подолские превод на  Vake. Коментирах на страницата а авето/знаеш коя е/ и ми се изцепиха ,че 300 реда не били преведени, и превода бил под всякаква критика. Ма аз техните преводи не ги намирам пък за много умни.
 И Текст гледах. Сашко , много драматичен се издокара ...

# 273
Тези дни случайно хванах няколко серии от сериал "Заступники" (2019). За една млада съветска адвокатка. Много ми хареса. Ще го търся да изгледам целия.

# 274
Тези дни случайно хванах няколко серии от сериал "Заступники" (2019). За една млада съветска адвокатка. Много ми хареса. Ще го търся да изгледам целия.

Заступники е много хубав сериал, и на мен ми хареса.
Но излъчиха само 8 серии при обявени 16, което беше голямо разочарование.

Същата съдба постигна друг хубав сериал за адвокати с Кирилл Рубцов в гл. роля, Презумпция невиновности. Надявам се да излъчат всички серии, макар и със закъснение.

И една приятна новина от днес, мини сериал с Антон Хабаров, Бывшие.
в гл. роли Антон Хабаров, Анна Невская, Екатерина Копанова, Антон Эльдаров, Галина Петрова, Ал. Мохов и др.

След няколко часа ще бъде достъпен в ютуб, а засега в групи вк.
https://vk.com/mirrussiancinema?z=video-17186619_456254545%2F048 … l_wall_-118910383

# 275
Здравейте, компания!       

С наступающим вас!

Нашите любимци не са ни забравили, ето как отбелязват Новата година.

Скрит текст:
✨Карина Андоленко:
- Раньше я всегда подводила итоги уходящего года! В этом году хочется просто поблагодарить за возможность встретить 2021 год, за здоровье и жизнь! 2020й действительно многому научил, находиться в моменте и быть благодарным за жизнь, за близких, за любимую работу! Я надеюсь 2021 будет добрее к нам!) С Наступающим дорогие мои! Пусть все ваши мечты загаданные сегодня исполнятся!! Здоровья, любви и всего всего о чем мечтается!!!

Скрит текст:
✨Евгений Пронин:
- Новый 2021 год шагает уже вовсю по нашей стране ,с нетерпением и замиранием сердца ждём и мы в Москве боя курантов🌟
Скажу банально ,но ...Пусть вера ,надежда и любовь не покидает вас в новом году!Будьте здоровы и счастливы 💪🏼

P.S.И загадывайте подарок у проверенного деда мороза ,не ждите подарков от других дедов с громкими обещаниями 😉

Скрит текст:
✨Олег Масленников-Войтов:
- С новом годом 2021 годом! Здоровья, отличного иммунитета, счастья и радости в каждый дом, денег и работы! И берегите свои семьи, этот год ещё раз показал, что дороже, роднее и ближе, чем наши семьи, у нас никого нет! Ура!!!🎄🎄🎄

Скрит текст:
✨Елизавета Боярская:
- 🌟Ну что, провожаем 2020. Парадоксально, но для меня этот год был удивительно гармоничным. Давно тааак много времени я не проводила с семьей. Умиротворение, созидание, тепло, любовь, осознанность и никакой суеты. Очень хочется, чтобы и дальше было так, только естественным путём.). 🌟🌟Любить, благодарить, радоваться, прощать, беречь, уважать, помогать, ценить! 🌟🌟🌟 Благодарность и низкий поклон врачам и всем медработникам. Этот год для вас стал воистину изматывающим. Дай Бог вам и вашим семьям сил, терпения, веры, крепкого здоровья! Дай Бог, чтобы с каждым днём становилось немного легче, немного радостней! 🌟🌟🌟🌟Друзья, всех с Наступающим 2021, пусть он будет добрым и благосклонным ко всем нам 🐂🐂🐂🐂🐂.

Скрит текст:
✨Иван Жидков:
- 2020 уходит, что нас ждёт впереди, никто не знает. Мир стремительно меняется, мы вынуждены быстро адаптироваться к новым обстоятельствам. Несмотря на то, что пандемия практически уничтожила мой бизнес, мы умудрились выпустить новый проект два дня назад. В 2021 год входим с ссадинами, с синяками, но решительно😈 p.s Люблю своих детей, хочу еще😂😍 С наступающим короче😜

Скрит текст:
✨Кирилл Гребенщиков:
- Уважаемый Дед Мороз! Несмотря на то, что когда-то сам работал тобой, я все равно в тебя верю.
Наверное, мне ничего не нужно – у меня все есть. А того, чего нет, наверное и не нужно. Только, чтобы все были здоровы. И чуть удачи.
С наступающим 2021м всех!
P.S.: Подтягивайте штаны повыше - и вирус отступит! Так победим!
#сновымгодом #стильдетсад #шортынаколготки #елка #снаступающим🎄

И ако има трезви хора с ясна мисъл - един нов сериал за сложни шпионски игри.
Много добри актьори, 12 серии, реж. Михаил Баркан

# 276
С наступающим! Всех благ!

# 277
# 278
# 279
Привет!
Много тихо е в темата. Какво правите, какво гледате?
Аз случайно попаднах на една мелодрама с Виталий Кудрявцев, а той днес е рожденик. Честито!

И още една случайност, една от актрисите във филма е родена на 5.01., тоест вчера е имала рожден ден.
Елизавета Зайцева

Дива, благодаря за видеото от Ледниковый период. Невероятни са!
Толкова таланти дал Господ!
Актьори и пеят, и танцуват, пишат стихове, рисуват... Повечето имат не само един талант.
А талантът, че и заедно с младостта и красотата, е велика сила!
Благодаря за удоволствието!

# 280
А аз изгледах "Гроздя винограда" и ми хареса. Основно атмосферата и играта, по някакъв начин ми напомни "Тихия дон" - най-стария вариант и "Угрюм река" - много, много любими от детството.Разбира се, далече от тяхната класа, но все пак те са по стойностни литературни произведения.

Тези дни започнах една много свежа комедия "Родком". Загледах я в you tube, обаче неприятна изненада, само две серии са качени. Родители-деца, учители-деца, свежа и забавна картина

# 281
  • Най-красивата страна
Изгледах,,Женская версия,, и ми хареса.
Криминален,комедиен и любовен-три в едно.
Иска ми се да има продължение.
Сега гледам ,,Хазяйка,,сериал 24серии и съм много доволна.

# 282
  • София
Здравейте и от мен, за много години!
Не пиша, защото не съм гледала скоро нищо ново, но чета редовно и си попълвам листата за гледане по-нататък.
Сетих се да споделя нещо забавно по темата за руските сериали.
Първият такъв, на който попаднах преди много години и се "зарибих" да го гледам, беше ... няма да повярвате! Smiley -"Возвращение Мухтара". С кеф си гледах сериите, сезон след сезон, абсолютен релакс след нервен ден - престъпление, разследване, преследване, и накрая кучето пипва гадняра за гушката и справедливостта тържествува. А и кучетата са ми слабост, имам си такова в къщи и аз, макар че не е Мухтар де - малко глуповато си гледа, но пък е красавица! Yum
Та познайте каква мелодия ми звучеше на телефона при повикване? Музикалната заставка на "Возвращение Мухтара", и така  много години.
Е, наскоро гледах "Взрыв" по препоръка от темата тук, и кой знае защо ми легна на душата мелодията от сериала. Потърсих в нет-а, намерих, обработих, качих на смартфона - познайте какво звучи сега при повикване? Защо точно тази мелодия от "Взрыв", след като много други сериали са ми харесали повече - не знам, мистерия. За сега ми харесва, не мисля да я сменям, но като му дойде времето - явно пак ще е от руски сериал, както си е тръгнало...

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 13:48 от NumLock

# 283

в ролите: Пётр Рыков, Наталья Бергер, Александр Лазарев (младший), Владимир Стержаков, Макар Запорожский и др.

Пётр Рыков

Наталья Бергер

Эльдар Трамов

Действието се развива преди олимпиадата в Москва, 1980 г. Пётр Рыков е пианист, а Наталья Бергер - циркова артистка, въздушна акробатика.

# 284
  • София
Обещаващо изглежда.
Обаче П.Рыков така ми се е слял с образа си в Берёзка, че все очаквам подобно поведение  от него.

Общи условия

Активация на акаунт