РУСКИ филми и сериали - тема 18

• 68 324
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, аз все още се подготвям за Угрюм река, трябва да съм по-съсредоточена.

В момента не съм готова за толкова сериозен филм.

Препоръчвам Марлен с Юрий Стоянов. Не е комедия Simple Smile но се оказа хубав сериал.

Още нямам мнение за Небеса подождут след първата серия. Напомня Призрак с Патрик Суейзи и Деми Мур, но да видим.
Има 16 серии.
режисьорите са трима, познавам само Рамиль Сабитов.
в ролите: Александр Робак, Александра Урсуляк, Анатолий Кот, Павел Трубинер - все достойни имена

# 346
Аз започнах Курорт цвета хаки. Не мога още да дам впечатление, но малко съм изненадана от ролята на Анастасия Макарова. До момента съм я гледала в съвсем друга роля в "Ефросиня"-великолепен филм, като изключим абсолютно неадекватни 3 сезон.

# 347
  • Най-красивата страна
В момента гледам,,Потерянные,,и ми харесва.
Историите стават все по интересни с всяка изминала серия.
В две серии-едно разследване.
В следващите две-друг случай.
Еднновременно с това личната драма ,любовните истории на главните герои -баща и син.
Увлекателен е сериала..
Действието се развива бързо.

# 348
Здравейте, аз все още се подготвям за Угрюм река, трябва да съм по-съсредоточена.

В момента не съм готова за толкова сериозен филм.

Препоръчвам Марлен с Юрий Стоянов. Не е комедия Simple Smile но се оказа хубав сериал.

Още нямам мнение за Небеса подождут след първата серия. Напомня Призрак с Патрик Суейзи и Деми Мур, но да видим.
Има 16 серии.
режисьорите са трима, познавам само Рамиль Сабитов.
в ролите: Александр Робак, Александра Урсуляк, Анатолий Кот, Павел Трубинер - все достойни имена

[/quote

Урсуляк ми прилича на Нуми Рапас Simple Smile

# 349
Аз до трета серия стигнах на Курорт цвета хаки.
Нещо не мога да ах-на.
Не ми допадат и партньорките на Д. Страхов. Мудно ми е действието.

Същите впечатления, но от 6 серия става по-интригуващ.
Въпрос-къде го гледате? Аз гледам в ютуб, не мога да разбера защо така стронни са кадрите, на моменти дават част от лице, ухо, кожа в близък план, много е дразнещо. Така ли е и на другите места?

# 350
В ютуб в офиц канал на первый не беше качен.
В НD качество го гледах тук.
https://kino.1tv.ru/serials/kurort-cveta-haki?utm_source=rserial … kurort-cveta-haki
Значи казвате да си го продължа.
Ще пробвам.
И в ВК е добро качество по затворените групи. Но там нямам опция да го пусна на телевизора.

# 351
А, определено не е шедьовър, но от 6 серия някак по-интригуващо става.

# 352
Установих, че Анна Казючиц ме дразни.
Не знам точно с какво и си дадох сметка, че не само в този сериал. Така без причина има нещо у нея, с което не ми е приятна.
https://www.instagram.com/p/BpgmOhrF6fo/?igshid=1hmcngypr10jm

# 353
Признавам, че Анна Казючиц е добра актриса, също и добър човек, така съм чела.
Но и аз не я харесвам особено. Много е слаба и с остри черти на лицето. Не ми допадна съчетанието майка и дъщеря в сериала. Дъщеричката по-едра и почти не личи да е по-млада от майка си.
Както и Даниил не е хубава двойка нито с Анна, нито със Светлана Антонова. Някак не си пасват.
Но сериалът не е лош. Без да е шедьовър, наистина.
Свикнала съм на по-високо ниво там, където е Страхов.

Излезе част 2 на Золотая кровь.

# 354
"Частица вселенной"- многообещаващо начало в първа серия. Открих го, докато четох отзиви за "Курорт цвета хаки", в много постове се сравняваха филмите, но за "Частица вселенной" имаше много суперлативи, затова го започнах.

https://www.kinopoisk.ru/series/982734/

# 355
Някой има ли представа дали ще се превежда Угрюм река?На авето не се надявам, те само екшъни и военни филми транслират

# 356
След като изгледах "Частица вселенной", мога да кажа че силно го препоръчвам. На моменти малко езикът ме дразнеше, груб и циничен, дори някои думи не ги чувах, защото имаше заглушаване. Но много хубав филм!

Първи отзиви за "Угрюм река", първа серия.
Започвам с това, че съм силно предубедена от стария филм. Писала съм, за мен той беше магия. За първи път го гледах във втори клас, там някъде и много, много силно ми се прииска да уча руски език, който днес, смея да твърдя, владея доста добре. Толкова бях влюбена във филма, че десетилетия по-късно първата ми ел поща беше свързана с име от филма. Втори път  гледах филма на 40+плюс и нищо от детското очарование не беше загубено.
Разбирате, предубедена съм. За мой срам, така и не прочетох книгата, не зная защо, имам я.

За новия филм. Първата серия е как да кажа, поносима.
Но аз никога или много рядко не харесвам филм отведнъж.
Това, което най-не ми хареса е Юлия Персильд. Не я възприемам като обаятелната Анфиса, както самата актриса, така и визията, която са и измислили. В първия момент я сбърках с Алена Алымова, която е добра актриса, но съм я гледала все в глуповати  роли.
Останалите са добре подбрани.
Не съм сигурна дали ще го догледам, аз и не помня къде точно я намерих първа серия.

Ще се радвам да прочета и противоположни отзиви, особено за следващите серии.

# 357
Снощи започнах Угрюм река. Направих опит.
Тоя староруски ме изнервя. После си пуснах филма от '69г. и там говорят литературно.
Като знам сюжета не знам дали ще го продължа.
Така се мъчих с Отчий берег, но той си бе нов филм и си заслужаваше.
Тук остана само заради каста и мащаба на снимките...
О. И Дарья Мороз., ❤️
Ще си запълвам времето като го пуснат свободно, че сега е на платените платформи. Все още.

# 358
  • София
Аз гледам Угрюм-река по телевизията. Малко мудно ми върви, но аз и книгата не успях да прочета. А стария филм не помня дали съм гледала.

# 359
Снощи започнах Угрюм река. Направих опит.
Тоя староруски ме изнервя. После си пуснах филма от '69г. и там говорят литературно.
Като знам сюжета не знам дали ще го продължа.
Така се мъчих с Отчий берег, но той си бе нов филм и си заслужаваше.
Тук остана само заради каста и мащаба на снимките...
О. И Дарья Мороз., ❤️
Ще си запълвам времето като го пуснат свободно, че сега е на платените платформи. Все още.
а режисьор на сериала е Юрий Мороз- бащата на Дашка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт