РУСКИ филми и сериали - тема 18

• 68 459
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • При елфите ...
Ох, зарибихте ме... Wink Станислав Бондаренко... Purple HeartPurple HeartPurple Heart

http://seasonvar.ru/actor/%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%81%D … kvIvDECA9fTgL_baU

# 496
Запомних Бондаренко от "Грех". Много силен филм. Там е на 21 години и партнира достойно на Лидия Вележева, която е много добра актриса.
Иначе играе и в много мелодрами, навярно заради своята красота и привлекателност.
Занимавал се е със спорт и бални танци. Атлетичен, пластичен... има всички данни да взема ума на жените.
Но от интервютата с него оставам с впечатлението, че никак не е лекомислен, а и се доказва като добър съпруг и баща.
В професията също израства, поне според моето скромно мнение.

Синът Марк е от първия му брак, двете дъщерички - от втория.
Марк вече се е снимал с баща си.

И аз като Светкавица мисля, че Дом с лилиями беше разтеглен, но пък Пшеничний там е голям чаровник. Отдавна гледах сериала и все се каня да си го преговоря и да проверя има ли промяна във възприятията ми. Днес го направих. В началото съм, първите серии са силни, за следващите ще докладвам по-късно. Simple Smile

# 497
  • София-в сърцата на моите деца
Всичко много хубаво, ама кой от филмите с него е с български субтитри?

# 498
  • При елфите ...
Всичко много хубаво, ама кой от филмите с него е с български субтитри?
Ето...
Бихте ли ми препоръчали сериал с Бондаренко с български субтитри!
Здравей, потърсих и с изненада открих, че няма много преведени филми със Стас Бондаренко. Имаше тема за него, но тя отдавна замря. Там може да намериш интересна информация.
Тези, които намерих в замунда:
Моя мама против
Скалолазка
Грех

и в аветоррентс:
Верни мою любовь
Предполагам, че ще успееш да ги намериш.
Наскоро гледахме с него Большое небо, писахме в темата.

Скрит текст:
Днес Михаил Пшеничный е рожденик. Поздравляем!
По този случай предлагам Дом с лилиями.

[/spoiler]

# 499
  • Габрово

и кое му е страното?

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 21:58 от sesksta

# 500
sesksta по-кротко, моля. Без квалификации и обиди.

Сериалът определено е странен. Във всеки филм се инвестира време и финанси, но това не значи, че всеки филм заслужава внимание.

От понеделник:

# 501
  • Варна
В  Элли, за моя вкус, бяха добре направени само две "енергийни" сцени - сексуалната и оная, с убийството. Останалото ми стоеше отначало докрай като някакъв пълнеж с привкус на обещание, което не само не се изпълни, а даже не стана ясно какво е.
Отворен край съм  виждала много пъти, често доста удачен, съотносим към  повествованието. Тук, обаче, финалът  приличаше като да са  платили на снимачния екип  предварително при подписване на договор за получаване на продукта (филма) После някой е заклал сценаристите посред работата им,  друг е застрелял режисьора, а останалите от екипа довършват филма (договор, нали)  както могат.
Иначе, нито жанра е новост, нито темата. Поради каква причина, са накъсали един филм на парчета от по десетина минути, обявявайки ги за серии, така и не ми стана ясно - може пък да е някаква кинаджийска мода, с която аз не съм наясно. Липсата на логика в избор на точно този финал, също ми е  недоумителна.
Изобщо, ако сравня филма с правенето на любов, то би се получило една дъъълга, еднообразна, но претенциозна любовна интродукция, след която, единият от партньорите става, загащва се и си тръгва мълчешком.
Туй то.

# 502
M.D Hands Clap нямаш равна в коментарите си - точно, ясно и забавно! Туй то.
ПравИ го по-често, та никой да не се загащва без време. Smile

А аз да докладвам за Дом с лилиями. Много добър сериал!
Сега съм много по-образована на тема "руско кино" отколкото преди години, когато го гледах за първи път.
Емоциите ми са дори по-силни от преди. Вярно, някъде преди средата на сериала взе да ми доскучава, защото се смени акцентът. Вниманието се измести към новите поколения Говорови. Всъщност в този сериал има хляб за поне още десет. Но и техните истории са интересни и държат в напрежение.
При първо гледане доста ме дразнеха роднините от село, но сега оцених и тях, и играта на актьорите.
Общо взето, не ми се иска да търся слабости. Дори да има, плюсовете са много повече.
Адмирации за екипа!
Великолепен Сергей Маховиков! И Дарья Мороз, Олеся Судзиловская, Николай Добрынин, Анна Горшкова, Алексей Фатеев, Денис Матросов. Дори Дарья Баранова, която иначе ми е неприятна, се справя много добре.
Истински подарък за зрителя са Михаил Жигалов, Нина Касторф, Олеся Жураковская и Виктор Раков във второстепенни роли.

Пълнокръвни образи, смислени диалози, прекрасна музика, почти документално следване на събитията от обществено-политическия живот, много трагедии и много оптимизъм.

Специално за Михаил Пшеничный. Според мен, най-добрата му роля.
Не знам защо, но във всички филми е хем красив, хем леко отпуснат, като някакъв мил мечо. Вместо сексапил - добродушко. Не ми звучи мъжествено, въпреки че е с изключителна външност.
Докато в Дом с лилиями е 100% мъж. В героя му има много живец, хумор и чар. Неотразим!

# 503
Валентина и М. D. Обожавам да ви чета!
Дом с лилями съм го гледала три! пъти.
Като фен на семейните саги
Той, Обнимая небо, Две судьбы... Мога да ги гледам многократно.
Има и още. Но тия са ми в топ три.
Пшеничный М. ❤️
Най много ме грабна мен лично, в Берёзка. Макар и да  беше ролята му на шофьор с развитие,  не е нещо уау. Обаче именно с такива роли се вижда таланта. Много достоверен образ направи.
Следя го в инстрагам и ми доставя удоволствие как обожава жена си.
Пп. ако ви кажа какво гледах последно, ще паднете от смях.
Имам еди канал 4, вече се казва nostаlgy, та вечер даваха наведнъж по няколко серии от Семнадцать мгновений весны.
Амаhttps:// вече с друг поглед. Е. Климова нали наскоро си отиде... Та хубаво, че има кино да си спомним някои хора.
Нямам никакво време  за нещо ново и актуално.
Та каквото предлагат Тв - та.
А руските средата на август им започва сезона, та каквото предложат.
Желая ви хубаво лято, каквото остана от него...

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 20:13 от *Биле омайно

# 504
  • При елфите ...
Изгледах доста филми (мелодрами) със Станислав Бондаренко... Много го харесвам като мъж (висок, атлетичен, чаровен...) и актьор... ама как не успява с екранните си партньорки да създаде малко химия дет` сА казва... Сякаш всеки си играе ролята сам за себе си и до там... Ама ни прегръдките им прегръдки... ни целувките им целувки... Wink Ама не губя надежда... все ще има филм, в който нещата да са направени по вкуса ми... само трябва да го открия. Wink

# 505
Скрит текст:
Пшеничный М. ❤️
Най много ме грабна мен лично, в Берёзка. Макар и да  беше ролята му на шофьор с развитие,  не е нещо уау. Обаче именно с такива роли се вижда таланта. Много достоверен образ направи.
Имам еди канал 4, вече се казва nostаlgy, та вечер даваха наведнъж по няколко серии от Семнадцать мгновений весны.
Амаhttps:// вече с друг поглед. Е. Климова нали наскоро си отиде... Та хубаво, че има кино да си спомним някои хора.

Шашна ме. Навярно Е. Градова имаш предвид, незабравима в ролята на радистката.

Aredhel гледа ли "Грех"? Там има химия според мен. А иначе не съм се замисляла, но щом поставяш въпроса, ще внимавам повече. Simple Smile

реж. Андрей Загидуллин
в ролите: Евгений Романцов, Полина Максимова, Данила Якушев, Мария Миногарова, Мария Ахметзянова, Леонид Громов, Данил Стеклов, Олег Васильков, Надежда Маркина и др.

ПП Добавям малко химия

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 21:59 от ValentinaP

# 506
  • При елфите ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Пшеничный М. ❤️

Шашна ме. Навярно Е. Градова имаш предвид, незабравима в ролята на радистката.

Aredhel гледа ли "Грех"? Там има химия според мен. А иначе не съм се замисляла, но щом поставяш въпроса, ще внимавам повече. Simple Smile

Скрит текст:

реж. Андрей Загидуллин
в ролите: Евгений Романцов, Полина Максимова, Данила Якушев, Мария Миногарова, Мария Ахметзянова, Леонид Громов, Данил Стеклов, Олег Васильков, Надежда Маркина и др.
[/spoiler]
Не, не съм... не успях да го намеря в сайта от където гледам... Simple Smile
Според мен страст им липсва във връзките и в играта... ама може такава да е режисурата на филма...

# 507
  • София

M.D., много добре казано, хем харесах някой сцени, както и главната героиня в Элли, хем го гледах с ясното съзнание, че си губя времето.... ако някой има време за губене, става, аз поне така го изгледах Simple Smile

Пуснах си Грех, да видим, мисля да гледам и Дом с лилями, много благодаря за предложените филми!

# 508
  • При елфите ...

Скрит текст:
M.D., много добре казано, хем харесах някой сцени, както и главната героиня в Элли, хем го гледах с ясното съзнание, че си губя времето.... ако някой има време за губене, става, аз поне така го изгледах Simple Smile
Пуснах си Грех, да видим, мисля да гледам и Дом с лилями, много благодаря за предложените филми!
Грех от къде го гледате?!?

# 509
  • AMS
Привет, привет!!!
Благодаря "за избора на редактора"!!!
Благодаря за интересните постове!!!
Изгледах Призрак с Прилучний и ... Хареса ми!
Изгледах и Королева красоты. Хареса ми!
Дом с лилями го гледах доста  по-късно,
след като започнах да гледам руски филми и сериали.
Не веднъж беше препоръчван в темата, но все го отлагах.
Бях понатрупала вече впечатления и Даря Мороз не ми харесваше много.
Но се радвам, че му дойде реда и много ми хареса.
Друго, което скоро най-после изгледах е Налет с Машков и ...
Най-после, защото не знам колко пъти го започвах отначало.
Сериите излизаха много бавно, но сега и двата сезона ги има.
А, да попитам за Золото Лагина (2019) и какво мислите за него?
Иначе в списъка напоследък съм си добавила -
Городские шпионы (2013) и Исчезающие следы (2020)
 И "Чернобыль" вече е качен на Нетфликс >>>

Общи условия

Активация на акаунт