С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 126
  • 674
  •   1
Отговори
# 120
Не бе, виждаш ги, ама не те дразнят. Smile В такъв смисъл...

И така не е, може и да те дразнят и да искаш да ги няма, ама ги приемаш. Да кажем, че половинката е пушач, а ти не си. Ми дразни те дъхът на пушач, ама си го приела. Или него го дразни целулитът ти, поувисналите гърди или друго (няма начин да ги харесва и да не би искал да го няма), ама ги приема.

# 121
  • Пловдив
 Аз пък съм виждал недостатъци, дразнели са ме някои, но въпреки това съм си държал на жената до мен. Заради всичките останали качества, които са ме накарали да обикна същата тази жена.
 Подкрепям мнението, че някои недостатъци може да са всъщност притегателна черта. Simple Smile

# 122
Ако обичам пушач, ще харесвам дъхът на пушач.
Ако той смята, че „поувисналите” ми гърди не са най-върховните, значи въобще не е влюбен.
Не знам, може да не е общовалидно. Simple Smile

# 123
  • Пловдив
Скрит текст:
Ако той смята, че „поувисналите” ми гърди не са най-върховните, значи въобще не е влюбен.
Повечето пъти съм съгласен с мненията ти, но точно за това мисля, че има друго обяснение. Simple Smile
 Сама ще си налагаш да свикваш с дъха на пушач, но ако катранено-никотиновата миризма не ти харесва изначално, няма как да ти харесва и иначе, само защото си с някого. Поради същата причина и майките не харесват уханието на наакано, макар че обичат до дъното на душата си своите бебета. Smiley
 Един мъж може да е влюбен до уши, но никога не счита поувисналите гърди за "най-върховните". Ако го казва на жената до себе си, значи просто я лъже (т.нар. "благородни лъжи") с цел да не срива самочувствието ѝ; или се страхува да не я ядосва, защото тя вечерта или цели дни наред може и да не му пуска.

# 124
Аз визирам прекаляването и злоупотребяването.
Какво да прави жената, ако нейният мъж започне да пуши като комин?

# 125
Пирончо, много културно спориш. Няма лошо да се изкажат различни гледни точки. Sunglasses
И все пак, сигурно ли е, когато разсъждаваш така, че любовта вече не си е отишла? Joy Може неусетно да е заминала? Thinking

# 126

Да, бе, повярвах ти. Малко по-гадни неща има от дъха на закоравял пушач. Аз не бих си го причинила даже и да обичам някого. Та няма как изведнъж да ми се стори на мента и рози, понеже съм влюбена. Или пък ако има лоша хигиена - няма да ми хареса, а ще ми изпари любовта на мига.

И пак, няма мъж, смятащ увиснали гърди за най-върховните. Просто ги приема заради другото и не се замисля за тях.

# 127
Е, говорим абстрактно. Ти даде такива примери. Simple Smile

# 128

Е..какво да прави? Няма какво. Това си е негово лично решение. Компромисен вариант - пуши на балкона и джвака дъвки господинът Simple Smile Ако и това не я урежда, еми...

# 129
Аз визирам прекаляването и злоупотребяването.

Имах такъв случай, страшни скандали бяха, но все пак се опитваше да се съобразява и пушеше на балкона или само в кухнята.

# 130
Зависи колко струва тоя мъж по начало, дето се опитваме да го впечатлим.
Ако е от елементарите, които се отблъсват лесно от два пропуснати косъма на крака ти, примерно, докато собствените им майки имат мустаци, то тогава няма и нужда да го впечатляваме по начало.
Ако е от стойностните мъже, по много неща в поведението може да ни прецени и много могат лесно да го отблъснат. Обикновено това е дори фрапантно или прекалено самоуверено държание на публични места, фрапантно и неподходящо облекло според мястото на срещата (обикновено върви ръка за ръка с поведението), излишни демонстрации и прочие.
Генерализации е трудно да се правят, защото все пак човек има и лични вкусове и разбирания, които също определят това какво би го привлякло или отблъснало.

# 131
  • Агент под прикритие
Темата е "С какво отблъскваме мъжете в началото....", а не "Трябва или не трябва да отблъскваме мъжете и при какви условия трябва, а при какви не". Тия две неща са различни теми.
Само да напомня...

# 132
Темата е "С какво отблъскваме мъжете в началото....", а не "Трябва или не трябва да отблъскваме мъжете и при какви условия трябва, а при какви не". Тия две неща са различни теми.
Само да напомня...
Така де, подобни неща зависят от типа мъж. Пък и съм изброила някои, макар и абстрактни.
Само да поясня...

# 133
Досега не съм чувал жена да бъде отблъсната на мъж, ако тя е 100% открита и действията ѝ отговарят на логиката. Има ли ги тези неща като основа в отношенията ви, другото се изгражда с течение на времето.

А пък аз не съм срещнала мъж 100% открит,след като отново проявих интерес..

# 134
  • Пловдив
Скрит текст:
Досега не съм чувал жена да бъде отблъсната на мъж, ако тя е 100% открита и действията ѝ отговарят на логиката. Има ли ги тези неща като основа в отношенията ви, другото се изгражда с течение на времето.

А пък аз не съм срещнала мъж 100% открит,след като отново проявих интерес..
Зависи към какви мъже си проявявала интерес...

Общи условия

Активация на акаунт