С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 025
  • 674
  •   1
Отговори
# 405
Затова написах, че потребителят Жребче си измисля.

# 406
  • Пловдив
Скрит текст:
Лори, нали не вярваш 100% на човек, който се скъпи за сирене и кара на нудли, а постоянно твърди, че изкарва доста пари. Дълбоко се съмнявам такава стипца да е била толкова ларж та да поема всички разходи като наем, консумативи, режийни, храна и т.н. Просто казва каквото му уйдисва на него. И все използван, все неразбран. Голяма тегоба.
Хаосът в сбърканите ти представи не спира да ме забавлява. Продължавай все така! Smiley

# 407
Представите са друго нещо, остави ги за хората с въображение.
Това се чете от безкрайните ти и досадно-обяснителни постове по подобни теми – аз съм бял и добър "щедър" горканчо, а все ме минават разни хищни, меркантилни жени.

# 408
  • Пловдив
Та кое точно ми цитираш?))
Акцента е в това дали може да изкарва пари, а не че има..))
Подмертаваш грешното и си търсиш за себе си успкоение.
И когато го срешнах - беше далеч от представите ми за “богат”, караше една потрошена служебна баничарка, с която дойде да ме вземе на първата среща..)
Собственикът за фирмата, за която работя, кара потрошен товарен бус и вече е милионер. Други коли няма засега. Satisfied Живее под наем. И той е далеч от представите за богат. Съпругата му работи рамо до рамо с него. Заварява, шкури, боядисва, полага въглеродни влакна и бърка смола. През останалото време следва медицина.

# 409
Да, и..? Simple Smile)

# 410
  • Пловдив
Толкова е показателно, колкото и желанието ти да даваш пример с "потрошената баничарка" като довод по какво си или не си преценявала мъжа до себе си. Simple Smile

# 411
Значи разбрахме, че Жребчето се отблъсква от меркантилни жени. Сега нещо друго някой да каже. ние в тоя форум сме стари чанти, пари си имаме, не чакаме някой да ни дава. айде сега по същество с какво друго отблъскваме мъжете?

# 412
Уау, това ли мечтата на истински мъж като теб – жена комбайнерка, мъжкарана, която не стига дето заварява, ами и медицина учи между заварките. Потрес.
Тази скоро ще рухне – или медицината ще зареже, или ще стане авария. Апаратът за професионални заварки е много тежък, жената случайно да е над 90 кила? И после лягаш и заспиваш като пън от умора. Кога я учи тази медицина, на сън?

# 413
Жребче
>>>>>>>
Тук е ситуацията "Крадецът вика: Дръжте крадеца!"
Защо си избрал жена със заможни родители?
Защо не си избрал жена с бедни родители?

# 414
Приказки под шипковия храст Laughing

# 415
Жребче
>>>>>>>
Яко си измисляш. Вече съм убедена.
Аз имам лекари в моята социална среда. Медицината е тежка специалност и няма възможност за втора работа.

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 14:37 от Дракарис

# 416
Жребчо, да опростим нещата. Какво се опитваш да ми докажеш, че съм?

И според теб какво точно съм видяла в мъжа си от първия път?

# 417
Много го е яд на щедрите мъже. И всячески се опитва да принизи жените, които имат такива мъже, на използвачки и неставащи за нищо. И гроздето кисело, и сиренето скъпо. И този интернет и той. Тюх да му се не види и живота.

# 418
  • Пловдив
Скрит текст:
Значи разбрахме, че Жребчето се отблъсква от меркантилни жени. Сега нещо друго някой да каже. ние в тоя форум сме стари чанти, пари си имаме, не чакаме някой да ни дава. айде сега по същество с какво друго отблъскваме мъжете?
Жребчето вече се изказа липсата на кое не успява да задържи траен интерес при него:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1219266.msg40921187#msg40921187

Скрит текст:
Уау, това ли мечтата на истински мъж като теб – жена комбайнерка, мъжкарана, която не стига дето заварява, ами и медицина учи между заварките. Потрес.
Тази скоро ще рухне – или медицината ще зареже, или ще стане авария. Апаратът за професионални заварки е много тежък, жената случайно да е над 90 кила? И после лягаш и заспиваш като пън от умора. Кога я учи тази медицина, на сън?
Миналото лято беше 46-47 кг русалчица. Simple Smile

Скрит текст:
Жребчо, да опростим нещата. Какво се опитваш да ми докажеш, че съм?

И според теб какво точно съм видяла в мъжа си от първия път?
Доказала си, че си успяла да превъзмогнеш у себе си това, което много други жени на твоето място не биха превъзмогнали (първоначалното отхвърляне на мъжа според някаква си нейна причина) и сега си щастлива с мъжа до себе си; за разлика от същите тези жени с невъзможното превъзмогване. Smiley Жени като теб будят уважение. Това е моето мнение.

Скрит текст:
Жребче
>>>>>>>
Тук е ситуацията "Крадецът вика: Дръжте крадеца!"
Защо си избрал жена със заможни родители?
Защо не си избрал жена с бедни родители?
Ти според родителите ли избираш с кой мъж искаш да се запознаеш? Scream
Те пък и жените от заможни семейства се надпреварват да разправят на мъжете какви са... Мани-мани... Smiley

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 13:39 от Жребчe

# 419
Жребчо, много мило. Ама нали и аз това твърдя? Което не ми пречи да държа мъжа да може да изкарва пари - заради което попадам в твоята графа за меркантилност.

Общи условия

Активация на акаунт