С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 146
  • 674
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Жребчо, много мило. Ама нали и аз това твърдя? Което не ми пречи да държа мъжа да може да изкарва пари - заради което попадам в твоята графа за меркантилност.
Неведнъж си го писала защо и как си го избрала, но ми стана странно как в онова мнение отрече за парите, след като малко или много имат и те значение. Което няма връзка с това дали мъжът има умения отново от нулата да постигне нещо голямо. Simple Smile
 Познавам хора, които в момента имат пари с татина или мамина помощ и ако някой им отнеме това и се наложи да градят отново, са заникъде.

Ще те поправя за "графата". Wink Първо, никога не замествам българската дума "сметкаджийка" с английския ѝ превод "mercantile". Второ, за мен е напълно нормално една жена да отчита и способността на мъжа да се справя с неговата област на работа. Разбира се, когато и тя не е мързелана и също спомага, без да се стига до сравнения кой колко. Точно, защото ти не си мързелана, няма как да влизаш в подобни класации.

# 421
Нищо не съм отричала. Казах, че ми е важно да може, а не да има. Кое не ти стана ясно?

# 422
Жребче
>>>>>>>
Нали връзката ви се разпадна заради нейните заможни родители и поради вашите караници за парите.
Затова те питам защо ти не си се събрал със себеподобна?
Ти имаш дълбоко в себе си меркантилна жилка.

# 423
  • Пловдив
Нищо не съм отричала. Казах, че ми е важно да може, а не да има. Кое не ти стана ясно?
На мен ми влияе това дали може да изкарва пари, а не дали има или няма.
Нека съм меркантилна по форумските стандарти..)
Ако в момента на запознанството ви един мъж на около половин век е нямал пари, как ще разбереш, че е годен да изкарва пари? Smiley Ето там е разковничето. Тези неща не стават с надушване, женско 6-то чувство или гадаене по кафе. Стават, когато видиш доказателства, че може да изкарва пари. А според физичните закони, които никой не може да обори, това значи да има материално измерение на тези изкарвани пари. Не празни приказки, не уверения, не вричания колко може.

# 424
Ама много, много подценяваш женската интуиция и усещане дали става или не..)
Нали го слушах как и какво говори..Wink

# 425
  • Пловдив
Ама много, много подценяваш женската интуиция и усещане дали става или не..)
Нали го слушах как и какво говори..Wink
От сладки мъжки приказки знаеш ли колко милиона надценяващи се жени са се опарили? Затова и после започват да следват правилото "Око да види, ръка да пипне". Smiley

За "как и какво говори" съм склонен да ти повярвам донякъде, защото и аз имах уменията, но все още не и постиженията, които следват след тях, когато се запознах с жената, която бе до мен в онези години и за която дракащата се с мен не можеше да повярва. Smiley Но това вече опира до способността на жената да се довери и повярва на мъжа; не е до усет. Усетът без налични доказателства е малко като руската рулетка:  Innocent
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 15:06 от Жребчe

# 426
Да ти напомня ли на колко съм години?
Сигурно умея да чувам и виждам между думите. Wink

# 427
  • Пловдив
Да ти напомня ли на колко съм години?
Сигурно умея да чувам и виждам между думите. Wink
Не помня да си ми казвала на колко години си. Simple Smile Помня само, че миналата есен писа как си била "твърде висока топка", което е непонятно в каква връзка реши да го пишеш. Ако пък действително умееше "да чуваш и виждаш между думите", нямаше да го напишеш онова тогава.

# 428
Жребче
>>>>>>>
Тогава защо ти не отказа предложението на жената за заема от нейната майка?

(Моят никнейм означава сигнал за драконов огън.)

# 429
  • Агент под прикритие
Я разкажете за "високите" и "ниските" топки. Търся си забавно четиво за следобедното кафе. Grinning

# 430
Един мъж може да има много качества извън способността му (или неспособността му) да печели пари. Много изкривихте темата. Едва ли всички са се юрнали да търсят кой ще ги издържа с най-висок стандарт. Все има хора да търсят някой с който да си говорят, да се харесват, хубав секс да правят (в богатство и бедност). Simple Smile Аман от тези пари.
Жребчо, я кажи от героините от „Секса и града” коя ти харесва и коя не и защо. Sunglasses Дамите също биха могли да кажат коя им се струва най-близка до тях и защо. Който харесва сериала де. Simple Smile

# 431
Жребчо, много мразя да ми се вадят реплики от контекста. Сигурна съм, че и повечето жени също ненавиждат тази черта..))
Относно високата топка - дори не помня в момента в каква връзка е било изказването ми, но най-вероятно съм споделила,че съм го чувала за себе си и  че това не мое определение, а на мъже, които са ми го казвали и то, защото не им е стискало да се пробват дори. Даже мисля, че беше и израз на съфорумец това, ама нейсе.

П.С - на 47 съм. С два брака зад гърба си и тн. Не е като да нямам опит и да не познавам и разпознавам мъжете.

# 432
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчо, много мразя да ми се вадят реплики от контекста. Сигурна съм, че и повечето жени също ненавиждат тази черта..))
Относно високата топка - дори не помня в момента в каква връзка е било изказването ми, но най-вероятно съм споделила,че съм го чувала за себе си и  че това не мое определение, а на мъже, които са ми го казвали и то, защото не им е стискало да се пробват дори. Даже мисля, че беше и израз на съфорумец това, ама нейсе.

П.С - на 47 съм. С два брака зад гърба си и тн. Не е като да нямам опит и да не познавам и разпознавам мъжете.
Веднага опреснявам паметта ти, скъпа. Точно ти реши по лично усмотрение да напишеш тази реплика. Оправдания от типа на "другите така са казвали" не вървят пред мен. Щом си избрала да напишеш това, значи така си го мислела и така си искала да го прочета. Simple Smile
https://bg-mam.ma/p/1108559/39535891
 Даже ти се чудя как си посмяла да напишеш такова нещо, предвид това, че преди това ти бях писал как не си ми цел, а сега разбирам и това, че си на 47 години и с два брака, които са доказателство колко правилна преценка имаш за мъжете. За последната поне се надявам да е такава, защото чета колко щастлива си с този мъж и ти желая да е винаги така. Simple Smile Вдъхновяващо е.

С първото ти изречение съм напълно съгласен и често напомням на някои съфорумки тук да престанат да преиначават написани от мен думи, но те предпочитат да се държат както ти го описа. Smiley Искат да са ненавиждани и да отблъскват мъжете (давайки личен пример точно по настоящата тема), обаче само ме забавляват и не успяват да ме накарат да сляза до тяхното ниво. Satisfied

# 433
Ти не можеш да се качиш, затова лаеш като пале. Да слезеш никой не те кара. Smile

Висока летва ти е Уинг, да, нямаш достъп там. И ко прайм ся? Нови 554544 цитата.

# 434
  • Пловдив
Все повече започвам да оценявам
Скрит текст:
Галчето...
Innocent

Общи условия

Активация на акаунт