С мен коментираше в рамките на 2-3 поста, ако помня добре в началото на Пандемията, че си била без връзка известен период, не си задълбавала, докато не срещнеш твоя човек. И аз ти споделих, че моето мислене е подобно. Летвата също, че е висока, в смисъл, че не ни е ок "просто" да сме във връзка, за да не сме сами. Предполагам сега се досети.

Не можех да не се припозная, защото с малко хора коментирам, каквото и да било.
Имам една приятелска идея да ти споделя, не "съвет", защото все пак аз съм по-"малкият".
А тя е - не се хвали, и не споделяй много кое, какво навсякъде и на всеослушание. Бъди щастлива и толкова.

Жреб, определено вдъхваш колорит във форума. И преди съм ти казвал, че оборванията ти и постоянните обяснения веселят.
Коренно различно поведение имаме към жените, което е нормално, не само заради леката разлика във възрастта, но и в мисленето сякаш.
Не смятам, че ако имаш много пари ще си по-различен. Парите няма да те променят.
Мен също.
Изкараните пари с акъл и труд, особено интелектуален, и човек който се цени, не ги пръска просто е така.
Аз лично за боклуци мразя да давам пари, и просто да пилея. Купувам и някои луксозни неща, но знам защо.
Но, хей, един път се живее, и трябва да сме по-ларж. Аз лично се чувствам много добре, като съм, особено като насоча финансов ресурс към преживявания с точните хора, било подарък, жест, пътуване, вечеря, обяд и т.н.
Смятам, че изключваме от уравнението "домогванията" и "стойкаджийстването".