С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 216
  • 674
  •   1
Отговори
# 435
Ейнджълче, харесвам много това в теб, че търсиш и искаш истинското в живота. Simple Smile
С мен коментираше в рамките на 2-3 поста, ако помня добре в началото на Пандемията, че си била без връзка известен период, не си задълбавала, докато не срещнеш твоя човек. И аз ти споделих, че моето мислене е подобно. Летвата също, че е висока, в смисъл, че не ни е ок "просто" да  сме във връзка, за да не сме сами. Предполагам сега се досети. Simple Smile
Не можех да не се припозная, защото с малко хора коментирам, каквото и да било.
Имам една приятелска идея да ти споделя, не "съвет", защото все пак аз съм по-"малкият".
А тя е - не се хвали, и не споделяй много кое, какво навсякъде и на всеослушание. Бъди щастлива и толкова. Simple Smile

Жреб, определено вдъхваш колорит във форума. И преди съм ти казвал, че оборванията ти и постоянните обяснения веселят.
Коренно различно поведение имаме към жените, което е нормално, не само заради леката разлика във възрастта, но и в мисленето сякаш.
Не смятам, че ако имаш много пари ще си по-различен. Парите няма да те променят.
Мен също.
Изкараните пари с акъл и труд, особено интелектуален, и човек който се цени, не ги пръска просто е така.
Аз лично за боклуци мразя да давам пари, и просто да пилея. Купувам и някои луксозни неща, но знам защо.
Но, хей, един път се живее, и трябва да сме по-ларж. Аз лично се чувствам много добре, като съм, особено като насоча финансов ресурс към преживявания с точните хора, било подарък, жест, пътуване, вечеря, обяд и т.н.
Смятам, че изключваме от уравнението "домогванията" и "стойкаджийстването".

# 436
Жребчо,  нали ти казах, че не е мой израза. На мъж е. Даже и Ситито го потвърди, какво пак се опитваш от 9 планини да изровиш..))

А двата ми брака са ми любими “грешки”, и мъжете си бяха съвсем ок, аз съм тази, която се промених, щото е напълно нормално да растеш и да се променяш и развиваш. Някои имат късмета да го правят от раз с правилния партньор, други страдат и търпят доживотно различията.
Аз имах д, да си търся щастието.

Фрагрансе, кефиш.
Благодаря, пазя си го съкровището.
Научих си урока..Wink

# 437
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребчо,  нали ти казах, че не е мой израза. На мъж е. Даже и Ситито го потвърди, какво пак се опитваш от 9 планини да изровиш..))

А двата ми брака са ми любими “грешки”, и мъжете си бяха съвсем ок, аз съм тази, която се промених, щото е напълно нормално да растеш и да се променяш и развиваш. Някои имат късмета да го правят от раз с правилния партньор, други страдат и търпят доживотно различията.
Аз имах д, да си търся щастието.

Фрагрансе, кефиш.
Благодаря, пазя си го съкровището.
Научих си урока..Wink
Черно на бяло се вижда кой го е написал. Решила си де ме оценяваш, без да ме познаваш, и да подражаваш на някого с реплики - сторила си го. Simple Smile Оправданията не вършат работа.

В българската жена ето това на 3:40 минута ми е най-забавно. Също и на 4:14. Понякога дори и в него има чар:

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 19:34 от Жребчe

# 438

Даже ти се чудя как си посмяла да напишеш такова нещо, предвид това, че преди това ти бях писал как не си ми цел, а сега разбирам и това, че си на 47 години и с два брака, които са доказателство колко правилна преценка имаш за мъжете. За последната поне се надявам да е такава, защото чета колко щастлива си с този мъж и ти желая да е винаги така. Simple Smile Вдъхновяващо е.

А ти на база какво съдиш?

Ти сам спомена,че си живял с жена няколко години,нали? Или това не се брои?
Да,разликата е,че при Ейнджъл е имало любов,вяра и смелост да сключат брак!
Никой не може да знае как ще се развие връзката му,след 5,10 или 20г.
Има много жени,че и мъже ,които стоят в отдавна приключили отношения..някои от тях точно заради "какво ще кажат хората" Та и ти явно си от тези,които обичат да заклеймяват без да са наясно какво е довело до това.

Иска се смелост и позитивизъм да продължиш! Края да не те озлобява..

В крайна сметка най-доброто,което можем да направим за себе си е да живеем щастливо и със смисъл.

# 439
  • Пловдив
Скрит текст:

Даже ти се чудя как си посмяла да напишеш такова нещо, предвид това, че преди това ти бях писал как не си ми цел, а сега разбирам и това, че си на 47 години и с два брака, които са доказателство колко правилна преценка имаш за мъжете. За последната поне се надявам да е такава, защото чета колко щастлива си с този мъж и ти желая да е винаги така. Simple Smile Вдъхновяващо е.

А ти на база какво съдиш?

Ти сам спомена,че си живял с жена няколко години,нали? Или това не се брои?
Да,разликата е,че при Ейнджъл е имало любов,вяра и смелост да сключат брак!
Никой не може да знае как ще се развие връзката му,след 5,10 или 20г.
Има много жени,че и мъже ,които стоят в отдавна приключили отношения..някои от тях точно заради "какво ще кажат хората" Та и ти явно си от тези,които обичат да заклеймяват без да са наясно какво е довело до това.

Иска се смелост и позитивизъм да продължиш! Края да не те озлобява..

В крайна сметка най-доброто,което можем да направим за себе си е да живеем щастливо и със смисъл.
Тезата ти издиша. Бракът в всичко друго, но не и смелост. Има смели хора, които не са сключили брак, и други, които са в брак, но са страхливи.
 Чудя ти се, че така прибързано пишеш къде имало и къде нямало любов и вяра, след като не си светила на никого. Simple Smile
 За развитието на отношенията си права, че няма как да се знае какво ще се случи след време.

Относно разделите, аз винаги съм излизал от тях с достойнство и за двете страни и с желание за още по-хубави мигове. И тук съм съгласен с теб, че озлоблението, което показват тогава някои хора, е вредно. Чувал съм разни истории (и съм чел такива в този раздел) как някакви мъже се комплексирали и започвали да преследват и заплашват жените след раздялата, което никак не е мъжко поведение.

# 440
Не,Жребче! Твоята беше,че след 2 брака няма как да има правилна преценка за мъжете.
Ама то "брак" звучи някак с тежест.
Пък,че там някъде в миналото си живял с някоя...какво толкова.

Отделно от както съм във форума..Постовете на Ейнджъл са позитивни,а ти си задълбал в негативното..
Във всяка тема срещам все едно-колко са меркантилни жените,колко лъжат.Ти не надскачаш разочарованията си.Даже ми звучиш като мъж,който смята себе си за безгрешен,но има кофтия късмет да попада на неподходящи жени.
Само,че обикновено каквото излъчваш-това привличаш..

Последна редакция: чт, 18 юни 2020, 20:05 от Рози и Бодли

# 441
  • Пловдив
Скрит текст:
Не,Жребче! Твоята беше,че след 2 брака няма как да има правилна преценка за мъжете.
Ама то "брак" звучи някак с тежест.
Пък,че там някъде в миналото си живял с някоя...какво толкова.

Отделно от както съм във форума..Постовете на Ейнджъл са позитивни,а ти си задълбал в негативното..
Във всяка тема срещам все едно-колко са меркантилни жените,колко лъжат.Ти не надскачаш разочарованията си.Даже ми звучиш като мъж,който смята себе си за безгрешен,но има кофтия късмет да попада на неподходящи жени.
Само,че обикновено каквото излъчваш-това привличаш..
Тя си позволи да прави преценка за човек от разстояние, когото изобщо не познава (малко след регистрацията ми тук във форума) и да твърди кой за кого бил висока топка, пряко намеквайки кой е ниска топка (оттам и желанието да употреби въпросната сравнителна степен). Не се опитвай да извърташ думите ми. Дал съм връзка по-горе към онази тема и лесно може да се провери кое от кого е писано. Simple Smile Там се вижда колко е отрицателно настроена и си позволява окачествявания на личностна основа; а не положително, както ти твърдиш.

Друга разлика е, че докато аз съм признавал свои грешки или за липсата на определени качества или парични постижения, които жените до мен са очаквали, други жени тук (наред с "високата топка") се обясняват как раздялата била поради "развиване", а не породена проблеми във връзките им. Тези ги разправяйте на някой, който ще се връзва на подобни измислици. Ако двама души не се разбират, значи, че поне единият (или и двамата едновременно) задушава връзката или изневерява, и точно поради това другият (или и двамата) иска да се спаси от нея.
 Тук отново се опитваш да изкривяваш написаното от мен, твърдейки "звучиш като мъж,който смята себе си за безгрешен". Точно обратното е, но или се изказваш крайно предубедено, или не си чела мои мнения, които да ти покажат обратното на твърденията ти (което също не говори много добре за теб, тъй като прибързаните обвинения към някого не са повод за гордост).

Последното ти изречение също не е вярно, защото ти, например, имаш провалени отношения и развод зад гърба си, но едва ли си излъчвала провал и развод преди брака си. Същото важи и за всички останали хора, включително и мен. Ти дори го написа в предишното си мнение и с него оборваш последното си такова. Думите ти оттам: "Никой не може да знае как ще се развие връзката му,след 5,10 или 20г.". Smiley

Има и друго правило при отношенията между мъжете и жените: Няма писани правила! Както има множество свестни хора, които не са обвързани, така има и множество недостойни хора във връзка. Нито самостоятелността при едните е показател колко са зле, нито обвързаността при другите говори колко са напред с материала. Би следвало да го знаеш вече...

Ако още нещо не ти е ясно, питай ме на ЛС или Скайп, преди да се изказваш неподготвена, в стремежа си да нападаш някого словесно, за да защитаваш другиго. Ако можеше да се видиш отстрани, щеше да разбереш какво ти пиша с тези редове. Simple Smile

# 442
Интересно ми е,в реалността пак ли водиш такива спорове ако жената до теб ти каже нещо на въпреки?

# 443
  • Пловдив
Скрит текст:
Интересно ми е,в реалността пак ли водиш такива спорове ако жената до теб ти каже нещо на въпреки?
Ако жената лъже, изопачава мои думи и/или напада словесно и прекрачи разумните граници на нпристойно поведение, по-скоро бих я оставил да прилага тези си качества на личността към друг човек. Ако обаче връзката ни е по-дълбока и това е просто нейно моментно избухване и загрубяване от слабост, бих се опитал да я разбера и с диалог да стигнем до решение на проблема. Различно и няма еднозначен отговор, тъй като е важно е и доколко тази жена ще е склонна да се разберем в името на общото благо.

Скрит текст:
В такива случаи здравото изч*кване след спор е страхотна наслада и за двамата. Разбира се, преди него вече се е състояло взаимното желание за разбирателство, иначе нямаше да има и продължение.

# 444
Ех, ако можех да щракна с пръсти и пиронът да успее да се види отстрани, както сам съветва другите, но нямам супер сили

# 445
  • град-държава
Да, не ходи да замита и редактира постове, пък после всички сте лъжци. Няма да го определям това какво е.
п.п.
Явно не само аз съм прочела затова как да пестим от сирене и нет.Smile

# 446
  • Пловдив
Горните две отблъскващи мнения са точна диагноза с какво се сблъскват много мъже. Smiley
 Междувременно приключих с яйцата с чушки и салата от цвекло и моркови. Беше страхотно, а вашите нелепи включвания спомогнаха за още по-голямата ми усмивка. Innocent

# 447
  • град-държава
Не си ли ти един пример как отблъскват хората?
Аз съм омъжена, имам семейство и дете, дом, работа и със сигурност не живея с убеждението, че всички мъже сте боклуци. Кое от тези неща се отнася за теб?

# 448
  • Пловдив
Скрит текст:
Не си ли ти един пример как отблъскват хората?
Аз съм омъжена, имам семейство и дете, дом, работа и със сигурност не живея с убеждението, че всички мъже сте боклуци. Кое от тези неща се отнася за теб?
Аз съм свободен (няма да казвам с каква жена бях наскоро - лични работи са си), засега нямам дете (не го считам за нещо, което непременно да сторя за Х срок от време, защото от много бързане някои жени и мъже доста са се парили), имам квартира, страхотно хоби-работа и също като теб - не живея с убеждението, че всички жени сте боклуци. Дори и за една жена не съм си го помислял никога. Интересно е, че ти намесваш такива епитети в своите изразни средства. Simple Smile

# 449
  • град-държава
Всички четем твоите епитети, но не виждам това да те трогва особено.Wink

Общи условия

Активация на акаунт