С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 105
  • 674
  •   1
Отговори
# 600
Равена, няма какво до губиш, то...живот не остана, ако сам не си доставиш удоволствие и емоции в тоя живот, то кой? Сигурна съм,че секса ще е yaw

# 601
  • Агент под прикритие
Някои мъже, даже повечето, обичат да им пишеш и звъниш постоянно, защото им галиш егото. Според мен една жена никога не бива да се унижава по този начин,не казвам никога да не го търсиш, а да не досаждаш, ако той не откликва. А относно секса на първа среща, аз го правя постоянно, ине виждам мъжете да губят интерес. 😂
Да са повече, да са повече, колко да са повече.... Grinning

# 602
Щом е “ постоянно “ , сигурно са повечето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 603
Констатациите в тази тема как са "повечето" мъже/жени е трогателен, даже забавен. Дишайте, не са всички мъже да сА убивЪт да им галиш егото като им звъниш през час по телефона.

Фи-то е важно, да, но то може да се види по интернет, определено и преди среща. Вий се сещайте как, не сте тъпи.

Равена, разсмя с това млад. Ама не е млад тоя пинджур, бе моме. Мъж на 40. А 10 години разлика са нищо в наше време. Ти звучиш все едно ще се виждаш с 20 годишен. Smile

# 604
  • София
Ооо, 40 годишните сме младиии!

И не, мъжете не обичат да им досаждаш.

# 605
Скрит текст:
Я, ми дайте акъл и на мен, моля!
Значи да си кажа първо. Аз в други теми бях споменала, че съм се регистрирала на един сайт за запознанства.
И днес един направо си ми заяви, че няма 6-5 трябва да се видим, защото много ме харесал.
Между другото той не е единственият, но този беше откровено агресивен и в края на краищата си спечели обаждане от моя страна.
Сега и проблемът ми. Много по-млад от мен е. 10 години ни е разликата. (това не е лошо, защото аз обичам такива, а и той ми заяви, че няма проблеми с възрастта ми)
Обаче в Монреал, където живея в момента е обявена червена зона заради Ковида, т.е. не съм сигурна дали можем да се срещнем на неутрален терен - някое кафене или ресторант. В къщи не мога да го поканя, защото моят екс не се е все още изнесъл. Не мога да го гоня, защото правим приятелски развод и той ми оставя голяма част от общото ни имущество.
Аз между другото бях честна и без увъртане обясних на новия си ухажор ситуацията.
И той веднага реши, че срещата ще бъде на негов терен. Обаче ме притеснява, че е много директен и агресивен.
Не знам да кажат мъжете съфорумници дали е нормално? Обаче той днес направо почна да си ми избира бельо и намекна, че имал хубава вана с масаж и животът бил кратък и трябвало да се живее.
Е, хубаво, де! И аз така смятам, ама ако е някой психопат? Никога не съм го виждала на живо. Всичко на всичко съм виждала 1 снимка, на която изглежда прилично. Твърди, че е от полски произход. Говори идеално и двата официални езика за Канада: английски и френски. И по телефона звучи приятно. Та моята дилема е, че се раздвоявам между любопитството да го видя що за птица е и страха да не попадна лошо. Какво ще ме посъветвате: Да отивам ли? Или да се правя на ощипана мома, видяла в гората мечка? Joy
Или трети вариант като онази сцена от "Кръстникът" : Ходим на социална дистанция от 2 метра с маски и след нас процесия на бабите от селото? Joy
Ужас! Все ще сътворя някоя каша! Май съм вече стара за свалки и то по време на холера.Laughing

Ravenna, как само раздвижи темата:) И защото ми е актуално тепърва ще чета съветите..
Моя опит си беше..Известно време разговори на камера..Кафета и въпреки всичко неутрален терен-хотел.
Но аз съм пазлива и страхлива. Непознат от сайт за запознанство на негов терен, всякакви изненади може да ме очакват. Включително и скрита камера. Фантазията ми работи Simple Smile
По време на холера как се случва обаче..не знам .

# 606
Хъм, аз съм правила секс в специален клуб с един билюк воайори и това не ме притесни, та една скрита камера ли? И на кого ще прати записа? На бившия ми? Ами той си ме знае, че съм луда за връзване. Или ще го пази като компромат, надявайки се да вляза в политиката? Ама аз нямам такива амбиции. Joy  По-скоро ме притеснява друго. 6 фута и 2 инча ми е доста над категорията. Така че ще търся все пак неутрален терен,  че откъде да знам.

# 607
Ето това е виртуалността. Мислиш си едно, а после четеш друго.Коментара ми беше неуместен -да.

# 608
  • София
Олеле, поляк, скорпион, висок - дай ми го!
Сега сериозно - по-добре се вижте навън.

# 609
Като те чета, сериозно се замислям дали късметът, вдъхновението и силата ти не са пред публика. Simple Smile
Някакви си 6 фута колко страници ще ги мислим.

# 610
Равена, защо не си пуснеш тема. Определено търсиш внимание, да.

# 611
Мързи ме. Спирам.

# 612
  • София
Завистнички.
Полша море, скорпионите по дърветата растат.....

# 613
Завистнички.
Не е за завиждане. Прекалено много червени лампи. Аз го отрязах и няма да има среща.

# 614
  • Пловдив
Завистнички.
Не е за завиждане. Прекалено много червени лампи. Аз го отрязах и няма да има среща.
С какво успя да отблъснеш този мъж в началото? Или с какво той теб?

Общи условия

Активация на акаунт